Työryhmälle

Todella ärsyttävää, en päässyt entisillä tunnuksilla sisään ja sanottiin, että uusi salasana on lähetetty sähköpostiini, mitä ei kuitenkaan sieltä löytynyt ja jouduin rekkaamaan uudelleen !!
«134567

Viestejä yhteensä

 • editoi tammikuu 2016
  Hei Hannai! Todella harmillista, että tällaisia hankaluuksia on tullut! Laitoin Sinulle yksityisviestin tarkempien tietojen selvittämiseksi.


 • editoi tammikuu 2016
  Mulla sama ongelma kuin Hannai:lla :evil: Tämän uuden tunnuksen saa poistaa, jos entisen saisi toimimaan. Terveisin tmk
 • editoi tammikuu 2016
  Tässä vielä tietoa foorumilla tehtävistä toimenpiteistä: Stumpin keskustelufoorumi uudistuu. Jotta voimme siirtää vanhat keskustelut ja käyttäjätunnukset jouhevasti, joudumme tekemään joitakin toimenpiteitä. Tähän asti foorumille (ja blogeihin) on ollut mahdollista luoda useampi tunnus samalla sähköpostiosoitteella ja jopa ilman sähköpostiosoitetta. Uutta foorumia varten voimme siirtää vain yhden tunnuksen/sähköpostiosoite. Näin ollen vain viimeksi luotu tunnus säilytetään.

  Mikäli olet unohtanut uusimman tunnuksesi, voit joko tehdä itsellesi uuden, tai ottaa meihin yhteyttä tunnuksen selvittämiseksi. Helpoiten asia selviää laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen stumppi.tyoryhma@hengitysliitto.fi.
 • BCBC Helsinki
  Päätitte sitten pilata sivut :(
  image
 • BCBC Helsinki
  Entäs se laatikko, mistä näki kauanko on ollut polttamatta. Eikö sitä enää ole?
  image
 • Eiköhän tähän uuteen totu.
 • Laskurit tosiaan hävisivät, omien viestien määrä ja palstalle kirjautuneet nimimerkit samaten.
 • Ikävintä on, että kirjoittajien viestejä ei enää voi lukea ketjuina. Olen lukenut esimerkiksi nmim. Esan kaikki kirjoitukset. Nyt niitä ei voi sellaisena lukea, kun nimimerkin viesteustä on vain lyhyemmät pätkät. Todella ärsyttävää, että pitää pomppia edestakaisin poteroon ja sitten taas lukemaan nimimerkin kohdalta.

  Bannerien poistaminen tuhoaa tämän foorumin ydinasian, toisten tsemppaamisen. Kuinka nyt onnitella saavutuksista?
 • Bannerit ovat olleet myös itselleni tärkeä asia, kn pävittäin, viikoittain ja kuukausittain on voinut seurata säästyneitä rahoja ja polttamattomia tupakoita, puhumattakaan siitä rttä on voinut juhlia saavuttamiaan merkkipäiviä.

  Taisitte tuhota tupakoinnin lopettajien parhaan tukimuodon.

  Olisko mahdollista saada vanha stumppi takaisin?
 • Vielä yksi asia: nyt veitte minulta mahdollisuuden koskaan saada Melisalta yksivuotiskukkia hep-poterossa. Onko hyvä mieli!

  Olen muistaakseni ollut polttamatta neljä kuukautta ja 15 tai 16 päivää. Tämä "uudistus" vähentää tulevien lopettajien mahdollisuuksia onnistua.

  Tekisi mieli tehdä jotakin tyhmää, mutta en tee. En polta. Sain vanhasta stumpista avun. Voimia kaikille muillekin lopettaneille. Ei anneta tämän lannistaa. Etsitään jostakin muualta laskurit. Tai paikka keskustella.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.