Katjan möksä :)

Tervetuloa Tervetuloa!!! Pistänpä minäkin ihka oman möksän pystyyn tänään, on näet juhlapäivä :)

Kuten jokainen on valitettavasti varmasti kuullut, sorruin pariin otteeseen lopettamisen alkumetreillä (onneksi vain hetkellisiä mielenhäiriöitä), nyt kuitenkin alan olla niin vahvoilla että lykkäsiin siihen alkuperäiseen lopettamispäivään (30.4.) päälle nuo tupakoidut päivät (2) ja ne päivät kun käytin inhalaattoriä ja sain sitten uudeksi lopettamispäiväksi 9.5.2007.

Tämä tarkoittaa sitä, että olen tänään ollut 50 päivää ilman nikotiini nimistä myrkkyä JEEEEEE!!!!! Ja laskurin mukaan on jäänyt tasan 1000 tupakkia polttamatta JEEEEEE!!!!!!

Tässä vaiheessa kaunis kiitos teille kaikille rakkaat nettiystäväni kun olette pitänyt tätä eukkoa pinnalla tiukkoina hetkinä. Monesti ei ole edes tarvinnut mitään kirjoittaa, riittää kun on lukenut juttuja täällä :) Tsemppiä kaikille alkumetrien tarpojille ja hurjaakin hurjemmat kehut meille kaikille, jotka olemme ymmärtäneet mikä myrkky se tupakka on :):)

Keskustelu on auki, toivon teidän viihtyvän tässäkin möksässä ja juttua riittävän :) Huonot ja hyvät fiilikset on tervetulleita, koska ne ovat kuitenkin aitoja fiiliksiä :)
«134567215

Viestejä yhteensä

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi kesäkuu 2007
  Onnea uutehen tupahan !

  Aivan sanomattoman kannustavaa on laskea noita vapauden päiviä. :P :P Nyt siis sulla jo 50. :thumbup: Olen samaa mieltä kuin sinä tällaisen verkon tuesta. Joskus aikaisemmin yrittäessäni lopettaa sorruin ihan siksikin, kun tuntui, ettei kukaan ole kiinnostunut siitä, miten lopettamiseni sujuu. En nyt tarkoita, että verkossakaan joka asiaan takerruttaisiin, mutta samanlaisten asioiden kanssa täällä kaikki pähkäillään.

  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Lillium Porin lähistö
  editoi kesäkuu 2007
  HIENO SAAVUTUS ONNEA!!

 • Katja Helsinki
  editoi kesäkuu 2007
  :D :D Kiitos kiitos :) Ai, niin ja pitipä vielä kysymäni: yksi ja puolikas päivä vielä töitä ennen lomaa 8) 8)

  Lähdemme tuhlaamaan säästyneitä tupakkarahoja akselille Mikkeli-Savonlinna ja siitä etelään päin. Yövymme leirintäaluemökeissä ja ainaskii elämyspuisto Mikkelissä ja linna siellä savonlinnassa katsastetaan, mutta kaikki hyvät nähtävyydet ym. vinkit tuolla alueella otetaan ilolla vastaan. Eli ; Minne kannattaa poiketa kun siellä ajelee?? Esim. onko hyviä vesipuistoja tms. tuolla päin??
 • editoi kesäkuu 2007
  Lämpimät onnittelut minultakin, Katja. Sinä näköjään lasketkin vain luomupäiviä. Minulle ei niitä ole kertynyt, kun olen tuohon inhalaattoriin jäänyt koukkuun. Mutta niin kauan kuin en tupakkaa sytytä olen tyytyväinen. Siellä Savonlinnan suunnalla, en nyt kyllä muista mihin suuntaan, ainakin Kerimäen puukirkko on näkemisen arvoinen. Ja kun sinne ylös kellotapuliin kiipeää on mahtavat maisemat - ja seuraavana päivänä tietää kiivenneensä. Minulla ainakin oli reidet ihan hyytelönä. Antoisaa lomaa!
 • Katja Helsinki
  editoi kesäkuu 2007
  Oot ehdottomasti oikeassa, jokainen päivä ilman tupakkaa on voiton päivä. Ajattelen samoin, mutta kun se inhalattori "vahingossa" jäi silloin alkumetreillä pois niin ajattelin sitten laskea näin :) Kiitos vinkistä ;)
 • Sade_2 Uusimaa
  editoi kesäkuu 2007
  Kop kop uuteen oveen :P
  Täällä ei yhtään haise tupakille :P
  [b]Onnea Katjalle, hieno saavutus!! Oot jo tosi pitkällä :P[/b]
  Perässä tullaan ja toivottavasti myös pysytään :D

  Oikein hauskaa lomaa sulle! Mulla on kanssa puolitoista päivää enää töitä. Sitten möksälle :lol:
 • editoi kesäkuu 2007
  Onnea hienosta saavutuksesta. Perässä tullaan :wink:
 • editoi kesäkuu 2007
  Jaaha, Onnea möksälle ja 50`days -etapille!!!!!! Täällähän on kodikasta ja viihtyisää....
 • jantsku ETELÄ-KARJALA
  editoi kesäkuu 2007
  No, onnea nyt sitten vaan tännekin ... mä en kyllä osaa tohon matkailu teemaan sanoo mittään ... nää kun on katssos liian lähellä :twisted: :twisted:
  olavin linna on aina jees ... mutta muutn en kyllä tiijä... me kuulemma mennään kattoon jääkarhusia sinne Ranualle ...
 • Mervi Itäisessä suomessa
  editoi kesäkuu 2007
  Isosti Onnea Halausten kanssa!!!
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.