Elokuu -17 lopettajat

2456770

Viestejä yhteensä

 • Tsemppiä tänne elokuun poteroon! Hieno päätös on teillä tehtynä, siitä se matka alkaa! :+1: 

  4.6.2016 illasta se loppu, ei oo sittemmin ollu tupakille hoppu 
 • Itsekin sitä suihketta käytän ja siihen tottuu. Sen huomasin että kannattaa yrittää osua poskeen sillä suoraan. Kun osuu kieleen niin maistuu paljon pahemmalle.
 • maria72 Oulun lääni
  No saman olen minäkin havainnut että ei missään tapauksessa saa sumuttaa suoraan kohti nielua. Nyt on vaan kurkku ja keuhkot sen tuntoset etten tiedä, tulenko oikeasti sairaaksi. Mutta anyway, tupakaton päivä alkaa olla taas takana. Enkä meinaa ennen nukkumaan menoa edes sumutella!
 • Onhan se toki mahdollista että sulle ei toi sovi. Inhalaattori voisi olla yksi kokeilemisen arvonen. Tai sitten ne vaan reagoi kun ei tule päivittäistä nikotiiniannosta. Mä aina sumutan ennen nukkumaan menoa ihan siinä toivossa että se takais paremmat yöunet. 
 • maria72 Oulun lääni
  Uusi päivä valkeni ja kaikki hyvin. Olen ollut kolme varttia ylhäällä eikä vieläkään edes korvausta. Jossain ketjussa törmäsin itsensä palkitsemisen ja joku kävi ihanalla aamiaisella kahvilassa. Minä päätin kokeilla tätä kotona. Aiemmin join kahvia ja vedin parit röökit. Nyt syön rauhassa hyvän aamupalan ja oikein nautin. Toivottavasti tästä tulee hyvä päivä....ja ps. jatkan kyllä sumutetta. Olkoonkin sitten kurkku karhea eli ei. Otetaan varman päälle.
 • Hei kaikki!! Täällä myös yksi elokuun lopettaja ilmoittautuu.. Ensimmäinen savuton päivä tänään, eli ihan uusi tulokas olen :#  Champix-kuuri on itselläni ollut reilun viikon käytössä, mutta valitettavasti taidan kuulua niihin onnettomiin, joihin se ei vaikuta.. Eli tahdonvoimalla mennään!!! Tsemppiä kaikille :)
 • Jee! Kaksi viikkoa täynnä tänään! Mutta valehtelisin jos väittäisin että mielessä ei ole käynyt. Ei kuitenkaan ole ollut suurempia tuskia, onneksi.
 • editoi elokuu 15
  Hienoa Liisa_Tuulikki! Onnea kahden viikon savuttomuudesta! Tupakka pyörii mielessä varmasti, mutta ajan myötä koko ajan erillä tavalla. :) Hienosti menee.

  Ja tervetuloa Nala79! Tahdonvoima tavalla tai toisella lopettaneilla oltava mukana, hyvän päätöksen olet tehnyt! :)

  Tsemppiä kaikille uuteen savuttomaan päivään, myös Tumppaanko ja maria72!

  5.8.2016 katkaisin 28 vuoden tupakointiputken :) Pysyva elamantapamuutos numero 1.
  8.8.2017 alkoi ylipainon karistaminen ja painonhallinta. Pysyva elamantapamuutos numero 2.
 • Juu kyllä se mielessä käy. Mulla viides päivä menossa ja tuntuu, että se on mielessä koko ajan :( Ja se tapa....se tuntuu toistaiseksi vaikeimmalta. Mitään suurta tupakanhimoa ei ole vielä ollut, mutta itse otankin suihketta aina silloin tällöin ihan vaan varmuuden vuoksi. Hieman "pihalla" oleva olo vaan jatkuu ja ilmeisesti vielä jonkin aikaa joten on vaan kärvisteltävä :)
 • Heissan vain kaikille hyvän päätöksen ootte tehneet ja ensivuonna tähänaikaan kannustatte uusia elokuun tulokkaita.alku on vaikeaa,mutta jo päiväkin on plussaa voitettuna :)kyllä täällä kannattaa käydä mulla on ollut paljon apua ja vaikkei haluu kirjoittaa aina niin kandee vilkaista muiden lopettaneiden kokemuksia.tsemppiä ja oikein mukavaa aurinkoista syksyä kaikille.
  Viimeinen savuketta 25.8.16
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.