Liikuntaa lisää ja ruokavalion tarkkailua.

2

Viestejä yhteensä

 • sistersister Helsinki
  editoi tammikuu 2015
  Niin se on marves, ja tuntuu vaikeammalta hillitä nälkää kuin tupakanhimoa. Söin eilen merkkareita, heräteostos alekorista, nyt kaduttaa, se on vaan se yksi hetki kun maistuu hyvälle, seuraukset vyötäröllä kestää kauemmin! Tein kuitenkin kalakeittoa, paino pysynyt samana eli kilon tavote ei toteudu, ehkä loppukuusta sen saisin. Pienetkin teot vievät kuitenkin kohti parempaa...Pieni kävelylenkki eilen, tänään 30 min vatsa/selkätreeniä.
 • editoi tammikuu 2015
  Täällähän on kohtalotovereita! Syksyllä sain pudotettua n. 6 kiloo, joista joulun jälkeen takasin n. puolet :/ Ylipainoa on n. 8 kiloa, en ihan tikkulaihaksi haluakaan ja vissiin oon rakenteeltani vähän raskas.. Olen aloittamassa sellaista elämäntapamuutosta, jossa on yhdistettynä detox-kuuria ja 5:2 dieettiä ja sitten sitä joogaa. Noissa kaikissa on mun järkeenkäypiä juttuja, vain hyviä hiilareita, terveellisiä rasvoja pähkinöistä jne.. Kaiken perustana mulla tärkeimpänä kuitenkin annoskoko ja Se, että pääsisin tästä sohvasta irti. Toi liikunta saa tulla sitten bonuksena, kun olen saanut ruokatapoja terveempään suuntaan ja ilmat vähän lämpenee(olisko Tää joku tekosyy, etten heti lähde lenkille..) Olinkin unohtanut tuon sovituskopin mahtavan tsemppauksen :D:D:D Taidankin ensi viikolla käydä ostamassa itselleni uimapuvun.. Jo pelkkä ajatus hirvittää, että miltä sitä näyttää niissä valoissa...
 • sistersister Helsinki
  editoi tammikuu 2015
  Kiva, että on muitakin kohtalotovereita. :D Vaaka ei ole heilahtanut ollenkaan alaspäin, joten jätän nyt viljat pois ruokavaliosta. Ainakin ennen se on auttanut turvotukseen. Viikonloppu meni ilman liikuntaa taaskin, en vain päässyt lukuisista yrityksistä huolimatta sohvalta ylös, joten joku porkkana pitäisi siihenkin keksiä. Kirjauduin kiloklubille eilen, jos se vaikka auttaisi kun laittaa ylös syömiset ja varmaan löytyy myös hyviä vinkkejä sieltäkin. Päivittelen tänne sitten edistymistäni ja tulkaa ihmeesssä kohtalotoverit myös kertomaan miten teidän projektinne edistyy. Nimimerkillä: En näe varpaitani, vatsa on tiellä ja vaatteet vissiin kutistunut pesussa. :D
 • sistersister Helsinki
  editoi tammikuu 2015
  p://www.TickerFactory.com/weight-loss/wCr3esW/]
  image[url=htt
  [/url]
 • sistersister Helsinki
  editoi tammikuu 2015
  Testasin tota janaa huvikseen tännekin. Toimii näköjään. Siinä sitä tavotetta olis taas kerrakseen, unohtuu tupakkatuskat kun näitä ruokia pistelee ylös ja pääsisin ehkä tästä sohvaltakin. Tänään puolentunnin kävelylenkki. Kaikenlaisia tekosyitä mukamas iltaan asti ja sitten kello onkin jo liian paljon ettei enää voi liikkua. Broilerisalaattia olen syönyt ja ostin riisikakkuja leivän korvikkeeksi.
 • editoi tammikuu 2015
