Toukokuun -15 tumppaajat

Hei!
Minä aloitin polttamaan viime kesäkuussa eli kohta tulisi vuosi tupakointia. Stressi ja työkaverin polttaminen saivat mut aloittamaan n. 8v tauon jälkeen tupakoinnin taas uudelleen.
Olen tänä vuonna tammikuussa ollut kahteen otteeseen polttamatta, toisella kertaa 2 vkoa, toisella kertaa viikon. Tupakkaa on mennyt n. 12-15kpl/vrk
Lopettaminen on ollut mielessä tosi paljon koko tämän vuoden. Eilisiltana tupakat loppuivat kesken, luulin, että mulla on avaamaton aski vielä, mutta ei ollutkaan!! Eli eilen jäi illan viimeinen polttamatta enkä ole vielä rynnännyt kauppaan! Voi jösses, että tämä täyttää mun ajatukseni nyt ihan kokonaan! Välillä mennään tunti kerrallaan, välillä tuntuu, että minuutti kerrallaan! Mutta haluan tosi kovasti onnistua nyt, joten ihan helpolla en luovuta!
Mulla ei ole vielä sellainen voittaja-olo, koska pelkään koko ajan, että lankean. Mulla on laastareita ja imeskelytabletteja, mutta kummatkaan eivät ole käytössä.
«13456755

Viestejä yhteensä

 • editoi toukokuu 2015
  Harmittaa ihan sairaasti, että lankesin tossa tammikuussa polttamaan taas! :evil: Tämä on aika työlästä ja hermoja raastavaa! Kunhan pääsisi kuukauteen, niin olisi varmasti paljon helpompi olo ja mieliteot olisivat hetkittäisiä ja ohimeneviä.
 • editoi toukokuu 2015
  Anniina balleriina kirjoitti:
  Harmittaa ihan sairaasti, että lankesin tossa tammikuussa polttamaan taas! :evil: Tämä on aika työlästä ja hermoja raastavaa! Kunhan pääsisi kuukauteen, niin olisi varmasti paljon helpompi olo ja mieliteot olisivat hetkittäisiä ja ohimeneviä.
  Siitä se lähtee :thumbup:
                                                                                                                                                   
       18.3.2015 Viimeinen savuke !
 • editoi toukokuu 2015
  Kiitos Jekku!
  Puolitoista vuorokautta polttamatta, jee!!! Kyllä täytyy myöntää, että nyt on jollain tapaa voittajafiilis! Mulla oli eilen nimittäin tosi karsea päivä, huonoja uutisia tuli eri tahoilta! Mulla on nyt melkoinen kriisi elämässä ja joku viisas voisi sanoa ja on sanonutkin mulle, että tämä on huonoin mahdollinen hetki lopettaa tupakointi. Mutta mähän jatkan tästä nyt, koska olen alkuun päässyt! Vaikka palaisin polttamaan, jokainen tupakka, mikä on jäänyt polttamatta, on voittoa :)

  Kävin katsomassa, mitä terveysvaikutuksia lopettamisella on, koska sekin tsemppaa mua.
  24h: häkä häviää elimistöstä, keuhkot alkavat puhdistua. Illalla tulee 48 h, jolloin nikotiini on poistunut elimistöstä. Haju- ja makuaisti terävöityvät! Eilenkin ulkona tuoksui niin ihanalle, keväälle :)
  Mua saa tsempata, tervetuloa muitakin toukokuussa lopettaneita, porukalla onnistutaan!
 • editoi toukokuu 2015
  Arrghh!! Mul on liian vähän tekemistä! Olen edelleen levoton kuin sähköjänis häkissä! :evil: Keskittymiskyvytön, hermostunut, kärsimätön! Voi hitto, luen muita ketjuja saadakseni voimia jatkaa tätä koska tiedän, että se tästä helpottaa.

