Lokakuussa 2016 Lopettaneet

Huomenta vain. Eilen tosiaan viimeisen poltin ja tänään olisi eka (kokonaan) savuton päivä! aamukahvia juodessa ajatukset yrittää harhailla parvekkeen suuntaan, mut onneksi on laastari jarruna. On kyl alkuun hankittuna nikotiiniton kertakäyttöinen sähkötupakka, joka viimeksi pelasti nyt tiukimmilta tilanteista. Stempit kaikille lopettajille.  :)
«13456736

Viestejä yhteensä

 • Tervetuloa marzuliino. Fiksun päätöksen olet tehnyt, tsemppiä ekaan päivään. Vieraile Stumpissa tiheään, täältä saa vertaistukea ja tsemppiä vaikeisiin hetkiin.
 • Hienoa marzuliino että liityt joukkoon :) Isosti tsemppiä savuttomaan eläämään sinulle kuten kaikille meille muillekin!
 • Täällä toinen tänään lopettanut! Aamusta alkaen tehnyt suursiivousta :) Täytyy koko ajan liikkua, että ei jää miettimään tupakointia. Laastari apuna minullakin, ainakin nyt pari ensimmäistä viikkoa. Tsempit meille kaikille!
  "Ei ensimm?inen - mutta viimeinen!"

 • Tervetuloa uudet lopettajat! Oikea päätös!! :) :)

  5.8.2016 katkaisin 28 vuoden tupakointiputken :) Pysyva elamantapamuutos numero 1.
  8.8.2017 alkoi ylipainon karistaminen ja painonhallinta. Pysyva elamantapamuutos numero 2.
 • Hienoa TiinaJii! Työpäivä jelppas muo tänään hyvin. Töiden jälkeen teki todella paljon mieli käydä ostamassa tupakkia, mut lähdinkin lenkille ja keitin lenkin päälle vihreää teetä. Samalla yritän vierottua myös Kahvista :-)
 • Kiitoksia tsempistä kaikille! Ihanaa kun on tukea myös Somessa! Mieheni myös tosiaan lopetti samaan aikaan niin tässä on kyl hyvät mahdollisuudet onnistua :-)
 • Tsemppiä uusille lopettajille

 • marzuliino kirjoitti:
  Hienoa TiinaJii! Työpäivä jelppas muo tänään hyvin. Töiden jälkeen teki todella paljon mieli käydä ostamassa tupakkia, mut lähdinkin lenkille ja keitin lenkin päälle vihreää teetä. Samalla yritän vierottua myös Kahvista :-)
  Minäkin kävin lenkillä :) Kahvia en tosin pysty lopettamaan, mutta yritän vaihtaa osan myös teehen. Tosin ostin juuri viime viikolla uuden kahvikoneen, niin tulee testattua uusia kahveja :)
  "Ei ensimm?inen - mutta viimeinen!"

 • Täällä liittyy joukkoon eräs lopettaja, toissapäivänä tosiaan tuli viimeinen tupakka poltettua. Champixin avulla olen lopettamassa, ja eilen ikäänkuin vahingossa oli ensimmäinen savuton päivä. Venyttelin aamutupakan kanssa ja kun olin sitä pari tuntia saanut viivyteltyä niin päätin että nyt en polta koko päivänä. 

  Itse aloitin eilen haastavan uuden kirjoneuletyön, kun kädet on solmussa lankakerien kanssa niin on koko ajan sormilla tekemistä ja ajatuskin että irrottautuisi siitä tupakalle on mahdoton :) Ulkoilin myös paljon lasten kanssa ja käytiin shoppailemassa. 

  Tänään tekee mieli tupakkaa enemmän kuin eilen. Koetan keksiä ohjelmaa tällekin päivälle kovasti. Tiistaina on "onneksi" sitten töihin meno, siellä on niin helppoa olla savuton. Aina on jotain tekemistä. 

  Tsemppiä kaikille! Kyllä me onnistutaan :) 
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Just tuo käsillä tekeminen ja ulkoilu on hyvästä. 
  Alkupäivät voi olla kärvistelyä jo tupakointiin liittyvien tapojenkin johdosta. Hyvä olis muuttaa rutiineja, niin ei tulis niin paljon niitä: tässä kohtaa mä aina ennen...
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.