Kunniaa Riki Sorsalle

2»

Viestejä yhteensä

 • mummi64 kirjoitti:
  että tupakoinnista johtuvia sairauksia voi löytyä vielä vuosia lopettamisen jälkeen. Riki Sorsakin lopetti kymmenen vuotta sitten, ja keuhkosyöpä löytyi vasta nyt.
  Riki Sorsan ensimmäinen syöpä todettiin kymmenen vuotta sitten, käsittääkseni. Nyt se uusi ja levisi.  Mutta anyway, surullista. Tietenkin tupakoinnista aiheutuvat sairaudet ilmenevät vuosikausiakin myöhemmin. Vaikka lopettaisikin. Mutta lopettaminen kannattaa silti, näinhän sitä sanotaan.

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi toukokuu 2016
  Oliko Rikin keuhkosyöpä samaa syöpää vai uusi tapaus, sitä en muista sanotun.

  Tottakait sitä joutuu tässä miettimään, et lopettiko liian myöhään. Ex-työkaverini lopetti sydänvaivojen takia ja hänelle puhkesi keuhkosyöpä 10 vuoden kuluttua.
  Mut skannattiin, ultrattiin, kuvattiin PET-TT:llä, röntgenillä ja magneetilla ja etsittiin mm. syöpää marraskuussa korkeiden tulehdusarvojen johdosta. Ei löytynyt muuta kuin nämä pahasti romahtaneet ja tulehtuneet nivelet, joita nyt kohta korjaillaan. Mut kukaan ei tiedä tulevaisuudesta.
  Riki Sorsa kyllä teki hyvän liikkeen siinä, että tuli julkisuuteen. Uskon sen vaikuttavan moneen lopetuspäätökseen.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Riki Sorsa on kuollut. R.I.P.
  En ollut miehen musiikin erityinen fani, mutta arvostan suuresti sitä, että hän antoi kasvot monen tupakoitsijan kohtalolle, keuhkosyövälle. Ainakin minulle hänen kohtalonsa antaa lisää voimaa pysyä päätöksessä, ei enää ikinä tupakkaa.

 • Se "Lopetinko liian myöhään"-video sai hienosti näkyvyyttä ja toivottavasti vaikutti moniin lopetuspäätöksiin. Oli upea teko Riki Sorsalta. Itselläni se oli (muiden pohdintojen ohella) yksi juttu, joka vaikutti siihen, että lopultakin tumppasin. Kiitos siitä, ja kiitos musiikista.

  Kevyet mullat. • BCBC Helsinki
  Olin ala-asteella, kun Riki Sorsan Reggae Ok valittiin Suomen Euroviisuedustajaksi. Inhosin sitä, sillä oma suosikkini oli Juicen Ilomantsi. Tänään kävin kuitenkin YouTubesta katsomassa kyseisen esityksen (ja Juicen myös).

  Terveysasioita mietin itsekin juuri tänään ennenkuin tuosta Riki Sorsan kuolemasta olin lukenut. Tupakkaa tekee mieli, mutta kun niitä myrkyttömiä röökejä ei tuolta kioskilta löydy. (Siis mihinkään korvikepelleilyyn en lähde) eli ostamatta on edelleen.


  image
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.