Lopeta ja voita 2012

2»

Viestejä yhteensä

 • editoi kesäkuu 2012
  tmk kirjoitti:
  Ketäs foorumille tai blogiin kirjoittelevia on mukana tämän vuoden kisassa?
  mä ainaskin oon kilpailuun ilmoittautunut ja en vielä ole ''sortunut'' :D
 • OnervaOnerva Valkeakoski
  editoi kesäkuu 2012
  Onnea Antero66 2 kuukauden savuttomuudestasi!

  Ja tsemppiä kilpailuun, joskin paras voitto on taatusti itsellesi tupakoinnista irti pääseminen!

  image
 • TommyTommy Espoo
  editoi heinäkuu 2012
  tmk kirjoitti:
  Ketäs foorumille tai blogiin kirjoittelevia on mukana tämän vuoden kisassa?
  Mukana ollaan JOS muistin ilmoittautua! Mielestäni kyllä ilmoittauduin, mutta aivosolu johon ilmoittautumistiedot tallensin on nähtävästi poksahtanut... mystistä. :x
  Viimeiset savut 24.5.2012
 • editoi elokuu 2012
  Ymmärtääkseni kilpailun puolivälilohdutuspalkintoja aletaan parin viikon päästä jakaa. Spekulatiivisesti tietysti kiinnostaa, että jos arvotaan kaikkien osallistujien kesken, eli riittääkö pelkkä osallistuminen. Ja toisaalta, jos nyt voittaa, meneekö siihen mahdollisuus voittaa pääpalkinto. Nim. vielä se yksi mielessä -juuttaan sitkeästi kiusaa :)
 • editoi elokuu 2012
  Kilpailun puolivälipalkinnot arvotaan elokuun lopussa. Palkintojen saamisen edellytyksenä on se, että on ollut täysin ilman tupakkatuotteita kilpailun alusta 31.8.2012 saakka. Mahdolliset voittajat testataan. Voittajien nimet julkistetaan testausten jälkeen.
 • editoi elokuu 2012
  Eli aivan kaikki eivät siten ole mukana... Modernisoidussa lapsuuteni suosikkidetektiivissä Sherlock Holmesissa päähenkilö harrasti passiivista tupakanpolttoa varsin aktiivisella tavalla. Miten herkkiä laitteet ovat, jos kilpailija vaikka tahtomattaan altistuu passiiviselle tupakansavulle. Viime lopettamiseni karitui jouduttuani ahtaaseen tilaan autoon runsaasti polttovan henkilön kanssa, ja ajon aikana itseki totesin, että vähemmällä päänsäryllä pääsee kun vetelee itsekin röökin tai kaksi. Ei silti, autossa tupakointi on yksi mualiman typerimmistä teoista ja pitäisi kieltää lailla, menee sisustus pilalle ja etenkin lapset kärsivät passiiivisesta savusta, joka joissain tutkimuksissa on todettu olevan jopa sääsnnöllisesti keuhkojaan tervaavan harrasteita terveydelle haitallisemmaan, eli ei nyt ainakaan Sherlockin menetelmiin tule sortua. Tosin alkuperäinen veti oppiumia, eli ojasta allikkoon... Tsemppiä kaikille kilpailuun osallistujoille ja ylläpidon sisar hento valkoisille noille. (moderaattori ei tykkää tänään rivinvaihdoista).
 • editoi tammikuu 2013
  :D
 • Demi Espoo
  editoi tammikuu 2013
  Ehkä tämä ei ole oikea foorumi, mutta mistä voi saada "väliaikatietoja" tai jotain tietoa "savuton tammikuu" jutskasta
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.