Syyskuu 2017

kolmaskerta toden sanoo ?  :s
46 vuotta polttanut

«134

Viestejä yhteensä

 • Sitä minäkin toivon! Viime vuonna tammikuussa kokeilin, kestin muutaman päivän. Tänä vuonna ensimmäinen lopetus yritys huhtikuussa ja toukokuun loppupuolella poltin sitten sen kuuluisan yhden ja lapasestahan se homma lähti.
  Nyt elokuun alusta savuttomana, yrittäen hyödyntää edellisten kertojen epäonnistumisista saadut opit. 
  Takana reilu 40 vuotta savuttamista mutta nyt saa riittää!
 • neminemi Tampere
  Ilman ongelmia edelleen  :)
  46 vuotta polttanut

 • neminemi Tampere
  Vaikuttaisi kovin laimeelta osallistumiselta keskusteluihin ? Vertailen siis edellisiin  yrityksiini lopettaa tämä typerä riippuvuus tupakointiin jolloin keskustelu oli vilkasta ja suorastaan mukaansa tempaisevaa, ehkäpä tämä vielä vilkastuu sillä kokemuksesta voin sanoa tätä tehokkaammaksi kuin korvikkeet niitä kuitenkaan aliarvioimatta.Tsemppiä kaikille olet sitten lopettanut tai sitä työstävä. 
  46 vuotta polttanut

 • Mä liityin tänne ihan vasta ja mulle on vähän vaikea hahmottaa näitä "kategorioita": tämäkin näyttää olevan "Lopettaneet" "Syyskuu 2017" ja mietin miten tämä eroaa "Syyskuu 2017lopettaneet"? Onko näitä vahingossa tullut tuplasti tälle kuulle näitä ketjuja? Kun itse kirjoitin "Syyskuu 2017 lopettaneet" ketjuun ja nyt löysin tämän ja ihmettelen mikä tämä on... ? 
 • No nyt tajusin, okei. Tuo toinen, "Syyskuu 2017 lopettaneet" onkin eri kategoriassa eli "Harkitsijoissa". Tämä taas "lopettaneissa". Hämmentävää. 
  Noh, uudistuksia palstalla luvassa, ehkä tämä jatkossa selkeämpi. 
 • Nämä kuukausiotsikot eksyy välillä minne sattuu, mielestäni ylläpito voisi siirtää ne aina lopettaneisiin.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Juu samaa mieltä. Voisi olla melkein valmiina Lopettavissa nuo kuukausiotsikot.Harkitseviin ei se oikein istu.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • neminemi Tampere
  Lauantain huumaa ilman tupakkaa tuntuu hyvältä  ;)
  46 vuotta polttanut

 • neminemi Tampere
  Aiemmat lopettamisyritykset =yli puolivuotiset, lässähti vanhaan tapaan ja uskoon että ei se yksi missään tunnu, kyllä tuntui. Joka muuta väittää niin ei ole tätä kokenut. TÄNÄÄN se olisi tapahtunut jossen virheistä olisi oppinut.Se piinaava hetki kun aivot ei muuta ajattele kuin saisi tupakan ja äkkiä.Onneksi varautuneena tähän hetkeen osasin nollata päähän iskeneen halun. Kaikki yritykseni on tapahtunut ilman korvaavia koska uskon että itselleni se on paras tapa lopettaa tupakointi pysyvästi.Perustelen tämän ajatuksen sillä että pidän lopettamista enempi tahtoasiana.
  46 vuotta polttanut

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.