Tammikuussa 2017 lopettaneet

Lunakuu Etelä-Pohjanmaa
Päivälleen 34 vuotta polttanut askin päivässä ja nyt riitti. 2.1. olen alkanut polttelemaan vuonna -83 ja olen jo hetken ajatellut, että tätä lajia on harrastettu jo tarpeeksi kauan. Vuoden ekana päivänä katkaisin tupakat ja toisesta päivästä aloin savuttoman elämän. Tuikkoja tilanteita on koko ajan ja houkutus on suuri lähteä röökille. Toivon, että pystyn pysymään päätöksessäni!
«13456759

Viestejä yhteensä

 • razurazu Missä lie
  Onneksi olkoon lopettamisesta, hyvä päätös!

  Nyt ei muutaku pidät tsempin yllä ja kohti terveellisempää elämää. :smile: 
 • Tervetuloa Stumppaajien joukkoon Lunakuu! Hyvän päätäksen olet kyllä tehnyt, päivä kerrallaan eteenpäin. Ihan luomunako lopetit, vai onko apuja käytössä? Täältä foorumilta saat tukea, kannattaa pysyä kanavalla. :)

  -Olivinia

  5.8.2016 katkaisin 28 vuoden tupakointiputken :) Pysyva elamantapamuutos numero 1.
  8.8.2017 alkoi ylipainon karistaminen ja painonhallinta. Pysyva elamantapamuutos numero 2.
 • Tervetuloa. Täällä minäkin tammikuisissa, vaikkakin yrityksiä kymmeniä takana.
  Nyt viimeinen kerta. Sunnuntai oli ensimmäinen savuton päivä.
  Tästä me lähdetään  <3
 • editoi tammikuu 4
  Oho minulla näkyy viime yritykseni laskuri. Hmm mitens saan sen muutettua ?
 • editoi tammikuu 4
  helmi-14 kirjoitti:
  Oho minulla näkyy viime yritykseni laskuri. Hmm mitens saan sen muutettua ?

 • helmi-14 kirjoitti:
  helmi-14 kirjoitti:
  Oho minulla näkyy viime yritykseni laskuri. Hmm mitens saan sen muutettua ?


 • The user and all related content has been deleted.

  14.7.2017. klo 12.45
 • 2.savuton päivä käynnistyi, puhelimen laskuri näyttää 1 päivä ja 13h. :smiley:  Viime yön nukuin jotenkin huonosti,heräilin ja pyörin.Lievä flunssa on toki päällä tai vierotusoireet ilmenee näin? Nukun yleensä todella hyvin.

  Lopetin 02.01.2017.
 • Lunakuu Etelä-Pohjanmaa
  Kiitokset :) Tänään on ollut vaikea päivä, todella vaikea. Kävin kuntosalilla aamulla ja yritin sieltä pois lähtiessä kaivaa tupakkaa taskusta, no eihän siellä mitään ollut. Tupakka on mielessä vähän väliä, vaikka olen töissä ja olisi todellakin muuta ajateltava. En sortunut ja kaikkeni teen, että en sortuisi. Ottaa vain aivoon, kuinka heikoksi itsensä tunteekaan. Korvaushoitona mulla on tervapanttereita :D 
 • Mukavaa kun uusia lopettajia liittyy joukkoon! :) Tervetuloa myös Lena87!

  helmi-14: Juurikin kuten Körtsy laittoi, deletoi se vanha ja tee uusi. Eli "maalaa" vanha laskuri asetuksissa ja sitten vain näppiksestä Delete. :)

  Tsemppiä Lunakuu! Ensimmäiset päivät ne vaikeimmat. Itse lopetin myös "luomuna", ja auttoi kyllä kun kerroin itselleni tasaisesti että "ei tämä maailman tappiin hankalaa ole." :smiley:  Ja aktiivisesti luin tätä Stumppia ja kirjoittelin tänne, ja luin artikkeleita siitä kuinka nikotiini poistuu kehosta ja millä aikataululla jne.Ja hakemalla hain tietoutta tupakoinnin vaaroista ja katselin kauhukuvia keuhkoista ym. Luin jonkun aikaa lopettamisesta myös Allen Carrin kirjan, jota moni täällä parjannut. Mutta minä siitä tykkäsin, osu ja uppos! :smiley: Tällä hetkellä aloittelen lukemaan samaisen herran "Kilot Kuriin" kirjaa.
  Yksilöllistä toki varmaan, mutta minulla fyysisiä oloja piteli pahimmin ensimmäiset 4 pv. Ja psyykkisiä piteli 3-4 viikkoa, jotka koko ajan kyllä laimeni. Ja pääkopassahan se tupakin piru taitaa meillä röökaajilla olla jollain lailla koko loppu elämän kyllä.. Mutta usko pois, helpottaa kovasti ajan myötä!! :) Ja minulle passannut parhaiten nikotiiniton lopetus, kun alun keppurointien yli pääsin. Jotenkin rauhallisempi olo kuin nikotiinin kera. Mutta toki mikä passaa toiselle, ei passaa toiselle. Ja ihan sama miten lopettaa, kunhan lopettaa!
  Tsemppiä!

  - Olivinia

  5.8.2016 katkaisin 28 vuoden tupakointiputken :) Pysyva elamantapamuutos numero 1.
  8.8.2017 alkoi ylipainon karistaminen ja painonhallinta. Pysyva elamantapamuutos numero 2.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.