Syyskuu 2017

13

Viestejä yhteensä

 • maria72 Oulun lääni
  Joo, voin kyllä alleviivata että jonkun moinen tötterö kasvoi otsasta tuossa kuukauden paikkeilla ja sen jälkeenkin. Alku oli ihan siedettävä. Pari viikkoa oli jopa rauhallinen ja seesteinen olo. Sitten just joku neljä-viis viikkoa niin johan pukkaa epätoivoa. Alkoi tulla olo, että ei tässä ole m i t ä ä n järkeä. Piti keskittyä kaivamaan hyviä puolia lopetuksesta. Mutta niin se vaan meni ohi. Ei vieläkään helppoa ole mutta parempaan pin mennään. Pysy lujana Broncobilly!!
 • Juutas mitä hulluja ajatuksia Marlboron herttua mulle syöttää: huomenna duunissa joudun (pääsen) työhaastatteluun lähiesimiehen tehtävään..tämähän vaatisi oikein  hermosauhut tai ainakin muutaman neuvoa antavan perstupakin. Tärkeä ja vastuullinen tehtävä vaatii henkilöä joka vetää erityisen paljon tupakkia - niinhan ne kaikki muutkin johtajat kiskovat mallua pää punaisena. Vielä tämä piru mulle esittää lyhintä reittiä lähimpään tupakkia myyvään kauppaan, ja näyttää kellosta miten kauan se on vielä auki. Karkotu piru! En lähde mallun ostoon! Tupakilta haisevia ei palkata esimiehen tehtäviin! Usko nyt jo.
 • Kaks viikkoa täynnä eilen... Fyysisesti ihan ok, psyykkisesti ei: tais alkaa se vaihde jonka takia tätä lopettamista oon siirtänyt -_- Psyykkinen riippuvuus... Tänään ja eilen itkettänyt useita kertoja, sellainen orastava depis olo vaikka tiedän että johtuu tuosta lopettamisesta. Blaah... Melkoinen sijaistoiminto oli koko rööki ja polttaminen... 
 • Testi
 • Tulinkohan oikeaan kategoriaan, en näe. 

  Noh, luin juuri luonnoksen joka oli jäänyt kesken lokakuun puolen välin tienoilla, oli niin hyvä muisto että laitan sen tähän itselleni talteen: ihan oli lukea sitä ja todeta että tulihan se kuukausi täyteen ja hengissä selvitty tähänkin asti. 

  Tämä siis kirjoitettu lokakuun 11 päivä, melkoiset oli tunnelmat...: 

  "Perhana soikoon tätä oloa. Luulin viime viikolla että tämäpä on helppoa mutta takapakit iski. Nyt on alkanut tulla huimauksia, eilen piti töissä istua alas välillä, unet lyhentyneet niin että piti ottaa lääkkeet avuksi, melkoinen show kehossa, miksi ihmeessä tekee mieli -juoda alkoholia- iltaisin??? Psyykkisesti olo on kulkeutunut syvemmille vesille, ihan kuin olisi masentunut, päätöksiä vaikea tehdä, jumittuu kun ei kykene keskittymään jne. 
  Muistan ekasta lopetuksesta (-08 ) että ekat 2-3kk oli aika karmeita eli toivon että nämä on "vaan viekkareita".. 

  Siitä olen jo varma että röökin poltto piti huolta siitä ettei kyllä kuullut/kuunnellut itseään, nyt tuntuu siltä että kun ei pysty "pakenemaan itseään röökille" niin ei ihme että myllerrykset meneillään. Hämmentävääkin, ihan kuin irrottautuisi jostain "päihdeporukasta" , ikään kuin olisi sanoutunut irti jostain kimppasopimuksesta että me sitten poltetaan ja tästä ei lipsuta. Ihan pimeetä :DDD mutta silti, tältä tuntuu. 

  Ihan hirveeeeeesti kaipaisin juuri nyt sellaista ryhmää jonne voisi mennä vaikka joka päivä tarvittaessa, vähän kuin anonyymit nikotinistit, ihan vain siksi että ei ole ketään kenen kanssa näistä viekkareista ja lopettamista seuraavista ajatuksista voisi jauhaa. Ei tätä "hlvettiä" voi ymmärtää kuin sellainen joka sen on läpikäynyt... 

  Röökin poltto on siinä mielessä vaikee rasti lopettaa että se on kuitenkin "sallittu päihde" joten tuntuu että lopettamista/viekkareita vähätellään, ikään kuin lopettaminen olisi vain "no siitä vaan lopetat" eikä sen ihmeellisempää. Tää on hirveetä. 

  Tosiasiassa oon yllättynyt siitä että en ajattele varsinaista röökin polttoa enää montaakaan kertaa päivässä mutta olo on välillä kuin jyrän alle jääneellä. Paikat jumissa, väsyttää, ärsyttää, vaikea keskittyä, saamaton olo, yks kaks energinen olo, ahdistaa, ei ahdista, jne jne. Ja kaikista eniten vtuttaa sekin kun näkee täältä miten paljon sitä on polttanut, miten paljon rahaa palanut, jne: aika idioottimainen olo. Äh. 

  Sunnuntaina tulee 3 viikkoa täyteen, vielä on aikaa siihen että kuukaus täys.. " 

  Ja nyt on 1kk ja viikko täynnä eli huh huh, näin ne olot vaihtelee nopeasti ees taas. Päivä kerrallaan <3 
 • Äh ei tämä ollutkaan syyskuu 17 lopettajat, en nyt tiedä mikä kategoria tämä oli mutta haitanneeko tuo, teksti tallessa edes jossain. 

  Olisipa jo huominen, tämä oli vähän vaikea jumipäivä. 
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Kyllä tämä on syyskuu 2017.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • katarii Helsinki
  editoi lokakuu 31
  Joo siis lueskelin tässä illalla kahta eri Syyskuu 2017 ketjua joista menin sekaisin: toinen on tämä joka on tässä Lopettaneet kategoriassa otsikolla Syyskuu 2017 ja toinen on kategoriassa Harkitsijat jossa otsikko on "Syyskuu 2017 lopettajat" ja molemmat on siis eri ketjuja eri kategoriassa  :D  

  Noh, kirjoittelen siihen "syyskuuhun" jatkossa mikä tuntuu enemmän nousevan tuonne etusivulle. 
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Kait nämä kuukausilopettaneet pitäis aina perustaa Lopettaneisiin, mut uusi lopettaja varovaisesti sit laittanut Harkitseviin.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Joo niin on varmaankin käynyt :) 

  Tänään ei mennyt kuin 3 tuntia laskiessa puolentoista kuukauden tehtyjä työtuntejani. Joka ikinen kerta eri tulos... Hippusen on vaikeaa keskittymisen kanssa...  :D  No vihdoin tulos täsmää paperi ja sähköisen kalenterin kanssa: ainoastaan maksettu palkka ei täsmää eli seuraava episodi saada rykäistyä postia palkanlaskijalle taulukoiden kera, huh huh mikä rasti  :)" alt=">:)" height="20" />  Olo on siis aivan kuin pää ois täys tahmeeta liimaa ja jokainen ajatus vaatii pinnistelyä ja puristelua ja puuskuttamista, huh. 

  Jos kävis happihyppelyllä välillä eli kävelylenkillä... 
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.