Syyskuun lopettajien suuri laihdutusketju

No niin, ei muutaku tuumasta toimeen. Tai ainakin voi alkaa miettiä keinoja miten omia syömisiä saisi oikeille urille. Koska ainakin omalla kohdalla on pian pakko katsoa mitä suuhunsa mättää. Tupakka on toki paha terveysriski mutta ei saa vähätellä niitä kilojakaan.

Uskaltauduin nyt sitte käymään puntarilla ja karut lukemat siellä oli; +5 kg sitten lopettamisen
«13456712

Viestejä yhteensä

 • editoi lokakuu 2015
  Mukana ollaan, vaikka lihonut en toistaiseksi olekaan kuin kilon.. Toivonkin ettei paino lähtisikään pahaan nousuun..

  Olen siis tupakoinnin lopettamisen yhteydessä aloittanut liikunnan. Olen täysin rapakunnossa, enkä liikkunut vuosiin juuri bussipysäkkiä (tai parkkipaikkaa) kauemmas..
  Nyt aloitin säännölliset vaunulenkit lapsen kanssa, ihan kävellen. Tavoitteena kävellä 3-4km tai tunnin ajan 3-4krt/vko. Tähän asti olen vihannut liikuntaa, mutta jo nyt oikeastaan tekee mieli lenkille ja harmittaa jos jää lenkkipäivä väliin..

  Ruokahalu on lisääntynyt kyllä huomattavasti ja karkkia sekä kunnon ruokaa (ja roskaruokaa!) mennyt tavallista enemmän. Nyt siis pitäisi saada vielä ruokavalio kohdilleen..
 • editoi lokakuu 2015
  Mukana, pakko, ja kiitos ketjun perustajille. Pari kiloa tullut lisää tähän mennessä.
  Liikuntaa olen myös lisännyt. Kohdallani se tarkoittaa 4 kilometrin lenkkejä, joita kävelen ainakin 5 kertaa viikossa.
  Iltasyömistä koitan vähentää ja keventää. Jos tähän saakka teen kanssa on mennyt pari voileipää ja pullasiivu, jätän pois joko yhden leivän tai pullan.
  Alussa piti myös syödä paljon suklaata. Nyt se helpottaa.
  Suuri ongelma on lähtöpaino, 102 kiloa. Nyt siis 104. Ainakin yksi syy on lohtusyöminen. Ja miksi tarvitsen lohdutusta? No siksi kun olen niin huono ihminen etten pääse irti tupakasta.
  Jää nähtäväksi miten tässä käy. Voi käydä hyvin, huonosti tai hyvin huonosti.
 • editoi lokakuu 2015
  No niin mukavaa että on mukaanlähtijöitä (sanoo hän ja istuu juomassa pullakahveja :roll: :shock: :-) ) Tuosta aloitusviestistä taas pitkä pätkä katosi, kirjoitan jos ja kun muistan mitä siihen raapustin :shock: Tämä pääparka ei kovin hyvin toimi yöputken jälkeen. Ja mummi meidän lukemt heiluu melko samoissa :mrgreen:
 • editoi lokakuu 2015
  Tänään on kyllä mahdollisimman huono päivä miettiä dieettiä. Illalla on minun vuoroni tarjota ruokaa kolmelle ystävättärelle. Olen yrittänyt valita kevyttä: alkuun lehtikaalikeittoa, pääruuaksi haukimurekepihvejä ja jälkiruuaksi pakastemansikoita valkosuklaapannacotan kanssa. Kuulostaa kevyehköltä, mutta keitossa on kermaa, samoin mureketaikinassa. Puhumattakaan pannacotasta, jota tosin yritin keventää jukurtilla. No, ja sitten tietenkin viiniä. Onneksi vain yksi heistä kolmesta polttaa, yritän pysytellä poissa parvekkeelta vaikka olenkin hyvä emäntä...
 • editoi lokakuu 2015
  Oi tuo jälkiruoka kuulostaa ihanalta
 • editoi lokakuu 2015
  Ja iltadyömisestä piti kirjottaa pätkä, se kun on itsellä se koetinkivi. Päivät saattaa mennä vaikka kuinka hyvin ja terveellisillä eväillä, mutta kun lapsi nukkuu ja rojahtaa sohvalle niin makeanhimo saa vallan. Miten olette onnistuneet torjumaan näitä "iltahimoja"
 • editoi lokakuu 2015
  Mukana! Tämä hullunkurinen syöminen on ihan peestä! Hirveitä määriä ja kaikkea mitä kaapista löytyy, ja jos ei löydy niin auto lähtee justiinsa kauppaa kohden.. jotain ihmeen hyvänolon tunteen hakemista ruuasta. Ei kovin tervettä sanon minä.Ajattelin jo aloittaa kevyen karppaamisen, ei siis mitään ketoosijuttuja vaan ruisleivän kera. Ihmeellistä kun ei kuriin saa niin tuttua ihmistä kuin itseään :)
 • editoi lokakuu 2015
  Ellen, jälkiruoka OLI hyvää vaikka itse sanonkin, ja söin sen ylimääräisen annoksen heti kun vieraat olivat lähteneet. En silti aio ruoskia itseäni kovin suuresti, sillä äsken nautitut viinilasilliset saivat nikotiinipirun todella virkistymään. En siis polttanut, mutta kaloreita tuli tänä iltana turhankin paljon. Tässä vaheessa kuitenkn parempi kalorit kuin tupakka. Se selätys on ensiarvoinen, sitten vasta tosivoimin läskin kimppuun.
  huomiseksi silti suunnitteilla vähän kevyempi ruokavalio...
 • editoi lokakuu 2015
  Tumpiton, eikös meidän ongelmamme ole juuri se, ettemme saa itseämme kuriin. Omalta osaltani ajattelen nytl, etten haluakaan saada itseäni kuriin vaan haluan saada itselleni paremman, kevyemmän elämän. Siis myönteisen kautta.
  Jostakin luin joskus, että valintojamme säätelee mantelitumake -niminen elin. Se ei kuulemma osaa lainkaan ei-sanaa. Eli kaikki mitä haluaa muuttaa, on löydettävä positiiviselta kannalta. Ei siis: en saa polttaa tai syödä rasvaruokia vaan: ihanaa kun ei tarvitse polttaa tai syödä viinereitä
 • editoi lokakuu 2015
  Tuossa oli nyt kyllä paljonkin järkeä. Olen ajatellut koko ajan kuinka ihanaa on ettei tarvitse mennä ulos kylmään tupakalle, ja kuinka ihanaa on kun hengitys kulkee ymym. Siksiköhän ollut suht helppoa olla polttamatta...? Nyt pitää koittaa saada samaa tähän laihduttamiseen
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.