Liikuntaa lisää ja ruokavalion tarkkailua.

Lueskelin täällä muiden lihomisesta ja paniikissa aloitan nyt tämän sivuprojektin samalla. Painoa tosiaan on tullut jo kilo lisää ja uusia kiloja en kaipaa yhtään kun ennestäänkin on jo vähän ylipainoa. Kävin kävelylenkillä tänään, kesto n. 2h ja sellaista sunnuntai-kävelyä tuli harrastettua, kuvasin samalla maisemia, tein kuitenkin jotain, en ole koskaan ollut himoliikkuja. Vähennän myös leivänsyöntiä kun sitä tulee mussutettua liikaakin, vaihdan sen hedelmiin ja salaattiin, porkkanaan jne. Tarkoituksena olisi pudottaa ensin 5 kiloa ja sitten vielä toiset 5 niin olisin ihannepainossani. Eli minusta tulee uusi ihana minä. Ei tekosyitä tälläkertaa.
«13

Viestejä yhteensä

 • sistersister Helsinki
  editoi tammikuu 2015
  Tänään en oikein jaksanut mitään, onneksi ei ole herkkuja kotona. Päätin etten käytä enää hissiä ellei ole painavia kasseja mukana (4. kerros). Tein salaattia: tonnikala, raejuusto, hernemaissipaprika, tuorepaprika ja se salaatti. Leipää tuli taas mussutettua. Aamulla paistoin kananmunia, ne pitää hyvin nälkää monta tuntia. Huomenna menen kävelylenkille taas ja teen vatsalihasjumppaa. Yleensä jaksan laihdutusprojektia 2 viikkoa ja se tyssähtää siihen. Alkoholi on "pannassa" projektin aikana, koska se on syyllinen repsahduksiini. Ärsytti kun kaverini sanoi että 10 kiloa tulee varmasti painoa lisää, toinen sanoi ettei kannata kahta samaan aikaan. Haluaisin mielummin kuunnella kannustusta tollaisen arvostelun sijaan. Parempaan suuntaan pienin askelin.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi tammikuu 2015
  Pienin askelin voi hyvinkin onnistua. Dieetit ovat kyllä ehkä liian vaativia, mut terveelliseen syömiseen kannattaa satsata varmasti. Sellaiseen, jota pitää yllä normaalistikin.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • editoi tammikuu 2015
  Miulla on noussu tän prosessin aikana paino noin 6 kg. Mutta nyt vuoden alussa päätin alottaa kokonaan uuden ruokavalion, jolla ajattelin mahdollisimman hyvin pysyä,no, loppuelämäni. :) Aloitin siis kokonaan viljattoman ruokavalion, kun on vähän myös tuota yliherkkyyttä gluteenille (ei siis suoranaista keliakiaa). Tarkkana saa olla mutta onpahan tekemistä ja tutkimista :D
  Liikunta on jotenkin miulle kirous, yksin ei tule oikein mitään tehtyä ja kavereita ei pahemmin kyseisessä kaupungissa ole.. No,jos sitä vähitellen saisi tämänkin sohvaperunan jotenkin liikkeelle :)

  Muttamutta, toivon kyllä että tällä systeemillä saisin painoni taas normaaleihin lukemiin mitä se oli ennen lopetusta. :)