  Aamulla kurkku oli yhtä inhottavan kuiva kuin ennenkin, ehkä ne hyvät vaikutukset eivät tule näin pian esille. Aika taistelua mielen kanssa, mutta enpä mene hakemaan tupakkaa, tässä sitä vaan kärsitään ja eletään toivossa, että pahin menee ohi. Voi helkutti, miten voimakas riippuvuus mulle on kehittynyt!!
  Lähden uimahalliin. Tulen päivittämään varmaan taas ihan kohta, tää elämä on niin minuuttipeliä tällä hetkellä :lol:
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi toukokuu 2015
  Tsemppiä Anniina balleriina! Jos aivan mahdottomalta tuntuu, ota ne korvaavat käyttöön. Mieluummin kuin tupakka.
  Tietty paras olisi, jos pääsisi ilman korvaavia. Itse kyllä käytin niksapurkkaa, koska olin 40-vuotinen nikotinisti, joka pelkäsi kamalasti lopettamista.
  Nyt, lähes 10 vuotta ilman, tilanne on tosi rauhallinen.
  Uimahallikeikka on hyvä ratkaisu. Paras olis kun olis tekemistä, tyhjyyden tunne on muutenkin usein läsnä alussa.
  Tervetuloa savuttomuuteen ja pysy kanavalla.

  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • editoi toukokuu 2015
  1.5 loppui täällä tupakointi.

  15 vuotta tuli poltettua, nyt loppui itsensä myrkyttäminen!
  Ilman korvaustuotteita olen pärjännyt ekat päivät.

  Tsemppiä! :thumbup:
  image
 • editoi toukokuu 2015
  Melisa, kiitos! Sinä se olet jo pitkällä, tupakointi on kaukainen muisto vain :) Kiva, kun tsemppaat täällä meitä!

  Minmar, onnea lopettamispäätöksestäsi! Näin sitä mennään, hetki kerrallaan ja koko ajan paremmin voiton puolella! Tsemppiä sulle!

  Mulla on ollut aika karmeat kaksi viimeistä päivää! Kävin eilen uimahallissa ja vielä illalla lenkillä, olin sellaisessa mielentilassa, että oli viisainta olla ihan itsensä seurassa ja vältellä muita. Lenkin jälkeen olikin jo hiukan parempi mieli.

  Kyllä mulle sattui kans ajankohta lopettaa! Keskellä elämäni suurinta kriisiä, joka vaikuttaa melkein jokaiseen elämänalueeseen. Eilen vielä piti oikein selata kalenteria, kun oli niin järkky olo. Kyllä, satuin lopettamaan just PMS-oireiden alkamisajankohtana! Ei hitsi, ei tälle voi kuin nauraa! :lol: Tällä hetkellä naurattaa, tunnin päästä voi olla jo jotain ihan muuta!! ;) Mutta näillä mennään :)

  Tsemppiä kaikille lopettaneille, miten pitkällä olettekin!! Ei luovuteta vaan näytetään vaikka itsellemme, mitä tekoa me ollaan! :-)

 • editoi toukokuu 2015
  MinMar,,,,onnea viikosta :thumbup:
                                                                                                                                                   
       18.3.2015 Viimeinen savuke !
 • editoi toukokuu 2015
  Kiitos! :D
  image
 • editoi toukokuu 2015
  MinMar, onnea minunkin puolesta kokonaisesta viikosta! Mahtava juttu! :thumbup:

  Jekku, sulla on jo tosi hyvällä mallilla! Varmaan on olo alkanut helpottamaan jo, sullakin on muistaakseni tota tupakointihistoriaa melkoisen pitkältä ajalta.

  Eilisiltana en meinannut saada millään unta ja sydämen lisälyönnit vaivasivat ihan urakalla! Niitä tuli niin tiuhaan, että alkoi jotenkin jo vähän pelottamaankin. Ne oli niitä harmittomia lisälyöntejä, joita työikäisillä toisinaan esiintyy. Luullakseni :roll: Tuntuu, että sydän heittäis voltin tai jättäisi yhden lyönnin väliin. Mulla oli tossa tammikuussa sama homma, ihan hurjan tiuhaan noita lisälyöntejä nukkumaan mennessä. Koita siinä sitten saada nukuttua, kun sydän muljaa ihan koko ajan! Eilen koitin hengitellä syvään ja rauhallisesti. Seurailin sykettä, ettei ole vaan mikään pysyvä rytmin muutos. Stressi tekee mulle näköjään tätä. Mut ohi meni enkä kuollut vielä :lol: Niitä tuntuu olevan taas nyt, muutama minuutissa. Koitan rentoutua ja lähden kohta uimahalliin, heti kun se avaa ovensa.

  Uskon ja toivon, että tämä päivä menee helpommin! Samaa toivon teille kaikille :thumbup:
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.