Palaute

2456719

Viestejä yhteensä

 • Nyytti Länsiranta
  editoi lokakuu 2008
  On mukavaa nähdä sisäänkirjautuneita molemmat adminit ja vielä stumppityöryhmäkin.

  Kiitos anonyymiviestien poistamisesta. Asiaa ei mitenkään vie eteenpäin tuollainen suunsoitto.

  Katjan ehdotuksissa kaikki käyttökelpoisia, mikä estää teitä laittamasta töpinäksi??

  Minulle saa vastata myös e-mailiin, molemmat osoitteeni ovat työryhmällä.

  Kiitos,
  Nyytti
 • editoi marraskuu 2008
  Stumpin netiketistä löytyy hyvät ohjeet keskusteluun, noita kun noudattaa niin homma toimii.
  Erinomainen keskustelupalsta.
  Hienoa, että asiattomat viestit poistetaan ja ylläpito puuttuu turhiin, tänne kuulumattomiin viesteihin


  * Viestien kirjoittaminen: Kun olet lähettämässä viestiä, varmista että se on rakentava ja edistää käytävää keskustelua. Varmista, että viestisi liittyy Stumpin aihealueeseen.
  * Sopiva ja epäsopiva kirjoittaminen: Kirjoita selvää ja siistiä yleiskieltä. Kiroilu on rumaa ja usein turhaa, joten vältä sitä kaikilla kielillä. Kirjoita niin, että olisit sen valmis sanomaan myös kasvotusten.
  * Hymiöt: Käytä hymiöitä järkevästi. Liiallinen hymiöiden käyttö saattaa ärsyttää muita keskustelijoita, Hymiöt saattavat myös hidastaa sivujen latautumista. Yksi sopivasti valittu hymiö kertoo aivan saman kuin kymmenen kerta toistettu!
  * Lainaaminen muista viesteistä: Kun lainaat toisen tekstiä, lainaa vain se kohta, jota kommentoit.
  * Lainaaminen Stumpin ulkopuolelta: Lainatessasi tekstiä Stumpin ulkopuolelta on lähde mainittava. Jos haluat kommentoida kokonaisen artikkelin tai internet sivuston tekstiä, älä lainaa koko artikkelia, vaan ilmoita ainoastaan artikkelin tiedot.
  * Henkilökohtaisuudet: Kommentoi vain esitettyjä mielipiteitä, älä mene henkilökohtaisuuksiin.
  * Sisäpiirikeskustelu: Sivustot eivät ole kahdenkeskisiä keskusteluja varten. Vältä myös keskustelua, jonka sisältö on selvää vain tietyn piirin keskuudessa.
  * Oman ketjun nostaminen: Hyvään käyttäytymiseen kuuluu, ettei itse nosta aloittamaansa ketjua jatkuvasti esille.
 • Katja Helsinki
  editoi marraskuu 2008
  :( Ja taas! Nyt taidan itselleni kuoppaa kaivaa kun nostan kissan pöydälle mutta en pysty pitämään läpeäni kiinni::

  **** on herättänyt täällä palstalla erinäistä närää ja saanut ihmiset kuumenemaan välillä oikein kunnolla. Tietynlaista kiusaamishenkeä olen aistinut ja lukenutkin. Välillä noussut itselläkin verenpaine ko. nimimerkin kirjoituksiin.
  MUTTA:
  Nyt on parin päivän aikana luettu sekä hänen vastaukset/kommentit, että muiden reagointi niihin ja on sanottava, että jos puolueettomasti lukee niin kyllä on aikamoinen koulukiusaamismentaliteetti vallallaan tällä hetkellä. Siis stumpin porukasta moni ottanut kaikki hänen kirjoitukset silmätikukseen ja piikittelevät minkä ehtivät

  HÄVETKÄÄ!! Aikuiset ihmiset!!

  Tämä ei ole leikkikenttä eikä kiusanteko paikka. Nyt en puolustele mitenkään nimimerkki tupakoimatta aikaisempia viestejä vaan edelleen ne kiukuttavat, mutta tälläinen joukolla ivaaminen on rumaa ja ilkeää!!

  Viestiä muokattu

  -Ylläpito
 • editoi marraskuu 2008
  Ehdotukseni:

  -poistetaan kaikki muut keskustelualueet paitsi "Lopettaneet"
  -kukaan käyttäjä ei voi avata sen alle viestiketjua, ainoastaan ylläpito voi avata tarpeelliseksi katsomansa topikit sinne
  -anomukset topikin avaamisesta tehdään ylläpitoryhmälle joka kokouksessaan hylkää tai hyväksyy avauksen
  -ylläpitoryhmän työ toki helpottuu valtavasti kun seurattavana on vain yksi aihealue ja sen sisällä vain tarkan harkinnan jälkeen avatut topikit, joita toki valvotaan 24/7 periaatteella
  -vain rekisteröityneet ja sähköpostitse varmennetut käyttäjät saavat lukea kirjautumisen jälkeen tuota kyseistä viestiketjua
  -varmennus on tehtävä jokaisen kirjautumisen yhteydessä, jolloin sähköpostiosoite ja sen toimivuus tarkistetaan ylläpidon toimesta

