Huhtikuun 2016 lopettaneet

2456789

Viestejä yhteensä

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  No savut ei tullut mieleenkään muutenkaan. Mitens piditte hermonne kurissa Tapparafanit?  :*
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Hermo pitää vasta 7:S peli kertoo mestarin näin uskon. :smiley: Saadaan nauttia vielä monta jännittävää peliä. Kummatkin joukkueet taitavia mutta peli on peliä siinä sen salaisuus. :wink: 
  46 vuotta polttanut

 • Tervetuloa tuoreet lopettaneet. Kyllä täällä kannattaa käydä. Uskon itseni kohdalla juuri tämän foorumin voimaan.  :)
  Tupakoinnin lopetus n. 26 vuoden j?lkeen. Ilman korvaavia! Kaikki on mahdollista siis! 

 • BCBC Helsinki
  editoi huhtikuu 2016
  Jep, jep. Hermo pitää. Ja mikä parasta, enää ei tarvitse erätauoilla juosta röökille :smiley: 
  image
 • Kiitos Körtsy, pitääpä kokeilla uusiks tuota tietokonenörtin uraa  :D

  Hermo pitää hyvin tuon kiakkohuuman kanssa. En osaa suhtautua lätkään niin suurella tunteella kuin useimmat muut, mutta annas olla ku ruvetaan puhumaan kuulkaa kuningaslaji jalkapallosta! Sitten on mullakin painavaa sanottavaa ja verenpaine katossa  :) 

  Tänään oli taas vähän haasteellisia hetkiä, kun istuttiin kaverin kanssa kahvilla ulkona ja ai että kun naapuripöydän nortinsavu jotenkin otti nokkaan (siis haisi muka NIIN hyvälle), ja olisin siinä ajassa varmaan itse vetänyt sen 7 röökiä helposti. Nyt vaan otin kaverin koiran syliin ja sitä rapsuttelin, että oli jotain tekemistä käsillä. Kaikenmoisia korviketoimintoja sitä tässä tulee improvisoitua! 

 • The user and all related content has been deleted.

  14.7.2017. klo 12.45
 • Tattariini 1-vuosi täynnä ONNEKSI OLKOON <3  hieno saavutus  B)
  46 vuotta polttanut

 • Kesäkuussa 2015 lopettanut ja lokakuussa 2015 taas aloittanut matelee taas maan alta joukkoonne. Kaamos ei tee näemmä mullekaan hyvää. Taisin 3.4. tumpata röökin viimeksi ja tällä kertaa helpotin sen jälkeen oloa nikotiinipurkalla, mulla toimii aika hyvin Nicotinellin hedelmäpurkat tarvittaessa niin kauan kun riippuvuus ei sitten siirry niihin. Niistäkin pääsee helposti eroon kun ärsyttävät kurkkua sen verran ettei niitä tee mieli pitkään käyttää.

  Eli uusi yritys, tällä kertaa on vähän parempi motivaatio. :)
 • Elysion Tervetuloa takaisin joukkoon et ole ensimmäinen etkä viimeinen kelle on noin käynyt  :'(. Yhdessä kuitenkin helpompaa onnistua kuin yksin. :) helpollahan ei päästä mutta voitetaan lopulta vaikeudet ja sitten juhlitaan  B)
  46 vuotta polttanut

 • Kiitos kiitos :) Vaikken täällä oikeastaan tutustunutkaan kehenkään niin silti hävetti tulla kertomaan tappiosta. En myöskään viitsinyt heti tulla juhlimaan lopetuspäätöstä ennen kuin olin varma että se pitää. Ja eihän sitä tiedä pitääkö se tälläkään kertaa mutta mennään mieluummin vertaistuella kuin ilman.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.