Painonhallintaan apua sähköisestä terveyspalvelusta?

Painonhallintakeskustelu on sille itselleen varatussa osiossa hiljaista, mutta keskustelua tästäkin aiheesta käydään lopettaneiden keskusteluissa muun keskustelun lomassa. Painonhalinnan jääminen sivuun on ymmärrettävää, sillä pääroolissa on tupakoinnista pidättäytyminen. Kuitenkin, mitä sen jälkeen kun on lopettanut ja opettelee tunteidenhallintaa ilman tupakkaa? Kaveri vinkkasi minulle painonhallintatalo-sivustosta kun valittelin nopeaa lihomista ja tukalaa oloa. Olen jossain harkinnan ja päätöksen välissä, että tartun tavoitteellisesti painonhallintaan. En ole vielä tutustunut sivustoon, mutta tämän viikonlopun jälkeen ehkä tutustun. https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta

Viestejä yhteensä

 • Hei tony, ja onnea vuoden savuttomuudesta! :)
   
  Painonhallinta osio täällä hiukan nukahtanut, mutta kaivoin tämän esille kun itselle ajankohtainen. :)
  Minä tein pysyvän elämäntapamuutoksen Nro 1 5.8.2016, eli aloin savuttomaksi. Sen tein luomuna, ihme kyllä passasi minulle se hyvin.
  Aloitan pysyvän elämäntapamuutoksen Nro 2 sitten 7.8.2017. Ensin hoidan itseni normaalipainoiseksi takaisin, ja sitten aion myös opetella pysymään siinä loppuelämäni. Siihen en "luomuna" nyt jotenkin pysty, aloitan Cambridge- ohjelmalla. Tarvitsen tukea ja "korvaushoitoa" siihen. Kiloja minulla oli hiipinyt ylimääräisiä jo ennen lopullista tupakoinnin lopettamista, mutta nyt pian vuoden savutomuuden jälkeen niitä on tullut paljon lisää :( Terveys kärsii ylipainosta monella tapaa.
  Mutta ajattelin että vuosi savuttomana kun on oltu, on minulle hyvä aika alkaa käymään ylipainon kimppuun. Sitä ennen minulle ollut tärkeintä, että en polta. Olen ostanut isompia vaatteita :smiley: 

  Olen jonkin verran tutustunut myös noihin sähköisiin terveyspalveluihin kyllä. Hyvää ja tärkeää infoa saa kyllä netistä monesta paikkaa! :)
  Miten sinulla Tony on mennyt? Savuttomuus ja myös painonhallinta?

  - Olivinia

  5.8.2016 katkaisin 28 vuoden tupakointiputken :) Pysyva elamantapamuutos numero 1.
  8.8.2017 alkoi ylipainon karistaminen ja painonhallinta. Pysyva elamantapamuutos numero 2.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.