Champixin avulla lopetus

2456786

Viestejä yhteensä

 • macymacy Tampere
  editoi maaliskuu 2010
  Tervehdys kaikille !
  Champix on auttanut ainakin tupakan himoon.Ei ole pakko juosta jatkuvasti tupakalle. Tänään alkoi 6. päivä. Lähinnä taidan käydä tupakoimassa tavan vuoksi, onneksi jo huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin. :lol:
  Jos tämä lääke auttaa lopettamisessa, jatkan sitä varmaankin loppuikäni :P
 • tutetututetu Helsinki
  editoi maaliskuu 2010
  krisu kirjoitti:
  Onpa kiva kun tutetukin on tsempparina jes. Niin siitä rahasta puheenollen. Se on kauhea määrä kahisevaa, mitä minäkin olen savuttanut taivaantuuliin. Vihdoinkin tulin järkiini. Se raha,ja se terveyskin menee, :evil: myrkkypötkylän kanssa.Jotenka sitä myrkkypötkylää en enää huoli mun kuvioihini.
  Käden takia olen ollut pitkään sairauslomalla, nyt saan jo max. 5 min. naputella tietsikaa. Paranemaan päin siis!

  Rahaa, terveyttä, aikaa, hampaiden valkoisuus, ihon heleys, itsetunto - kaikki tupakan takia menneitä asioita. Huh-huh! Onneksi muutos on mahdollista pitkänkin tupakkauran jälkeen, kun vaan ei sytytä yhtäkään.
 • tutetututetu Helsinki
  editoi maaliskuu 2010
  macy kirjoitti:
  Lähinnä taidan käydä tupakoimassa tavan vuoksi, onneksi jo huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin. :lol:
  Jos tämä lääke auttaa lopettamisessa, jatkan sitä varmaankin loppuikäni :P
  Tapariippuvuudesta on työläämpi päästä irti kuin tupakasta sinänsä. Uuteen elämäntapaan siirtyminen tarvitsee paljon pohtimista, uusien tapojen etukäteissuunnittelua, oman savuttoman identiteetin vahvistamista, uusia ajatuksia.
  Lääke auttaa alkuun, mutta itse on tehtävä päätös ja pidettävä siitä kiinni varsinkin vaikeiden hetkien ajan. Usko itseesi, onnistut kyllä :lol:
 • vapaanavapaana Lappi
  editoi maaliskuu 2010
  Lääke on tosiaan vain apu, mutta se suurimman ja vaikeimman työn joutuu varmasti tekemään tapojen kanssa.
  Käytän myös Champixia ja viikon olen ollut polttamatta. Yllättävänkin helppoa tuo osa, mutta päässä tupakka silti pyörii, aluksi kaiken aikaa, sitten silloin tällöin. Ja kun unohtaa koko asian, huomaakin ajattelevansa tyyliin: kunhan teen tuon ja tuon homman niin menen tupakalle! Se ajatus tulee vanhasta muistista, vaikkei edes mitään mielitekoa polttamiseen ole! Sitten tulee jotenkin tyhjä olo ja melkein tekeekin mieli mennä, ihan vanhasta tottumuksesta... Minulla on yli 40 vuotta elämää tupakan kanssa, joten ei sellainen "suhde" noin vain katkea :roll:

  Mutta periksi ei anneta, eihän!
  Hyvää ja savutonta alkavaa viikkoa kaikille!
 • macymacy Tampere
  editoi maaliskuu 2010
  Heips

  Kiitos viestistäsi "vapaana".
  Tiedän että elimistö ei vaadi tupakkaa,mutta pää vaatii. Psyykkinen riippuvuus on vaikea.
  Ihmettelen itseäni, unohdin ostaa tupakkaa ja kotona oli vain n.3 Ennen ei tälläistä olisi saanut tapahtua:)Olen polttanut puolikkaan silloin tällöin, niitä on vieläkin jäljellä :D
  Lapset ovat sairaana, joten kauppaan lähtö ei ole helppo juttu.
  Ilman Champixia olisin jo juossut ostamaan 10 askia tupakkaa, etteivät vaan lopu kun olen kotona "jumissa".
  Kyllä tupakka on niin orjuuttava asia!
  Miten monesti on ollut etsittävä tupakointiin aikaa, tilaisuutta ja paikkaa. Pitkät lentomatkat ovat yhtä helvettiä. Kaikki työn kokoukset ja palaverit kuluvat miettiessä tupakkataukoa. :evil:
 • tutetututetu Helsinki
  editoi maaliskuu 2010
  Minkälaisen valla tupakka ottikaan elämässäni! Huh-huh! Joskus kun rahat olivat vähissä, ensin ostin tupakkaa, vasta sitten lapselle ruokaa. Teatterissa, kutsuilla odotin vain tilaisuutta päästä tupakalle. Champixin avulla huomasin selviäväni ilman tällaisia pakko-oireita. Siitä alkoi pikku hiljaa kasvaa usko siihen, että ilman tupakkaa on mahdollista elää. Minunkin!
  Champixin jälkeen on sitten apuna olleet stumppilaisten lisäksi omat ajatukset, vahva halu savuttomaan elämään, usko onnistumiseen ja tiukan paikan tullen mantra: en sytytä enää ikinä.
 • editoi maaliskuu 2010
  Minulla on nyt sellainen tilanne että mietin kovasti et jatkanko Champixin käyttöä. Otan sitä muutenkin vain 0,5mg aamuisin. Ja saan siitäkin edelleen etovaa oloa. Se käy myös mulle jotenkin päähän. En ole oma itseni vaan välillä niinkuin humalassa, sitten pyörryttää ja muisti pätkii. Olen jo käynyt lääkärissä kun sain allergisen reaktion. Minulla lopettaminen on mennyt muuten tosi hyvin. Tupakasta ei suurempia vieroitusoireita tullut mutta lääkeestä huoli ja paljon haittavaikutuksia.
  Nyt huomenna tulee 4 viikkoa ilman tupakkaa ja mietin kovasti jos edes kokeeksi jättäis lääkkeen pois. Voinhan sitten tarvittaessa jatkaa lääkitystä kun niitä kotona on ja reseptissä vielä. Haluis kovasti jo saada tän pään "selväksi"
 • macymacy Tampere
  editoi maaliskuu 2010
  Samoin olen minä tehnyt. Ensin ruokarahasta lasketaan tupakka-askin hinta pois ja sitten lopulla voi ostaa ruokaa. :twisted:
  Eilen kokeilin olutta ja mietin, miten uusi lääke vaikuttaa. Kummallinen kokemus, alkoholi ei vaikuttanut. Siis ei noussut päähän. Totesin homman turhaksi ja lähdin kotiin. kyllä on ihmelääke jos lopettaa alkoholinkin vaikutuksen.
  Tupakkaa ei tehnyt ihmeemmin mieli,muutamat henkoset poltin kaksi kertaa. Lähinnä kai tavan vuoksi.Huomenna viimeinen tupakointipäiväni.
  Kyllä tässä rankat ajat on edessä.
 • editoi maaliskuu 2010
  Sinä Macy pärjäät ne ajat yli,kun nikkinen vaivaa. aivan varmasti. Hienoa että lopetat sauhuttelun :-)
 • macymacy Tampere
  editoi maaliskuu 2010
  kaksi viikkoa meni todella vähän tupakoidessa.Nyt ensimmäinen täysin tupakaton päivä. Ehkä tästä selviää hengissä...tupakka on mielessä noin varttin välein:(
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.