V***tusketju

1160161162163164166»

Viestejä yhteensä

 • editoi syyskuu 2016
  Joo olen pyrkinyt juomaan tarpeeksi ja syöminen on ollut melko terveellistä, tosin ehkä kaloreita on tullut liiankin vähän. Tähän sairauteen kuuluu se että aineenvaihdunta ei toimi, voi laskea jopa 50%, mutta lääkityksellä pitäisi parantua...kuinka normaaliksi niin sitä ei tiedä, lääkärit tuijottavat vain labra-arvoja, ei potilaan vointia  :/

  Eipä se painonpudotus onnistunut viime vuonnakaan kun vielä poltin, ilmeisesti vajis oli jo silloin voimakkaana.
  Eikä se paino nyt niin tärkeä kun ei sitä ylimääräistä ole kuin 10-15kg, mutta kun kroppa voisi muuten hyvin ilman kipuja ja hengenahdistusta, niiden suhteen meni kyllä pahemmaksi savuttomuuden jälkeen.
  Vatsa on tullut myös ihan mahdottomaksi sen jälkeen kun lopetti tupakoinnin, kotimaiset viljat, maitotuotteet ym. turvottavat mahan sellaiseksi että luulisi ihan kohta poksahtavan...liekö ärtyneen suolen oireyhtymä, ainakin vaivat viittais siihen ja ruoka-aineet joita voi ja ei voi syödä. Tuoreen ruisleivän tai pizzan syömisestä ei voi kuin haaveilla, muuten on vatsa kuin rantapallo ja haukon happea kuin kala kuivalla maalla :(
  Keliakia vasta-aineet testattiin ja olivat normaalit.

  Juu kiitos vaan tsempeistä, eiköhän tässä kitkutella ainakin ens kesään asti :) Jos sit on vielä sama tilanne niin en tiedä mitä teen, jatkan kitkuttelua vai pistän elämän risaseksi...
  ~160 000 savuketta ja lopetus 31.01.2016 --> ilman nikotiinia 01.03.2016
 • Tsemppiä Mace! Se on kurjaa kun ei oo kunnossa. Minulla huimaus alkoi kun lopetin polttamisen ja jatkuu edelleen. Jännitysniskana hoidetaan fysioterapiassa, mutta mielihän tässä jo madaltuu, kun helpotusta ei tunnu tulevan. Vaan kai se täytyy vaan kärsivällisesti jatkaa hoitoja ja jumppaa eteenpäin, ei kai ne vuosien aikana kasautuneet jumit tieten hetkessä aukea.. 
  Ei muuta ku tsemppiä ja lekurille uudestaan, jos olo ei ala helpottamaan! Keliakia ei kuulemma aina näy verikokeesta, tähystys vissiin ainoa varma tapa sen toteamiseen/pois sulkemiseen..

  4.6.2016 illasta se loppu, ei oo sittemmin ollu tupakille hoppu 
 • editoi syyskuu 2016
  Kiitos, kuin myös Sinulle T72 ja toivotaan että se huimaus helpottaa, inhottavaa sekin.
  (mullakin oli joskus, mutta johtui liian alhaisesta veren alapaineesta)

  Lääkäri kyllä puhui aiemmin että tarvittaessa tähystetään, pitää parin viikon päästä kun soittelee taas labroista ni jutella josko kantsis tähystää.
  Aika suppeata alkaa olla mun ruokavalio kun pelkää tuota turvotusta ja hengenahdistusta, ylensyönti on vihoviimeinen ja tuntuu että tukehtuu...no ei huono asia painonhallinnan suhteen sit joskus jos tää kroppa vielä hörähtää uudelleen käyntiin :)

  Eipä se 75 minuutin päivittäinen savun keuhkoihin vetäminen varmaankaan elämää autuaaksi tee eli eiköhän tässä "raittiina" pysytä ja harkitsen kohta hakeutumista Valamon luostariin...tosin taitavat lipitellä siellä viiniä, ehkä en laitakaan :|
  ~160 000 savuketta ja lopetus 31.01.2016 --> ilman nikotiinia 01.03.2016
 • :-j Ei se savuttelu elämää tosiaan autuaaksi tee ja sinun hienon, pitkään jatkuneen savuuttomuusjakson jälkeen vois ketutus olla aika kova jos tupakiksi nyt pistäisit. Tsempillä eteenpäin vaan Mace, kyllä se vielä paremmaksi muuttuu!!

  4.6.2016 illasta se loppu, ei oo sittemmin ollu tupakille hoppu 
 • Mikähän siinä on, kun usein just viidennen päivän aikoihin on kaikkein vaikein päivä mulla.

  Repsahdin käryttelemään PRKL. Kun kaupassa kävin ihan automaattisesti ostin tupakkaa entiseen malliin 
  No, joskus myöhemmin sitten jälleen uusi yritys... 
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Tuut sit takaisin, kun siltä tuntuu...
  Se on ehkä se seuraava kerta kun onnistut!
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.