Suurin motivointi lopettamiseen?

24567

Viestejä yhteensä

 • Pernilla_2Pernilla_2 Helsinki
  editoi tammikuu 2014
  Aamuisin alkoi vaivata kauhea tupakkayskä, rinnasta kuului karmeita ääniä varsinkin pitkällään ollessa, harmaa naama, ruskeat sormet, keuhkosyövän pelko, riippuvuus, ja sitten vielä lääkäri hihkui että olisi keuhkoahtautumatauti alullaan. Järjen valo lopulta leimahti, tajusin että on ihan pakko lopettaa. Ja niin tapahtui, kertaheitolla, ei yhtä ainutta henkosta lopettamisen jälkeen eikä enää ikinä.
 • editoi helmikuu 2014
  En halua olla tupakan orja, en halua laittaa 60 000e rahaa tulevaisuudessani tohon sontaan ja tottakai sairaudet pelottaa.
 • editoi maaliskuu 2014
  Lapset ovat suurin motivaattori.
 • LeeviX Tuusula
  editoi maaliskuu 2014
  Oma motiivini lopettamispäätökselle oli jatkuva sairastelu, köhää ja nuhaa, ja sille päätin laittaa pisteen. Puhalluskoe terveydenhoitajalla antoi lisäpontta päätökselle. Oikeestaan kaikki noi vaihtoehdot oli jollain tavalla osuvia... nimim. irti riippuvuuksista :mrgreen:
 • Havukka K-S
  editoi maaliskuu 2014
  Astma jo oli hankittu ja alkamassa keuhkoahtaumatauti. Allergiat, ihottuma, köhä. Syöpäkin sairastettu. Ja lisäksi inho riippuvuudesta ja hajusta. Kukaan läheinen ei polta! Tupakkahistoriaakin ihan kylliksi - yli 40 v. Nyt olen luomuna polttamatta yli 2 kk jo.

 • vkovko
  editoi maaliskuu 2014
  Onnittelut 2 kk:n savuttomuudesta.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi maaliskuu 2014
  Havukalle rehdit onnittelut kahdesta kuukaudesta.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • VeenaVeena Helsinki
  editoi maaliskuu 2014
  Vastasin "kyllästyminen riippuvuuteen", vaikka ei se kyllä niin yksiselitteistä ole. Olen polttanut lähes koko ikäni lapsuutta lukuunottamatta, ja se hallitsee kaikkea elämässäni. Ihan sairasta olla tutisevana orjana pilaamassa tulevaisuuttaan. Se on suurin syy tupakoimattomuudelleni.
 • editoi maaliskuu 2014
  Itselläni oli ainakin raha ja se että aina pitää olla aski töissä/ aski takintaskussa/ aski kotona/ aski sielläsuntäällä, ettei vaan jää ilman röökiä jos jokin näistä unohtuu milloin minnekkin : )

  Tilaamalla maailmalta voi ostaa korvikehoitoa puoleenhintaan suomen riistohintoja karttaen.


  edit. Tietysti sitä tupakkiakin saa puoleenhintaan, mutta sitä ei oteta mukaan näillä sivuilla.
 • Terveys, energisyys
  Bannerin kautta pistän oikeasti tuon tupakkarahan säästöön nettisiirtojen avulla. Käytän tuon tupakkarahan oikeasti sitten johonkin muuhun :)

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.