  ---hande---
 • Katja Helsinki
  editoi marraskuu 2008
  :shock: hande!!

  tuohon ehdotukseen sanon: VASTUSTAN!!
 • editoi marraskuu 2008
  Olempa lukenut tätäkin kaikessa hiljaisuudessa........
  ja miettinyt...paljon
  Ehdotuksia:
  Tämän kaltaisilla sivuilla olisi ehdottoman tärkeää, että muokkaus toiminnosta jäisi merkintä aina kun muokkaus tehdään ns. vi***ilijoita riittää pilvin pimein.
  Toisaalta olisi myös viisasta tarkistaa...että nimimerkin takana olisi oikea henkilö, eikä trolli joita tämänkaltaisilla sivuilla riittää....rankkaa mutta totta....pankkitunnukset on lyömätön keino tunnistaa häiriköt...helppoa toteuttaa..kysyy vaan sitä massia....
  anonyymina kirjoittaminen ehdottomasti kiellettyä...kuka tahansa voi ruikkia anonyymina, mutta jos nimimerkki, kaikki kohdistuu nm. alle.
  Palaute: Loistavat sivut muuten, mutta miksi sallitaan yhden-kahden nimimerkin aiheuttavan eripuraa???? kuka hyötyy näistä häiiriköistä? yp:lle töitä kylläkin, mutta onko kirjoittaminen trollien häiriköimälle palstalle mielekästä?
  Sanontanahan on, yksi mätä omena pilaa koko tynnyrillisen.....kuka hyötyy mädästä omenasta?
  Itseasiassa nm Katja jo mainitsikin.....kuinka valvonta toimii..tämä on yks tärkeimmistä asioista, suositaanko joitain kirjoittajia vai onko kaikki tasa-arvoisia...seuranneena voin sanoa, että täällä joitain kirjoittajia suositaan.

  Viestiä muokattu: kirosanoja muokattu

  -Ylläpito
 • editoi marraskuu 2008
  Tiedä häntä onko tämä oikea paikka antaa palautetta, mutta annan kumminkin...
  Olen seurannut palstaa jo pidempään, vakaana aikomuksenani lopettaa tupakointi (11 pv menossa) sivuilta olen saanut paljon hyvää, sekä käytännön opettamaa että tutkittua, teoriapohjaista tietoa, kaikki tieto tullut tarpeeseen. Kiitos kirjoittajille. Mutta viimeaikoina olen käynyt sivuilla harvemmin, koska täällä ollut paljon aiheenvierestä-kirjoituksia. Se syö uskottavuutta ja mielenkiintoa koko tältä foorumilta. Katja oli oikeassa siitä koulukiusaamis ilmapiiristä. Tällaisen foorumin toivoisi olevan aikuisten ihmisten palsta, missä vaihdetaan kokemuksia sekä saadaan apua ja neuvoja itseä kokeneimmilta lopettajílta, sillä harvoinpa tämä nikotiini- ja siitä vieroitus on penskojen hommaa . Eli valvontaa lisättävä ja asiattomuuksiin puututtava mahdollisimman pian ja varsinkin henkilökohtaisuuksiin menevät kirjoitukset suodatettava pois. Tämä on hyvä ja tarpeellinen palsta, pidetään se sellaisen jatkossakin.
 • editoi marraskuu 2008
  Niimpä, Katja osui oikeaan, valvontaa lisättävä ja pitäisi puuttua asioihin ajoissa... Täältä on ajettu pari hyvää tyyppiä pois juuri noiden asiattomien henkilön / henkilöiden taholta...tarkoituksenaan oli vaan suoranainen v**tuilu ja oman olonsa helpottaminen.

  Viestiä muokattu: kirosanoja muokattu.

  -Ylläpito
 • editoi marraskuu 2008
  Sellaiset havainnot olen tehnyt, että suurimmat sodat ovat useimmiten syntyneet niistä keskustelun ulkopuolisista kommenteista, joilla ei ole mitään lisättävää itse aiheeseen, vaan kertovat mielipiteensä jonkun keskustelijan henkilöstä:

  A: "tapa unpuntu hupu on hyvä"

  B: "hupuntu lupu toimii mulla kyllä paremmin"

  ...sitten jostain kolosta ryömii esiin

  C: "A on kommari, ei hänen höpinöistä tarvitse välittää"

  ...ja sitten esiin ryömii muita C:n äänekkäitä puoluetovereita

  D+E+F... kuorossa: "ei täällä ole pakko olla jos MEidän seura ei kelpaa"


  ...B haluaisi jatkaa keskustelua A:n kanssa, mutta vaikenee. Hän ei kuulu ME:ihin stumppilaisiin, eikä edes halua.
 • editoi marraskuu 2008
  Viestiketjua muokattu, ketjuun kuulumattomat viestit joissa ei ole palautetta, ehdotuksia tai keskustelua kahdesta em. asiasta, poistetaan.

  -Ylläpito
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.