Suurin motivointi lopettamiseen?

Mikä oli suurin vaikutin tupakoinnin lopettamiseen? Niitähän on monia mutta mikä oli se joka eniten vaikutti??
«134567

Viestejä yhteensä

 • suuntatähtisuuntatähti keskipohojammaa
  editoi tammikuu 2014
  Kyllästyminen elämään tupakan ehdoilla, toki suurena syynä oli myös vakavan sairauden pelko.
 • editoi tammikuu 2014
  Itselläni kyllästyminen tupakoinnin riippuvuuteen ja pelko vakavammin sairastumisesta jonka itse henk.koht. valitsin tällä kertaa omaksi valinnakseni tähän galluppiin.

  Loistava galluppikysely.
 • jumaskjumask Salo
  editoi tammikuu 2014
  Kyllähän se tupakka orjuuttaa meitä tupakoitsijoita hyvin paljon ja tupakan ehdoilla ollaan kovin eletty. Savuttomana ollessa sen on nyt huomannut. Vakavan sairastumisen pelko oli motivaattorini myös minulla. Tupakka toi jo astman, mutta en halua, että sieltä tulee vielä mitään vakavampaa. Siinä kohtaan oli hyvä aika katkaista suhteeni tupakan kanssa. Toki tupakoinnin lopetusvaiheessa sitä etsi pienempiäkin motivaattoreita tehostamaan sitä lopetusta. Esim. Ulkonäölliset asiat ja se, että tuoksuu taas hyvältä :)
 • editoi tammikuu 2014
  Minulla lopetuspäätöksen sinetöi se, kun en voinut olla isäni luona kylässä rauhassa, kun aina oli kiire tupakalle. (Minä en periaatteesta isäni nähden polta) Toinen suuri syy oli raha. Taloudellinen tilanne veti todella tiukalle ja jostain oli luovuttava. Ensin loppui oluen juonti ja seuraavaksi tupakka. On muuten ollut jotenkin helpompaa nyt ton pärjäämisen kanssa. :D
 • jumaskjumask Salo
  editoi tammikuu 2014
  Hyvä näkökulma myös tuo perheasia. Olen parhaillaan kotikonnuilla lomailemassa. Oma mummoni ja äidin puolen suku ei ole ikinä sietänyt tupakointia. Heidän nähden on myös tupakoitu, mutta häpeillen. Tänään kävin vierailemassa mummoni tykönä pitkästä aikaa ja oli mukavaa, että mummoa uskalsi halata, ilman että tarvinut miettiä sitä että "apua, haisenko tupakalta!" eikä kahvipöydästä tarvinut kiirehtiä pusikkotupakalle. Sai olla rauhassa ja sisätilassa lämpimässä, kun samaan aikaan pakkasmittari paukkui -23 asteessa. :)
 • editoi tammikuu 2014
  Laitoin muu syy ja ihan siksi lopetin kun ajattelin itseäni, ettei se tee mulle hyvää ja on vaan paha orjuuttava tapa. Enkä halunnu haista enää tuhkakupille :)
 • JuliAnnaJuliAnna Satakunta
  editoi tammikuu 2014
  Suurin syy oli kyllästyminen. Lisäksi haju alkoi tympiä tod. pahasti, keltaiset sormet kuvottivat. Ja kyllähän se sairastumisen pelko on takaraivossa koko ajan.
  image
 • editoi tammikuu 2014
  Kyllä niitä syitä lopettaa on monia varmaan meillä kaikilla. Eihän nyt yksi syy ainakaan minulla ois saanut päätöstä aikaan. Suurimpana syynä on kuitenkin häpeä, se vain on tosi noloa olla riippuvainen ja aina jokapaikassa miettiä milloin pääsen tupakalle ja haisenkohan liikaa.
 • editoi helmikuu 2014
  Suurin syy oli järjettömään määrään mennyt tupakointi , poltin päivittäin 3 askia tupakkaa !
  Eli aamulla aloitettu aski oli poltettu pois jo klo 11 ruokatuntiin mennessä

  Yhtenä päivänä vain tuli ahaa elämys , tämä jos jatkuu niin terveys menee.
  Lopetin ja en tarvitse minkäänlaista jatkuvaa lääkitystä ja ei tarvitse jälkiviisastella .

  " olisinpa ajoissa lopettanut "
 • sipe-08sipe-08 Pohjois-Pohjanmaa
  editoi tammikuu 2014
  Upeaa itsekuria !!!!
  Itselläni on vaikeuksia vaikkakaan en noin paljoa ole tupakoinut päivässä vaan vuosissa aivan liikaa!
  Haluan päästä eroon ilman lääkkeitä ja korvaus hoitoja,mutta olot eli mitä on huono vointisuus, päänsärky on kyllä niin, että ei ole oikein edes ruokahalua.
  Olen harrastanut ehkä liikaa ns.itseni kiusaamista ( omaa heikkouttani )kun olen polttanut kuitenkin 1-2 tupakkaa vrk EI HYVÄ!!
  Tahdon kuitankin päästä kokonaan irti,koska ärsyttää tupakoida, olen lopen väsynyt koko tupakkaan ja riippuvuuteeni sitä kohtaan!!!!!!
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.