Kuinka pitkään edelliset lopetuksesi pitivät?

Olisi kiinnostava tietää, onko jotain yleisiä ajankohtia, jolloin tupakasta luopuminen kariutuu? Kuinka pitkään aikaisemmat/ aikaisempi lopetuskertasi piti?

Minulla: 

6 vuotta ja toisella kertaa 2kk.
«1

Viestejä yhteensä

 • En ollut lopettanut koskaan aikaisemmin. Se on varmastikin ollut yksi syy lopettamisen vaikeuteen, kun poltettua tuli koko ns. aktiivikausi elämästä.
 • Nikol Ouluntienoo
  N. 5kk, kaatui siihen kuuluisaan yhteen kun ei ees mieli tehnyt  :(
  Ilman tupakkaa:

  Ilman nikotiinia:
 • Parhaimmillani ollut kuukauden ilman tosin silloin tuli erinäsiä vesipiippuja poltettua useasti. Joka tapauksessa oli kiva olla ilman, vesipiippu kun ei tunnu yhtä pahalta. Sitten huonoimmat hetket on kariutunut päivän jälkeen. Useimmiten onnistunut pitämään 3 pv ja se on sitten siinä. Nyt on se kuuluisa kolmas päivä taas menossa ja ostinkin suklaata tukemaan päätöstäni.
 • The user and all related content has been deleted.

  14.7.2017. klo 12.45
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Pisin tätä ennen 6 kk, sitä ennen pari viikkoa maksimi. Tämä onnistuminen on foorumin ansiota - niin ja niksapurkan. Mut sitä söin ennenkin.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Pisin tätä ennen 8 kk polttamatta, 28 vuoden tupakointi"uran" aikana. Nyt se ylitetty, ja saa mennäkin ja paljon yli  B)  B)

  5.8.2016 katkaisin 28 vuoden tupakointiputken :) Pysyva elamantapamuutos numero 1.
  8.8.2017 alkoi ylipainon karistaminen ja painonhallinta. Pysyva elamantapamuutos numero 2.
 • Semmonen 2 vuotta. Nyt toinen yritys. Kamalaa on! :D
 • Vaihtelevasti, monia yrityksiä on ollut. Pisin tauko on ollut 11,5 vuotta, toinen lakko kesti 2 vuotta. Ei sitä voi kuin kirota miten tyhmä pitää olla, että hyvin irti päästyään jatkaa polttamista! Olen oikeastaan hyväksynyt sen ja sinut itteni kanssa sen suhteen, että en koskaan pysty lopettamaan - yritän vain pitää kahden tupakan välin mahdollisimman pitkänä. Ja siinä taistelussa on kaikki keinot sallittuja.
 • Jaa-a, muistaakseni nuoruudessa silloisen poikaystävän (tulevan aviomiehen) kanssa lopetettiin ja oltiin vuosia polttamatta. Sitten jossain vaiheessa mies aloitti ja minä hetken päästä. 3 lapsen odotukset ja imetykset olen ollut polttamatta, ajassa ehkä 1.5-2 vuotta per lapsi. Sitten taas lopetettiin jossain vaiheessa miehen kanssa, hän polttikin sitten salaa mutta minä olin vuosia polttamatta. Viimeset 10 vuotta polttanut jatkuvasti, avioeroa ja ikäviä asioita. Tupakka ollut se josta saanut jotakin lohtua mukamas.
 • Kerran kauan sitten 5 vuotta, nyt viimeinen 6 vuotta. 2 vuotta poltin ja nyt puoli vuotta kohta savuttomana. Häpeän tunnustaa, että vaikeaa on vieläkin. Mun aivoissa on joku vika varmaan. Kielenalustabut on varalta, en ole kuitenkaan enää reiluun kuukauteen niitä käyttänyt.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.