  Tänään paastopäivä.. Söin tunti sitten iltapalaksi greipin ja pikkasen hapankaalia.. Päivällä salaattia, jossa 1/2 broikun filettä, aamupalaksi tosi löysää kaurapuuroa, jossa oli psyllium-jauhetta.. Onneksi huomenna voi syödä normaalisti! Tämä ruokavalio torstaina uusiksi. Kyllä mulla ainakin tupakka on kaukana mielestä, kun näiden kanssa kärvistelee. Vaikka kaupungilla käydessä tuntui joka toinen polttavan..! Arjen pieniä tekoja: jätin auton muutaman korttelin päähän työpaikasta ja KÄVELIN!!! Onneksi pian pääsee nukkumaan... Ja huomenna saa syödä..!
 • sistersister Helsinki
  editoi tammikuu 2015
  Hyvä Kristiina P, ne arjen pienet teot tuo kokonaispottiin paljon miiinuspainoarvoa. Tulin tänne tuulettamaan omaa kahden kilon laihtumistani. Siis kahdessa paivässä paino tippunut 2 kiloa. Ihan uskomattomalta tuntuu, vaikka onkin nestettä varmaan. Jätin viljat pois ruokavaliosta, lisäsin kasviksia ja hedelmiä, liikkunut en tietenkään ole vieläkään, hyötyliikuntaa vaan. Odotan sitä inspiraatiota milloin pääsisin liikkeelle, ehkä mieli virkistyy kun olo keventyy. Tartteisin kunnon potkun persuksille, ja tupakkaa tekee vieläkin mieli, mutta uuden ruokavalion harjoittelu ja syömisten listaaminen vie ajatukset pois tupakasta.
 • editoi helmikuu 2015
  Tänään taas paastopäivä ja kyllä on hermo kireellä.. Ei niin, että tupakkaa tekisi mieli, mutta nyt ruoka on jotenkin korvien välissä - tai ruoan puute :| tupakan kanssa ehkä helpompaa, kun siitä voi irrottautua kokonaan, mutta ruokaa vissiin on pakko syödä, joten vieroitusoireiden helpottumiseen ei oikein voi tuudittautua... Jos vaan jotenkin sitten saisi vatsalaukkua pienenemään, niin ettei ruokaa ees tekisi niin mieli.. Mutta nyt on viimeiset hetket, alan oleen kohta jo niin vanha -44 v - että ei enää laihdu kunnolla ja oikeastaan tässä on kyse ruokailutottumusten muuttamisesta.. Mutta aina näin alussa itseinho on mieletön ja tuntuu, ettei ole mtn muuta kuin läskit :( Olen miettinyt sitäkin, että voiko pelkästään tupakoinnin lopettaminen nostaa painoa, vaikkei esim. alkaisikaan syömään karkkia tai muuta lohduketta.. Tuntuu niin epäreilulta...
 • sistersister Helsinki
  editoi helmikuu 2015
  Tiedän tunteen... Pinna ollut itselläkin kireällä kun verensokerit laskee, ja diettiruokaa pitää syödä enemmän. Ota joku omena, banaani tms. Vaikeeta välillä kun ei keksi vaihtoehtoja tarpeeksi ja alkaa kyllästyttämään. Tein eilen pastaa vaikka piti jättää viljat pois, mutta ostin spelttipastaa ja hinta oli 3,50e, syletti maksaa niin paljon. kastike oli: aurinkokuivattu tomaatti, kirsikkatomaatti, valkosipuli, purjo. Mausteet: mustapipp. rosmariini, suola ja parmesania päälle, oli hyvää ja täyttävää, kaloreita 599. siihen hedelmiä lisäksi. Yritän syödä sen 1200 kaloria. Itsellä sama kun ikää alkaa tulla, kohta 37v. ja pelkäään ettei nahka enää vetäydy ja harmittaa sekin miksen ole aiemmin laihduttanut. Parempi myöhään kun ei milloinkaan.
 • editoi helmikuu 2015
  Paras on malttaa edetä hitaasti, vaikka kärsimättömyys tunkee päälle.. Vitsit, näitä läskejä on kerätty 10 vuotta.. Oikeastaan kilo/ vuosi on ylimääräistä ja jos ylimääräisistä koittaisi eroon vaikka 2 kg/ kk, niin olisihan se hienoa! Työkaveri pelasti päivän ja sanoi, että odotas vaan vaihdevuosia, niin silloin niitä kiloja vasta alkaakin kertyä..
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.