Champixin avulla lopetus

21.2.2010 poltin loppuaelämäni viimeisen tupakan ja aion pitää päätökseni :lol:
Nyt vaan päivä kerrallaan ja jo vähensin Champixia. Tapaorjuus tuntuu voimakkaalta, mutta sekin siitä hälvenee :roll:
Ainakin nyt tuntuu egoni isolta ja oikein kannustan sitä suurenemaan entisestään ja kohti voittoa.
«13456786

Viestejä yhteensä

 • TinttaTintta Espoo
  editoi helmikuu 2010
  Tsemppiä Ritskuliini!
  Iso ego on loistoasia, mutta älä koskaan aliarvioi mr nikkistä, se voi iskee pahimmin silloin, kun luulet olevasi jo voittaja!
 • RitskuliiniRitskuliini Helsinki
  editoi helmikuu 2010
  Kiitos Tintta en varmasti unohda, tämä ison egon ruokkiminen on minun tapani yrittää olla vahva ja "hakkaan ja ruoskin" itseäni olemaan vahva ja näytän itselleni. En edes halua tässä vaiheessa muita vaihtoehtoja kuin täydellinen lopetus.
  Tämän on tapani selviytyä-aika sen näyttää miten käy ja hyvin käy jos minusta kiinni. On sitä elämässä muistakin mistereistä selvitty :roll:
 • macymacy Tampere
  editoi maaliskuu 2010
  Minulla tänään kolmas Champix päivä. Tupakka maistuu kummalliselle,kieleen jää polttava tunne, ei ole niin valtavaa himoa polttamiseen kuin ennen. Uskoni on vahva tähän lääkkeeseen..tänään jo ohitin monta tilannetta, joissa olen aina sytyttänyt tupakan.Työpaikan tupakkakatokset tulee olemaan vaikea paikka, siellä on aina tottunut pysähtymään ja juttelemaan.
  Olen tupakoinut aika lailla 30v. Minulla on diabetes ja todella aika lopettaa! :shock:
 • tutetututetu Helsinki
  editoi maaliskuu 2010
  Champixista minäkin sain hyvän tuen aloitukseen, ja se taas vahvisti omaa uskoa onnistumiseen. Tiukan paikan tullen on tärkeää uskoa itseensä, ettei lankea vanhojen tapojen pyöriteltäväksi.

  N.V.Pealen sanoin:
  Sinä pystyt, jos uskot pystyväsi. Kaiverra nuo viisi sanaa syvälle tietoisuuteesi. Ne ovat täpötäynnä voimaa ja totuutta.
 • editoi maaliskuu 2010
  Hei Macy!
  Minäkin lopetin Champixin avulla. Tänään tulee 3 viikkoa savuitta. En olisi itsestäni uskonut pystyväni tähän. Olen tosi onnellinen.
  Lääke auttoi minua alkuun ja vaikka olen annostusta joutunut pienentämään se toimii kuitenkin. Juuri tänään kävin lääkärilläni ja hän sanoi et syö pienempää annostusta mutta älä lopeta lääkitystä.
  Pursuan energiaa ja iloa tästä!

  Luen parhaillaan kirjaa: vihdoinkin vapaa tupakasta! Allen Carr. Suosittelen!
 • editoi maaliskuu 2010
  Onnea BEGI! Minunkin varmaan pitäisi lukea seCarrin kirja. Just nyt tuntuu siltä, että tarvitsisin tukea omaan savuttomuuteeni. :?
 • editoi maaliskuu 2010
  Hei
  Kirja laittaa ajattelemaan miksi polttaisin. Nyt itse vaan mietin et miksi en tehnyt tätä jo aikaisemmin. 23v poltin liian pitkään eli ei olisi pitäny edes alottaa. Laskin että noin 27000€ on jo mennyt tupakkaan ja jos jatkaisi vielä mihin summa nousisi. Tulisi kalliilla hankittua itselleen huonon kunnon ja sairaudet.
  No parempi myöhään kun ei milloinkaan!

  Kaikille jaksamista ja jatkamista!
 • editoi maaliskuu 2010
  Onpa kiva kun tutetukin on tsempparina jes. Niin siitä rahasta puheenollen. Se on kauhea määrä kahisevaa, mitä minäkin olen savuttanut taivaantuuliin. Vihdoinkin tulin järkiini. Se raha,ja se terveyskin menee, :evil: myrkkypötkylän kanssa.Jotenka sitä myrkkypötkylää en enää huoli mun kuvioihini.
 • vapaanavapaana Lappi
  editoi maaliskuu 2010
  Krisu, olet jo noin kauan ollut polttamatta, joten tiedät varmasti, että nuo halut menevät taas ohi ja sitten olet tyytyväinen kun pysyit lujana! Tsemppiä sinulle!
 • editoi maaliskuu 2010
  Kiitos vapaana. Samoin tseppejä muös sinulle. Minun tupakkatarinani on että olen tupakoinut melkein neljäkymmentä vuotta. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Nyt minun tarkoitukseni on
  olla tupakoimatta enää koskaan. Tuo vain nikkinen joskus meinaa nostaa päätänsä. Siksi minulla on noita korvaavia tuotteita kaapissa. Kyllä niistäkin eroon pääsee, kun aikaa kuluu. Tsemppiä sinulle Vapaana. :thumbup:
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.