Mahan turpoaminen! :(

13»

Viestejä yhteensä

 • editoi marraskuu 2016
  Kaikki keinot tuli kyllä kokeiltua, aina takimmaisten sängynjalkojen poistoa myöden kun ei saanut nukkumaan mennessä hengitettyä. Korvienväli vielä pahensi ongelmaa kun siihen keskittyi ja alkoi panikoimaan.
  Nyt luin että vesimeloni aiheuttaa joillekin tätä turvotusta ja ilmankos kun kesällä sitä vetelin ihan urakalla :o
  Näitä ongelmia ei ollut kun poltti tupakkaa, mut pienempi paha se on katsoa mitä suuhunsa pistää kuin alkaa uudelleen polttelemaan sen toivossa että voisi taas syödä mitä tahansa ilman että vatsasta tulee rantapallo.

  Selkä oli kesällä vielä enemmän jumissa ja luultavasti myös nämä hengitykseen liittyvät lihakset joka tietysti pahentaa ongelmaa.

  Palleatyrää aloin kanssa epäilemään jossain vaiheessa kun refluksi foorumilta luin tarinoita, siihenkin löytyy youtubesta hierontatekniikka jossa sen vatsalaukun kenties saisi sieltä keuhkotilasta omin avuin hierottua pois.
  Tähystyksellä tämä todetaan ja leikkauksella sitten vedetään vatsalaukku sinne mihin kuuluukin ja ompeleet siihen ruokatorven reunoille ettei se pääse sinne uudelleen luiskahtamaan.
  Kuvauksesta oli lääkärin kanssa puhe, mutta kun vaiva on nyt rauhoittunut ruokavaliolla ja syömällä pienempiä kerta-annoksia niin tuskin sitä ainakaan nyt tehdään.

  Googlettamalla löytyy paljon sekä vatsan turvotuksesta että hengenahdistuksesta ja molempiin on useita eri syitä.
  ~160 000 savuketta ja lopetus 31.01.2016 --> ilman nikotiinia 01.03.2016
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.