Heinäkuu 2016 lopettajat

Nyt se päätös on tehty. Olen raivoissani itselleni kun olen jatkanut tätä typeryyttä niin kauan!! Varmaan n 20 vuotta ja välillä olen kyllä ollut joitakin kuukausiakin savuitta mutta sitten taas sortunut. Nyt on takana taas kaksi kuukautta savuttelua, sitä ennen olin 3kk ilman mutta jostakin ihmeen syystä taas aloitin uudelleen.

En löytänyt tällaista ketjua jossa olisi heinäkuussa lopettaneita niin ajattelin sellaisen aloittaa. Toivottavasti täällä on muitakin heinäkuussa lopettaneita/lopettavia joilta voisi vertaistukea saada. On tuo nikotiini niin pirullisen viekas, kaikki keinot nyt tarvitaan sen voittamiseen. Olen lueskellut täällä juttuja ja monia onnistujia tuntuu olevan, antaa uskoa että minäkin tuohon kykenen vaikka välillä tuntuu että olen tuomittu loppuelämäkseni tuohon suohon :(.
«13456796

Viestejä yhteensä

 • Tervetuloa mukaan ja tsemppiä. On täällä muitakin heinäkuussa lopettaneita, nyt on vaan jostain tullut tapa, että joka asiasta tehdään uusi otsikko. Näillä hajaotsikoilla on tapana häipyä arkistojen syövereihin.
 • Tervetuloa mukaan minunkin puolestani :) Täältä sivustolta ainakin itse olen saanut vertaistukea tässä omassa lopetusprojektissani. Tänne olen saanut kirjoitella omia tuntemuksia ja ajatuksia kuin myös lukenut muiden tarinoita.
  niinkuin vkokin tuossa kirjoittaa, kyllä niitä heinäkuun lopettajiakin täällä on. Ehkä otsikko tuo heitä tänne ilmoittautumaan.
  Tsemppiä lopetukseen!
  image
 • Kiitos vko ja BC. Pitää lueskella noita ketjuja, varmaan sieltä voisi sopivia löytyäkin. Mukavaa että te konkarit jaksatte kannustaa aloittelijoita. Minun taipaleeni ei tule olemaan helppo, ei varmaan ole muillakaan. Tupakkaa on jatkuvasti ympärillä kun mies polttaa. Aikoi lopettaa kun hinta nousee, mutta toistaiseksi on vielä saanut vanhalla hinnalla niin on voinut jatkaa.. En ole ollenkaan varma että tuo hinnannousu sitten on se riittävä motivoija mutta sehän jää nätäväksi.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Tervetuloa Stumppiin Nanna72 !
  Minulle foorumi oli avainasemassa omassa lopetuksessani. Yksin yrittäminen oli vaikeaa ja lähimmäiset eivät osanneet lopetustani tukea. Näin on monilla.
  Olet tehnyt hyvän päätöksen Nanna. Pysy Stumpissa ja kirjoittele edistymisestäsi ja ajatuksistasi. Monesti kirjoittaminen tänne toimii itseterapiana ja sinnikäs stumppilaisuus ehkä auttaa kärsivällisyydessä silloin, kun tuntuu kurjalta.
  Onko sulla apukeinoja (nikotiinikorvikkeita), oletko harkinnut lääkkeitä vai lopetatko ihan vain ilman mitään?
  Tsemppiä hyvään alkuun!  :)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Kiitos Melisa! Käytössäni ei ole apukeinoja, olen ennenkin lopettanut ilman nikotiinikorvikkeita ja se on onnistunut ihan hyvin. Varalta on kyllä nikotiinitabletteja joihin voin turvautua jos ihan mahdottomalta tuntuu mutta tärkeintähän tässä olisi saavuttaa oikea mielentila. Alkuhan tässä vaikeinta on mutta kokemus on opettanut että 3-4 kk savuttomuuden älkeen tulee minulle se pahin kohta. Olen muutaman kerran jo retkahtanut tuossa kohtaa, mutta jospa nyt pääsisin vihdoinkin kokonaan irti ja aion kyllä hyödyntää tätä stumppia.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Olet oikeassa paikassa. Kyllä sä selviät tästä, sulla tuntuu olevsn hyvä asenne ja stumppi tsemppaa.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Uhhh, nyt ne vaikeudetjo alkoivat. Mieli tekee tepposiaan ja kuiskuttelee että jos vielä yhden polttaisi.. Yritän taistella vastaan ja muistutella itselleni että helpompaa on edessä...
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Aina on se yksi. Sen jälkeen tulee seuraavat. Tee nyt ihan mitä vain muuta kuin poltat. Nooo murhia ja tappoja ei kuiteskaan  :*
  Tsemppiä!
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Päivä illassa ja yllättävän hyvin selvitty. Murhiakaan ei tehty :). Ainakin nyt mieli on pisitiivinen, kyllä mä tästä selviän taas savuttomaan elämään.
 • 1.7.2016 lopetettu,  8v polttanut. 
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.