Lokakuu 2017 lopettaneet.

Siirrympä tänne, kun tuo 2017 lokakuussa lopettaneet on jotenkin väärässä paikassa. Mukana oon edelleen  :)
Onko muita lokakuun lopettajia?
T
«13456712

Viestejä yhteensä

 • Mukana oon.......viikko täynnä. Ei ongelmia ainakaan vielä. 
  T
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Onnittelut sulle ekasta viikosta. Hieno homma, ettei ole kovin vaikeaa.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • Hyvä homma...eka viikko se on jo jonkinlainen merkkipaalu  :)
 • EeoEeo Pk-seutu
  Mä ilmottaudun tänne myös :) Uutta yritystä taas, niitä alkaa olla kohta aika kasa...
  9 savuton päivä lähti käyntiin. Tää päivä tuntuu helpommalta, eilen oli tosi hankalaa.
  Oon koittanut tehdä pesäeroa siihen "yhteen", josta oon edelliskerroilla aina haaveillut ja joka on tehnyt lopettamisesta hankalaa. Kyllä se yksi vielä mielessä käy päivittäin, mutta koitan ajatella, että se yksi maistuu pahalta ja sen jälkeen tulee ne kaikki seuraavat, joista en edes nauti.

  Tsemppiä Bomitalle! Meillä on aika pieni potero, mutta eiköhän tänne vielä joky eksy... :)

  - Eeo
 • Tervetuloa Eeo! Ehdinkin jo miettiä, että oonko yksin lokakuussa yrittävä? Mullakin monta yritystä takana, mutta nyt taas oon päätökseni tehnyt. En tiiä, kun tää lopettaminen on helppoa, mutta sen kuuluisan yhden polttaminen yhtä helppoa. Tsemppiä sulle! Kyllä me pärjätään.
  T
 • Tsemppiä matkaan Eeo ja Bomita!! 

  4.6.2016 illasta se loppu, ei oo sittemmin ollu tupakille hoppu 
 • Tsemppiä molemmille. Pärjäätte varmasti. Vaikeiden hetkien yli hammasta purren.
 • EeoEeo Pk-seutu
  Tänään taas hankalampi päivä... Väsymys painaa kun nukun yöt jotenkin huonosti. Heräilen öisin ja vaikka saankin heti uudelleen unta, uskon sen vaikuttavan sen verran että päivällä väsyttää.
  Olen nyt yrittänyt liikkua enemmän, perus lenkit koiran kanssa ja sen jälkeen vielä juoksulenkki yksikseen. Toi juokseminen tuntuu helpottavan, tulee ihanan rento olo. Muina päivinä oon odottanut että koska pääsen juoksemaan, tänään taitaa joutua väkisin vääntäytymään ulos. 
  Saamattomuus ja keskittymiskyvyttömyys on jo tokasta päivästä lähtien. Päivät menee sohvalla maaten ja mitään hommia ei jaksa aloittaa. Opiskelut ei onnistu kun ei jaksa keskittyä lukemiseen. Toivon ettei tää jatku kauaa ettei opiskelut kärsi. 
  Mutta onneksi jotai hyvääkin; lenkillä ei lopu happi, veri kiertää paremmin. Maku- ja hajuaisti on palautunut. Parempina päivinä tunnen oloni rentoutuneeksi ja ahdistus on vähentynyt. Mies polttaa ja toimii samalla hyvänä motivaattorina; tupakan haju hengityksessä on sietämätön, hyi. On ihana tuntea itsensä puhtaaksi ja raikkaaksi!
  Tähän asti tämä lopetuskerta on tuntunut jotenkin erilaiselta kuin aikaisemmat. En osaa tarkkaan sanoa miksi, mutta joku asia tuntuu olevan eri tavalla. Toivon mukaan se on hyvä merkki ja tästä tulis se viimeinen lopetuskerta :)

  - Eeo
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Reilu viikko jo takana savutta - hienoa! Jospas onkin niin, et nyt oot kypsä lopulliseen pesäeroon tupakasta. Pysy Stumpissa vaan, se moninkertaistaa onnistumisen. Usko pois!
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • EeoEeo Pk-seutu
  Mulla ei oo yhtään samanlaista alkuhuumaa ja innostusta tästä lopettamisesta. Kännykän sovelluksesta seuraan kyllä päiviä ja terveystietoja, mutta en yhtä pakonomaisesti kuin ennen. Jotenkin levollinen olo koko lopettamisen suhteen. Ei tää silti helppoa ole, mutta jotenkin tuntuu että nyt oon saanut tarpeekseni ja tässähän on koko loppuelämä aikaa kerätä savuttomia päiviä. 
  Tänään on pyörinyt enemmän tupakka mielessä kuin aikasempina päivinä, huomaan kuinka riippuvuus koittaa puhua mua ympäri; "jos nyt yhden tupakan... Ihan hyvin voin polttaa vaan silloin tällöin... Eihän tää oo hyvä aika lopettaa kun opiskelukiireet painaa päälle ja nyt en pysty keskittymään". Mutta periksi ei anneta, tiedän että se on se riippuvuus joka koittaa mun päätä kääntää.
  Stumpissa oon pyörinyt aktiivisesti, kun en jaksa mihinkään muuhun keskittyä niin päivät menee stumpin keskusteluja lukiessa. Jostain keskustelusta löysin myös uuden ajattelumallin; minä en halua polttaa tupakkaa, en edes sitä yhtä, mutta riippuvuus saa minut uskomaan, että haluan polttaa sen.
   
  Sain myös äsken itseäni niskasta kiinni, kävin juoksulenkilläni ja tein muutamia rästiin jääneitä kotihommia. 

  - Eeo
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.