  Tsemppiä siulle lopetukseen ja diettiin oikein paljon :)
 • sistersister Helsinki
  editoi tammikuu 2015
  Kiitokset tsempeistä! Se kilo on nyt lähtenyt mikä tuli lisää, jee, mut tää pötsi on ihan törkeen turvonnu ja näytän siltä kun kohta synnyttäisin elefantin. Meinasin oksentaa kun sovituskopissa näin itseni kunnolla joka suunnalta. Tänään broileriwokkia ja illalla marjasmoothiehässäkkää maustamattommasta jugurtista ja maidosta. Kävi mielessä, että tämä päänsärky mistä oon kärsiny voisi johtua siitä ettei kuonat tule kunnolla ulos. Sain myös tehtyä 30 min vatsa/selkä treeniä ja kävelyä vähän. Yhtään ei tee mieli alkoholia, tupakka on mielessä vieläkin.
 • marvesmarves Etelä-Karjala
  editoi tammikuu 2015
  Sovituskopissa jouduin minäkin käymään, kui se on niin armoton peileineen :cry: Vaan uskottava oli, kun vasta 6. sovittamani takki suostui sulkeutumaan. Ja sen myös otin, vähän iloa traumaattiseen tapahtumaan toi pinkki väri. En tiedä mitä tarkalleen tapahtui, mutta jotain kuitenkin, valaistusta, epätoivon poistumista :roll: Siitä päivästä alkaen (ei tosin monta päivää) olen hillinnyt himoni, jotka olivat saaneet minut valtaansa ja tuoneet vuoden sisällä 10 kg entisen siinä ja siinä -painon lisäksi. Toivon, että tää jatkuu, siis pystyn vielä hallitsemaan itseäni, myös tupakan suhteen :!: Tämäkin on kummallista, nyt kun loppui Champix ja muutkin korvikkeet, ei tupakka käy mielessä kuten vielä kuurien aikaan :roll: Jokaiselle voimia uuteen vuoteen kaikkeen mihin tarvitaan, erityisesti savuttomuuteen :) (Monta kertaa muokkasin ja lähetin, mutta hymiöt ei tulleet tekstiin)
 • editoi tammikuu 2015
  Mulle on tullut lisää entisen 8 kg:n lisäksi4,5 kg:tä :joten tarttis tehdä jotain. Nyt terveellisempi ruokavalio. Ja liikuntaa,vaikka onkin kipeä toisen jalan reisilihas ja toinen nilkka murtunut ja kaks kertaa leikattu.
  Mutta sinniä kehiin. :wink:
 • aurooraauroora Lahti
  editoi tammikuu 2015
  Samassa veneessä sun kanssa Sister, eli yhtä tuore lopetus. Oisko tää muutaman kilon lisäys ja pömppis kuitenkaan varsinaista lihomista. Luulen, että enemmänkin joku aineenvaihduntajuttu. Viljattomalle siirryin jo heinäkuusta, joten senkään ei pitäisi olla vaikuttamassa nykytilaan. Gluteenittomalla dietillä lähti keskivartaloturvotus ja nyt tuntuu kuin olisin saanut sen takaisin :cry:

  Mutta ei anneta periksi. Kyllä se kroppakin varmasti palkitsee ajan kanssa tuon myrkyn lopettamisen, kunhan tottuu ajatukseen.


 • sistersister Helsinki
  editoi tammikuu 2015
  Uutta motivaatiota kehiin taas viikonlopun karkki/ sipsipussien jälkeen. Painoa tuli puol kiloa lisää, mutta keskivartaloturvotus on vähän laskenut. Aloitin myös sen vesihaasteen 2 litraa/vrk. Tämän viikon tavoite on -1 kg. Syön lähinnä kevyttä kasvisruokaa ja riisiä, munaa, hapankaaliraastetta (oma tekele). Nälkä on uusi paras kaverini, tietysti teidän lisäksi. Eilen piti mennä lenkille, mutta en saanut itseäni nousemaan sohvalta. Ihan kuin olisi ollut kankkunen, vaikka mitään ollu ottanut. Jostain solumuistista kroppa varmaan kaivoi tunteen esiin. Uusi viikko uusi alku.
 • editoi tammikuu 2015
  Tarttis saada lisää lihaksia.

  Lihas kuluttaa energiaa, läski ei. Sillai sais kompensoitua hidastunutta aineenvaihduntaa edes jonkin verran.

  Tietoa, taitoa ja työkalut mulla on: treenasin ja pudotin painoa aikoinaan Jillian Michaelsin nettiryhmän avulla 25 kg ja olin tosi timmissä kunnossa.

  Nyt... no, jos sohvalta pääsis ylös niin sehän olisi jo yhden sortin saavutus :roll:
 • marvesmarves Etelä-Karjala
  editoi tammikuu 2015
  Pääpaino elämässäni on (jälleen kerran) välttää kaikkea hyvää (nyyh-nyyh), yrittää elämäntapamuutosta kun herkuttelu oli ryöpsähtänyt aivan överiksi. Tässä vaikeutena se, että ne kalorit maistuu hyvältä, mitä enemmän, sitä herkullisempaa. Ja tarjonnalla ja makuskaalalla on vain taivas rajana. Mutta näillä järkevillä ja terveellisillä syömisillä on paljon vaikeampi hakea makuelämyksiä. Sitä se ruoka mielestäni on, ei vain tarvittavaa polttoainetta, vaan nautinto. Kun päivittäin teen kuitenkin ruokaa, jota aina itsekin otin, olen nyt kyennyt ihanasta tuoksusta (ja näläntunteesta) huolimatta olemaan koskematta ja itse syönyt muuta, joka on melko tuoksutonta. Nyt siis menossa kaksi kurinalaisuutta vaativaa, savuttomuus ja herkkuboikotti :wink: Uusille ja vanhoille stumppilaisille tahtoa ja voimaa jatkaa eteenpäin ilman tupakkaa, koukutuksesta vapaaksipääsyä :wink:
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.