Syyskuu 2017 lopettajat

1568101113

Viestejä yhteensä

 • Kaksi viikkoa savuttomana ja asenne on luja. Turhaannuin nuiden nikotiinituotteiden kanssa näpertelyyn - laastari kutittaa, sumute maistuu itikkamyrkyltä, purkasta tulee leuat kipeiksi - heitin kaikki laatikon nurkkaan ja aseenani on nyt väkevä mynthon. Tupakkia ei ole viime päivinä tehnyt mieli. Joitakin hetkiä (stressi, potutus) on ollut, että on käynyt ajatuksena että tarvitsen tähän tupakkia, nämä ovat menneet nopeasti ohi. Kestää tottua tähän asioiden käsittelemiseen ilman tuumaustupakkaa, mutta pakko on tottua, koska savuton elämä jää muuten vain haaveeksi. Mukavaa viikonloppua kaikille!
 • Kahden viikon onnittelutBroncoBilly!! Hyvin menee :+1: 

  4.6.2016 illasta se loppu, ei oo sittemmin ollu tupakille hoppu 
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Onnittelut kahdesta viikot BroncoBilly!
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Täällä savuttomat viikot paukkuu, onnea kaikille! :)

  5.8.2016 katkaisin 28 vuoden tupakointiputken :) Pysyva elamantapamuutos numero 1.
  8.8.2017 alkoi ylipainon karistaminen ja painonhallinta. Pysyva elamantapamuutos numero 2.
 • maria72 Oulun lääni
  Onkos syyskuisissa vielä porukka mukana? Vähän hiljaiseloa ollut... Vai onko tuo elokuun porukka yliaktiivista:-)
 • On täällä joku vielä. Selkäkij pamahti, niin pitää aamutuimaan lähteä jumppaamaan. Korviketta on mennyt kun oli viikolla joku stressipäivä.
  Pääasia on etten ole polttanut vaikka mieli olis tehty. Kolme viikkoo on taisteltu ja pitää vielä ittensä kanssa käydä taisteua siitä onko tämä edes okiea taistelu
 • Hyvä homma että päätös pitää. On tässä tosiaan huomannut että on hyviä ja on huonoja päiviä. Välillä tuntuu jo oudolta ajatukselta että on joskus polttanut ja välillä joutuu tosissaan perustelemaan ettei sitä tupakkaa tarvii mihinkään. 
 • Täällä kaks viikkoa täynnä eilen. Fyysisesti ihan ok olo, melko yllättynytkin olo siitä. 
  Mutta psyykkisesti ei. Koko viime viikkoa sellaista takapakkia monissa isoissa tärkeissä muutoksissa elossa että veti väkisinkin mielen matalaksi. Pari päivää melko itkuinen ja sisäänpäin kääntynyt olo josta ainakin osa tuntuu liittyvän viekkareihin. 

  Yllätyksenä tullut myös kohtalainen alkoholin"tarve" eli "pari bisseä" on mennyt useampina iltoina viikossa mikä ei ole normia minulle. Ihan selvästi sellaista "ei ole parempaakaan tekemistä" mikä ei tietenkään pidä paikkaansa vaan on lähinnä sellaista havahtumista realismiin: tällaisissa tunnelmissa aiemmin painelin röökille ja unohdin koko asian. Nyt tajuan millaista loputonta sijaistoimintaa polttaminen oli ja on. Ei kerkiä kuunnella itseään kun kaikki hetket pitää rampata eräänlaisessa hälytystilassa röökille. 

  Aikamoinen shokki tajuta mitä kaikkea on paennut ja kuinka kauan... melko risainen olo. Joka ei polttamalla parane... 
 • Juu toi pari bisseä on varmaan sitä jonkinlaisen mielihyvän hakua jostain muusta. Tavallaan antaa itselleen luvan hankkia toisen paheen tilalle. Mulla se oli ekat pari viikkoa kaikenlaisen hyvän syöminen. Ikinä en muuten arki iltoina syö mitään herkkuja mutta kun tupakin poltto loppui niin sitä antoi itselleen luvan siihen. Ja ehkä hyvä niin...uskon että se helpotti alkutuskaa :)
 • Toivottavasti vaan pysyis hanskassa mieliteot, muuten sitä on seuraavaks sitten aa:ssa :DD En mä usko että tää tästä pahenee mutta selvästi epänormaalia että tekee mieli vuorostaan juoda: ei ollenkaan normia muulle ja joku selkeä kamppailu nyt menossa senkin kanssa. 
  Noi syömisetkin tuntuu sellaiselta että ajoittain lähtee lapasesta, iltasyöminen mm. Aluksi pidin ihan päiväkirjaa syömisistä kun huomasin ettei nälkä/kylläisyyden tunne kerro mitään vaan on selvästi sekaisin. 
  Nyt oon huomannut että iltasyömiset lisääntyneet esim. "pari leipää vielä" tyyppisesti. 
  Oispa nyt valoisat illat niin houkuttais lähteä lenkille niissä tunnelmissa, ei mahda mitään.. Ehkei paras vuodenaika lopettamiselle kun muutenkin pimeä vuodenaika masentaa jo valmiiksi... ( heh, niiiiin selvästi haen jo syitä retkahtamiselle mitä en kuitenkaan aio tehdä :DD ) 

  Noh, sunnuntaina 3 viikkoa, päivä kerrallaan... puuh... 
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.