missä syyskuun -15 lopettajat

18485868890

Viestejä yhteensä

 • Hienoa dh!! Suuren suuret kahden savuttoman vuoden onnittelut sinulle!

  4.6.2016 illasta se loppu, ei oo sittemmin ollu tupakille hoppu 
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Ihan varmasti paras päätös dh. Isot onnittelut sinulle kahdesta vuodesta.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Onnittelut myös täältä.
 • Clapping emojiOnnittelut dh !
                                                                                                                                                   
       18.3.2015 Viimeinen savuke !
 • Onnea dh! 
 • No niin, tänä aamuna puoli seitsemän jälkeen tuli tasan kaksi vuotta viimeisestä tupakasta. Melkein puolen vuosisadan ketjupolttaminen loppui, nyt jo uskallan toivoa, lopullisesti.
  helppoa ei ole ollut. Viimeksi pari päivää sitten tuli oikein vahva kaipuu parvekkeelle. Onneksi himot ovat harventuneet. Kun niitä aluksi tuli minuuttien, sitten tuntien välein, nyt voi mennä useampikin päivä ettei edes muista joskus polttaneensa. Ja kun sitä kaikkein vähiten odottaa, se iskee kavalasyi nurkan takaa: voi kun saisi edes yhden!
  no, sitä yhtähän ei oe olemassa, siihen uskon, se on nähty ja kokeiltu. Joten näillä mennään, ei henkostakasn kuten Melisa sanoo. 
  Täällä stumpissa käyn yhä, en enää ihan jokaikinen päivä, ja harvoin kirjoittelen. Haluan taas kerran kiittää teitä kaikkia. Ilman täältä saatua vertaistukea en olisi tässä.
  kahta vuotta pitää juhlia. Tänään sen teen matkustamalla Tampereelle, papalla ja minulla on liput kehuttuun Catsiin Tampereen teatterissa. Eläkeläiselläkin on varaa, kun ei enää polta!
  tsempit teille kaikille! Alussa on vaikeaa, mutta voin luvata, että kyllä se helpottaa. Tarkkana pitää silti olla. kun tällaisen addiktion on kerran hankkinut, sen kanssa joutuu loppuelämänsä viettämään. 
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Onnitteluni sinulle Mummi64! Painimme vähän samassa sarjassa tuon pitkän polttamisen kanssa. Samalla edustamme esimerkkinä sitä, että ihminen voi päästä eroon tupakasta pitkänkin tupakkauran jälkeen.
  Olen iloinen myös siitä, että olet ollut ahkera postaaja täällä Stumpissa. Käy vain edelleenkin ja kannusta uusia lopettajia  omalla esimerkilläsi.
  Kanadalainen tutkimus kertoo, että kahden savuttoman vuoden jälkeen repsahtamisen todennäköisyys laskee dramaattisesti. Joten olet hyvinkin voiton puolella. :)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Onnentoivotukset mummi64, 2 vuotta, huikeaa! Samoihin fiiliksiksiin tupakanpolton lopetuksen vaikeudesta, vertaistuen tärkeydestä ja loppuelämän varuillaolosta on helppo yhtyä, vaikka urani kesti "vain" reilun 30 vuotta. Ja tervetuloa Tampereelle :)

  Viimeinen tupakka 29.6.2016!
 • editoi syyskuu 21
  Onnea mummi64!! Loistavaa!  B)

  5.8.2016 katkaisin 28 vuoden tupakointiputken :) Pysyva elamantapamuutos numero 1.
  8.8.2017 alkoi ylipainon karistaminen ja painonhallinta. Pysyva elamantapamuutos numero 2.
 • Kiitos onnitteluista Melisa, Finito ja Olivinia! Ja: Tampereen teatterin Cats on loistava, jos satutte hollille käykää katsomassa!
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.