Palaute

Tähän ketjuun siis palautetta ja kehitysehdotuksia, olkaa hyvä!

-Stumppi työryhmä
«13456719

Viestejä yhteensä

 • Katja Helsinki
  editoi lokakuu 2008
  Minä en tiedä kuka vastaa anonyyminä, kun anonyymejähän tässä ollaan kaikki täällä mutta tässä muutama:
  - "isoveli" 24h/7d paikalla ja reagointi heti jos keskustelu kiihtyy siihen malliin, että mennään henkilökohtaisuuksiin (jos keskustelu ei ole henkilöitä loukkaavaa niin annetaan äristä).
  - Jos viestejä muokataan, siitä pitäisi näkyä joku jälki
  - Mikäli ylläpito tunnistaa trolliksi jonkun, poistaa hänet sivuilta eikä odota, että kirjoittajat tunnistavat ja tulee riitaa.
  - Lisää hymiöitä mm... sydän, tupakka, pesismaila,
  -avatarit käyttöön
  - chat sivu
  - mahdollisuus yksityisviesteihin
  - "Kalenteri", johon jokainen voi kirjata lopetuspäivän ja se näyttäisi aina kun kirjautuu sivuille, kenellä on merkkipäivä. Sieltä voisi myös oman päivänsä poistaa jos tapahtuu hullusti
  - paikallaolijat jokaisen keskustelusivun yläreunassa, ettei tarvitse etusivulle aina hyppiä kun haluaa tietää ketkä ovat paikalla.
  - Läpinäkyvyyttä, aktiivisuutta ja viestejä myös "isoveljen" puolelta

  :D :D Hih,,,, olihan näitä kun vauhtiin pääsi :D Kiitos kun kysytte myös käyttäjien mielipiteitä tätä kautta :):)
 • Nyytti Länsiranta
  editoi lokakuu 2008


  Niin Suomessa kuin Stumpissakin vallitsee jonkinlainen sananvapaus. Tahallinen ilkeys ja toisten mollaaminen ovat asioita, mitkä eivät ole asiallisia keskustelussa. Savuttomaksi ryhtyminen on vaikeaa jo itsessään. Myös vähättely ja toisen ylenkatsominen ja itseään paremmaksi ja viisaammaksi esittäminen on mielestäni pois suljettavia tekoja.

  Muuten olen samaa mieltä anonyymin kanssa:

  PIKIS TAKAISIN!!!! :lol:
 • Nyytti Länsiranta
  editoi lokakuu 2008

  Jos kohta tämä on PALAUTEosio, olisi minusta ainakin mukavampaa lukea kommentit nimillä varustettuina, eikä anonymiteetin taakse piiloutuneina hämäräheppujen sanomisina.

  Edellisen sivun pallosilmä kuvastaa hämmästystä, voivatko hymiöt todella hidastaa sivujen aukeamista... Miksi niiden käyttö on sallittu, jos ne aiheuttavat vahinkoa?

  Kysyy :shock:
 • Nyytti Länsiranta
  editoi lokakuu 2008
  No niin, hohhoijaa... Älkää nyt pillastuko! Kaikki me tässä ja nyt tiedämme, että aamun koittaessa tämä ketju on puhallettu taivaan tuuliin bittiatomeiksi..... Mitään uutta emme saaneet aikaiseksi, eikä meidän varmasti tarvitsekaan. :mrgreen:
 • nipa Eteläsavo
  editoi lokakuu 2008
  Sen verran minäkin tätä soppaa sekoitan, että laittakaa tälläiseen viestiketjuun kirjautumispakko, niin pysyisi edes jotenkin hallinnassa tuo vi**uilu. Nuo anonyymit kuten tuo yksikin on mielestään maaliman paras tuntematon, rauhoittuis edes vähän kun ylläpito vois tarttua henkilöön nimimerkin kautta.
 • raider helsinki
  editoi lokakuu 2008
  Samaa mieltä kuin Nipa. Turha v.....lla anonyyminä.
  Eri mieltä asioista voidaan olla myös sulassa sovussa. Useimpien kanssa se toki onnistuu, mutta valitettavasti sekaan mahtuu aina joku häirikkö.
 • PuhdaskeuhkoPuhdaskeuhko Helsinki
  editoi lokakuu 2008
  Tai sitten anonyymeille oma leikkikehä, jossa saavat keskenään piruilla, kun nikotiinintuskat jylläävät. :P :P :P :P :P
  image
 • Katja Helsinki
  editoi lokakuu 2008
  :( Huomaakohan ne mun "kehitysehdotukset" edes tämän kaiken ROSKAN seasta???? :shock:
 • PietiPekkaPietiPekka Haukipudas
  editoi lokakuu 2008
  Lukasin läpi koko palaute-viesti ketjun ja antoisaa luettaava oli. Hyvin rakentavia ehdotuksia :lol:
  Ensimmäisellä sivulla on yks Katjan viesti OK. Kaikki muut täyttä Paskaa (tämä viesti myös mukaan lukien).
  Ylläpidon kannalta on samantekevään onko kirjautuneena tai Anonyyminä sisällä, koska kaikki viesti on yhtälailla jäljitettävissä. Ihan vaan tiedoksi.

  Mutta jottei menisi täysin OffTopic, niin Avattaret olisi kyllä mukava lisä tälle foorumille. Hyvää päivän jatkoo. Happy Halloween.
 • editoi lokakuu 2008
  Viestiketjua muokattu, ketjusta poistettu kaikki anonyymit viestit sekä viestit joissa ei varsinaista palautetta tai kehitysehdotuksia ollut. Kiitos asiallisista viesteistä ja ajatuksista. Palaute-osiosta poistettiin anonymitettimahdollisuus kuten useassa viestissä pyydettiin. Muihin palautteisiin palataan ensi viikolla. Rauhallista ja savutonta viikonloppua kaikille keskustelijoille yhtäpuolisesti.

  -Ylläpito
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.