K:n uusi elämä

12122232527

Viestejä yhteensä

 • Miten Körtsyllä tänään menee?  :)
 • Joku on imeny mehut miusta :o Oon niin zippi ku olla ja voi...
  Muuten menee loistavasti, purkan määrä jo vähenee pikkuhiljaa :) Sellasta pientä hikeä pukkaa, muuten ei mitään :) 
  Oottelen vaan nukkumaanpääsyä 

  2.6.2017 klo 13.00
 • Kannattaako purukumia vähentää? Korvaushoitoa olisi varmaan hyvä jatkaa sinulla pitkään, niin ei tulisi niin herkästi sortumista. Pitkä ja päättäväinen prosessi nyt vain, ja päätä joka päivä olevasi tänään polttamatta. Ja toinen hyvä tuki sinulla on oma mielesi, joka oikeasti haluaa olla savuton. Niin kuin aiemmin sanoit. Muistuta siitä itseäsi joka päivä, ja alussa joka hetki. Ja käy täällä kirjoittamassa tuntemuksia, joka päivä. Vaikka kuinka väsyttäisi.

  Tsemppiä! :)
 • Tottahan noita enemmänkin vois käyttää mutta kun tulee huono olo ja se kuristava tunne, vaikka kuinka jauhaessa pitää taukoja.
  Tästä päivästä voi tulla hikinen, hiki viekkareista + yli 20 astetta lämmintä :D Parasta varmaan vaan pysytellä punkan pohjalla :)

  2.6.2017 klo 13.00
 • Sitten jääkin vain se oma jämäkkä tahto ja halu olla polttamatta, ja päätös että ei enää tupakkaa. Ja sitten tämä Stumppi, tänne vaan purkamaan tuntoja sytyttämisen sijasta.
  Ja lue ja katso kuvia keuhkosairauksista ja lue ihmisetn kokemuksia. Ja lue tupakoinnin lopettamisen hyödyistä, vaikka joka päivä.

  Tsempit! :) Kun halu olla ilman tupakkaa löytyy, pystyt siihen kyllä. Periksi älä anna.
 • Tänää on ollu hyvä ja pirteä, jopa hyvätuulinen päivä :)
  Väsyttää vietävästi vieläkin, mutta oon pysyny punkasta poissa :blush: 
  Muutenkin huomaa, että alkaa piristyä, jaksoin jopa käydä shoppailemassa, ihan vaan pari t-paitaa ja caprit, mut nekin piristi mieltä vielä vähän enemmän :) 
  Huomasin et enää ei v*tuta ees ne kauppojen ovien eessä polttelijat, ennehä ne on ottanu kunnolla päähän ku ite oon ollu polttamatta, mut ei kyllä v*tuta tuo miehenkää käryytys, jotenki oon nyt onnistunu olemaan huomioimatta asiaa ollenkaan :open_mouth: 

  Olikohan se toissapäivänä (päivät vähän hakusessa) ku oli yöllä satanu vettä. Aamulla ku lähin liikenteeseen, se tuli!!! KESÄN TUOKSU <3 Aivan mahtava tunne <3


  2.6.2017 klo 13.00
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi kesäkuu 8
  Kesä voi tuoksua kesälle ensi kertaa vuosiin tai kymmeniin vuosiin, niin kuin meikäläisellä. Ja ne maut! Hyviä kokemuksia sulla jo.
  Tsrmppiä Körtsy!
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Hyvä hyvä, pidä Körtsy tuo! Ja sitten jos ja kun mieli ailahtaa sinne toiseen suuntaan, tule purkamaan siitäkin tuntoja tänne. :) Mutta älä sytytä. Se ei kannata. Muistuta itseäsi siitä, että haluat olla savuton ja piste. Pystyt siihen ihan varmasti kun oikea halua ja tahto kerran löytyy.

  Tsemit! :)
 • Nyt kuulostaa hyvältä! Ja Olivinian neuvoja komppaan, tänne vaan ennen sytyttämistä. Silllä tavalla mä alussa tiukat paikat sain ohitettua...
  Tsemppiä täältäkin  <3 

 • Miten Körtsyllä menee? Nyt älä luovuta, haluat olla savuton! Muista! :) Houkutus kun iskee, niin sytyttämisen sijaan tänne purkamaan tuntoja. Tupakointi vie terveyden ja on hölmöläisten hommaa. Tupakoinnissa ei yksinkertaisesti ole mitään hyvää, savuttomuudessa on.

  Tsemppiä! :)
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.