Marraskuun 2017 lopettajat

No niin, taas täälä, ties monesko kerta jo, alkaa jo ihan hävettään. En löytäny marraskuisten ketjuu jotenka avasin semmosen. Eilen tumppasin viimesen röökin ja hain carrin kirjan kirjastosta. Sitä oon täs ny lueskellu ja yrittäny tajuta tätä nikotiiniansaa mihinkä kaikki tupakoitsijat ovat joutuneet. Ilman korvikkeita meen tällä kertaa, paitsi normipurukumi ja pastillit olkoon sallituja, vaikka carr ei hyväksy niitäkään. Se kuuluisa päätös on nyt tehty ja nyt ei tartte ku pitää siitä kiinni ja olla laittamatta tupakkaa suuhun
«13456716

Viestejä yhteensä

 • Ei sitä kannata hävetä, niin kauan yrittää, että tuottaa tulosta, Tsemiä ;)
 • Näin se on...ne aiemmat kerrat tarvittiin että saatiin tämä lopullinen ja viimeinen kerta. Kauanko on pisimmillään tauko kestänyt aiemmin?
 • FrodoFrodo Pohjanmaa
  No ei ainakaan voi yrityksen puutteesta tosiaan moittia :D jos laskee kaikki yritykset parin vuoden aikana niin taitaa kertyä lähemmäs vuosi tupakoimatonta aikaa :-) :-)
 • FrodoFrodo Pohjanmaa
  Tainnu olla 4 tai 5 kuukautta, muut ollu 1-3 kuukautta pitkii
 • No siinä on sitten jo varmaan ollut pitkiäkin aikoja ilman. Hyvä puoli on että tietää mitä on edessä ja voi yrittää keksiä jo ennalta miten siitä selvitään. Toki monissa yrityksissä on varmaan vaarana myös se että se lipsahdus tulee helpommin kun alitajunta sanoo että voihan sitä sitten taas uudestaan lopettaa.  Mutta ekojen omien viikkojen aikana tuli luettua paljon vanhoja ketjuja täällä ja niin vaan siellä oli monia jotka lopetteli monta kertaa ennenkuin löytyi se viimeinen kerta. Ja nyt olivat olleet polttamatta jo vuosia, joten uutta putkeen vaan  :)
 • FrodoFrodo Pohjanmaa
  Kiitti tsempistä!! Eiköhän tää tästä taas lähe rullaan omalla painollaan etiäpäin. Tänään oli jo aika kovat mielihalut mutta nyt saa päätös luvan pitää!! 
 • Täältä myös tsempit.
 • Tsemppiä uuteen alkuun. Jospa nyt tärppäis :)

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi marraskuu 19
  Frodo, täältä kans rohkaisu ja kannustus uuteen alkuun. Et ole eka etkä vika, joka joutuu vähän enempi harjoittelemaan. Itsekin jouduin monta kertaa, mut ne ei näy täällä. Kun ei ollut Stumppia silloin.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • FrodoFrodo Pohjanmaa
  Kiitos vain kaikille tsempeistä ja tsemppiä teillekkin. Ihan ok fiilis vielä. Aamut mulla pahimpia, mutta eiköhän niihin taas totu ilman tupakkaa. Nyt kattoon leffaa ja sit nukkuun ja huomenna uus taistelupäivä nikkispirun kans
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.