Katjan möksä :)

24567215

Viestejä yhteensä

 • editoi kesäkuu 2007
  IIISOOOT HALIT JA HURRAA HUUDOT KATJALLE :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
 • editoi kesäkuu 2007
  Onneksi olkoon Katja!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 • Katja Helsinki
  editoi kesäkuu 2007
  :D :D Kiitos suuri kaikille :):) *Nöyrästi kumartaa ja mennessää tupakkaa potkaisee*

  Nyt tämä nainen pistää koneen kiinni (ehkä poitsu antaa illalla vielä vilkaista) ja lähtee aamusta ajelemaan mökkiä kohti. Pitäkäähän tämä möksä pystyssä ja "kastelkaa kukat" käydessänne. "Nähdään" parin viikon päästä :)

  Heh, hassu viesti kun kamalasti lainausmerkkilöitä. Aurinkoisia ja savuttomia kesäpäiviä :)
 • Sade_2 Uusimaa
  editoi kesäkuu 2007
  Hauskaa & kaunista & aurinkoista lomaa sulle Katja!!! :P Mulla vielä 1 tunti 17 minuuttia työntekoa :roll: :roll: :roll:
 • editoi kesäkuu 2007
  Hyvää lomaa kaikille onnellisille lomalaisille!!!!!!!
 • editoi kesäkuu 2007
  Kuin myös, HYVÄÄ LOMAA LOMALAISET :P. Itse vielä töissä 2-viikkoa :mrgreen:
 • Mervi Itäisessä suomessa
  editoi kesäkuu 2007
  Katja hei;toivottavasti tämän vielä näet ennen kuin lähet sinne mökille!Elikkä oikein oikein rentouttavaa,rauhoittavaa ja virkistävää lomaa sulle!!! 8) :thumbup: :P
  Ja pössykkäajatukset unohat ihan kokonaan,jätät ne meidän huoleksi tänne stumppiin.Keskityt vaan kokoomaan voimia tulevan talven varalle,etkä ees muistakaan et olisit milloinkaan kaveerannut sellasen valkosen pötkäleen kanssa! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 • Katja Helsinki
  editoi kesäkuu 2007
  :lol: :lol: Kiitos Mervi :) Sain "armopalan" eli käydä poijaan koneella stumpissa vielä pikaseen :) Kiitos kovasti, tiukkoja paikkoja on ihan varmasti, mutta yritän muistaa sun sanat :)
 • editoi kesäkuu 2007
  "On mökki meillä loistava,hollaa-dii-hii,hollaa-di-hoo..." Onnea uuteen savuttomaan tupaan :D
 • Katja Helsinki
  editoi heinäkuu 2007
  :D :D brrrmmmm brrrrmmmmm..... Täytyy imuroida villakoirat pois nurkista :):) Loma siis lopuillaan ja maanantaina takaisin sorvin ääreen :) Savuttomana edelleen, mistä ehkä eniten minä itse olen hämmästynyt :shock: :shock: Mieli nimittäin tekee edelleen joka hemmetin päivä ja alkaa jo itseäkin ärsyttämään se, että joku kessu jaksaa mun elämää yrittää hallita. Tekis joka ikinen päivä mieli antaa periksi ja lopettaa tämä itsensä kiusaaminen, mutta suurimman osan päivästä olen kuitenkin sitä mieltä, että voiton puolella ollaan. Huh,,,,,

  Lomalla moneen kertaan kun oikein "veti ikenistä" niin ajattelin, miten "noloa" on tänne sitten tulla kertomaan sortumisesta ja niinhän sitä sitten pysty ilmanki olemaan. Kiitosta vaan siis teille kaikille :)

  Ympärillä olevat ihmiset on yks kerrallaan lopetttanut tupakan polttoa tai ainakin ovat lopettamassa, mistä olen tosi kiitollinen.

  Hurjasti on stumpissa ollut vipinää ja paljon uusia lopettajia liittynyt meidän joukkoon ja täältä kovasti hirmuisesti ja älyttömän paljon onnea tasapuolisesti teille kaikille loistavan päätöksen johdosta :):):)

  Huh, nyt tuli kirjoitettua niin pitkä "virsi" että ei jaksa enempää. Huomenna sit taas :)
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.