Palaute

11314151618

Viestejä yhteensä

 • editoi marraskuu 2014

  Tänään sitten päätin lopettaa tupakinpolton, koska se kävi hyödyttömäksi ja alkoi etomaan ja yksinkertaisesti se nikotiini ei tuntunut enää missään. Nyt sitä vanhasta tottumuksesta menisi vähän väliä tupakille, mutta en mee, pistää vaikka karkkia suuhun, sen sijaan. uskon ja toivon että nyt onnistun ja löydän jotain tekemistä ettei tarvitse yksin olla kotona.
 • editoi marraskuu 2014
  TÄNÄÄN LOPETUS
 • editoi tammikuu 2015
  Onko viestini olleet jotenkin epäasiallisia (ei kyllä omasta mielestäni), sillä kun olen käynyt katsomassa viestiketjua, niin viestini on lyhennetty yhden lauseen mittaisiksi.. Tuntuu vähän kurjalta, mutta en tämän vuoksi kuitenkaan ala polttamaan. Ehkä tämä sitten vaan on tarkoitettu vain toisenlaisille käyttäjille. Hyvää jatkoa.
 • editoi tammikuu 2015
  Hei,

  Ylläpito ei ole lyhentänyt tai muokannut viestejäsi. Ylläpito muokkaa vain epäasiallisuuksia tai suoria linkkejä, ja muokkaukset näkyvät esim. tähtinä. Viestiesi lyhentymisessä saattaa olla kysymys tietokoneviasta. Emme ole vastaavaan aiemmin törmänneet. Kokeile lähettää viesti toiselta koneelta. Jos vika toistuu, ole meihin yhteydessä: stumppi.tyoryhma@hengityslitto.fi

 • editoi kesäkuu 2015
  Miksiköhän aina viestin lähetyksen jälkeen viesteissäni on html-koodia, kun muokkaan viestiä ja tallennan tekemättä muutoksia niin ne häviävät?

  Esimerkiksi nyt varmaan tulee taas
  </br>
  -tageja tähän sekaan.
 • editoi kesäkuu 2015
  image
 • vkovko
  editoi kesäkuu 2015
  Se on palstan softassa oleva bugi, mitä ei ole korjattu.
 • editoi kesäkuu 2015
  Palstalla on ollut paljon häikkää johtuen vanhentuneesta softasta, jota ei pysty enää päivittämään. Uusi keskustelupalstaohjelma on tulossa tämän kuun loppuun mennessä. Kaikki aikaisemmat viestit tullaan säilyttämään, eikä tämän uudistuksen tietääksemme tulisi vaatia foorumin käyttäjiltä toimenpiteitä. Toivotaan, että keskustelufoorumi toimii tämän jälkeen ongelmitta.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi kesäkuu 2015
  Oooh! Innolla odotellaan minkämoinen uusi ohjelma onkaan. Muuttuuko ulkonäkö kovasti?
  Tämä versiohan uusittiin vissiin v. 2007, sitä ennen teksit tuli kapeana soirona, jota oli hankala lukea.
  Kiva kun uudistetaan :lol:
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • vkovko
  editoi syyskuu 2015
  Tuolta "vapaaehtoiset bannit" otsikosta voisi siirtää otsikon "COP" otsikkoon vierotusoireet.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.