Melisan makasiini

MelisaMelisa Espoon etelärannikko
Jos nyt vielä avaisin oman poteron tännekin... On kuin muuttaisi uuteen taloon, kaikki on puhdasta ja vähän steriiliäkin... kyllä tänne varmaan kotiutuu, sehän on vain asennekysymys.

Poteroni Tupakka org:n keskustelussa oli nimellä Toisen vuoden haasteet, mutta haasteita riittää varmaan jokaisella sekä ekalle, toiselle ja varmaan vielä kolmannellekin vuodelle. Ja loppuuko sittenkään. Eölämä kysyy ja me vastaamme, sitähän se on.

Tupakasta irtipysyminenhän se on tärkein haaste. Vaikka nyt onkin savutonta aikaa takana jo reilusti 1½vuotta, tiedän hyvin, että varuillaan joutaa olemaan. Tästä eteenpäin onkin sitten seuraava haaste tuo painonpudotus, kolmas löytyykin sitten lihaskunnon ylläpidosta ja parantamisesta lähinnä noiden polvien takia.

Vaan enpäs tässä tämän enempää avaukseksi. Tervetuloa vain käymään kaikki, jotka kokevat näitä tai muita haasteita omikseen. Niin, ja vaikka haasteittakin.


40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
«134567307

Viestejä yhteensä

 • editoi huhtikuu 2007
  Sinulla näkyy tulleen sama ajatus mieleen kuin minullakin, tuo uusi entistä ehompi ympäristö siis. Selkeäkin tämä on ja mukava lukea, kun on niin pitkät rivit. Edellistä versiota ei jaksanut lukea, kun riville mahtui vain muutama sana ja piti olla koko ajan vierittämässä näyttöä. Taidan olla vähän laiska.
 • editoi huhtikuu 2007
  Melisa, Jos nyt vielä avaisin oman poteron tännekin... On kuin muuttaisi uuteen taloon, kaikki on puhdasta ja vähän steriiliäkin[/
  [i]Tästä eteenpäin onkin sitten seuraava haaste tuo painonpudotus,

  [/quote]

  Samanlainen ensivaikutelma minullakin oli tänne tultuani, että kaikuu suorastaan puhtaat ja uutukaiset huoneet :lol:
  Vyötärön tuunaaminen tosiaan on tälläkin tavoitteena.

  Onnea uuteen poteroosi Melisa ja uusien tavoitteiden saavuttamiselle :D
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi huhtikuu 2007
  Mää haastan sut anne tähän mukaan... vyötärön tuunaus - se on sitten hiano harrastus.

  Mä olen ajatellut, että jos sais noita iloisia kiloja 10 pois tuohon kahteen vuoteen mennessä. Onkohan liian kova tavoite... siis elokuun loppupuolelle...
  Miksei tätä ruokaremonttia ja kunnon kohentamista voisi ottaakin harrastuksena eikä pakkopullana. Kun olin tuon toisen lapseni kanssa äitiyslomalla "harrastin" autokoulua ja painonvartijoita. Molemmat onnistuivat silloin tosi hyvin ja sai olla hiukan poissa kotiympyröistä. Nyt on tietty toisenlainen tilanne :roll:  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • editoi tammikuu 2009
  M
 • editoi huhtikuu 2007
  Tästähän voisi saada starttia painonpudotukseen.Mulla 4kk kasassa ilman tupakkaa mutta kun katsoin äsken itseäni peilista, totesin : melkoisen pulska ja tanakka täti. Eikä mikään ihme kun ajattelee että syön paljon, latkin siideriä ja viiniä ja liikun erittäin vähän.Tulos on siis tällainen löllyrä.
  Jospas nyt alkaisin laittaa itseäni ruotuun! Kiva, jos sinä Melisa heittäisit välillä pohjalaisia pläjäyksiä kannustukseksi meille kaikille.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi huhtikuu 2007
  No mutta hyvä täti linnunrata... jo vain pläjäyksiä riittää tänne uuteenkin poteroon.

  Mä olen ollut polttamatta 1 v ja 7 kk 3 viikkoa jne... ja viimeinen vuosi toi nää liikakilot. enpä ollutkaan ennenkään keijukainen. Tuntuu, että aina olisin ollut laihiksella. Se kait tämän homman niin vaikeaksi tekeekin. Painon hyppinen edestakas taitaa tehdä mutkia lopulliseen laihtumiseen.. näin olen lukenut :?

  Vaan enpä siitä masennu.. niin kauan kuin on elämää, on toivoa.
  Mä olen joka päivä tässä pääsiäisen aikoina jo keskiviikosta alkaen käynyt tuota 5 km:n sauvakävelyä ja kuntopyörää päälle. Tänä aamuna olikin sitten lonkka kipeä. Olisinkohan taas yrittänyt liikaa :-)

  Sitä tulee muuten syötyä enemmän kuin uskookaan. Itselleen tulee valehdeltua. Sen huomaan nyt kun olen laittanut tuohon Kalorilaskuriin tunnollisesti ylös sekä suklaat että siiderit :oops: :oops: :oops:

  Elikkä tähän nyt pohojalaanen pläjäys: ;-)
  Sä pääset piremmälle kun myännät olevas vääräs ekkä torista olevas oikias.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.
 • editoi huhtikuu 2007
  HEIKUN KEIKUN VAAN TÄÄLTÄ MEILTÄ TEILLE 8)
  Ja kuinkas pääsiäinen on pyörähtänyt ohi teillä?
  Vai on täällä pulskii tyttöi :lol: mä en ymmärrä sellasista mittään :oops:
  Olen sielultani hoikka,vaikka vaatteet kiristää joka kohrasta,jopa nilkoista :?:
  Oikeasti mua ihmetyttää,kun kattoo mitä mä syön,minkä verran liikun jne....MIKSI HITOSSA PAINO ON TÄSSÄ LUKEMASSA JA EI INAHAKAAN :?:
 • editoi huhtikuu 2007
  Muuta en ole jaksanut nyt viime aikoina tehdä laihtumisen hyväksi kuin lukea. Vesi edistää kuulemma rasvan palamista ja toisekseen on täyttävää. Siitäpä sain idean, että aina kun on jääkaapille menoa, niin pitää juoda vettä. Kokeillaan nyt tuota jonkin aikaa ... :roll:
 • Anneli Kuopio
  editoi huhtikuu 2007

  Elikkä tähän nyt pohojalaanen pläjäys: ;-)
  Sä pääset piremmälle kun myännät olevas vääräs ekkä torista olevas oikias.[/quote]

  Ai että mie tykkään noista pläjäyksistä :P Kiitos Melisa! Kyllä savolaenenki ymmärtää pohojalaasta :wink:
 • editoi huhtikuu 2007
  Onni tulkoon tähän tupaan, hyvä vuosi vierahaksi, isännälle ikä pitkä, emännälle perä leveä

  Näin sanottiin tupaantuliaistoivotuksessa mut tänne voisi toivoa vaikka tavoitteiden toteutumista leveän perän sijaan :D Eli uuteen tupaan ja uusille tavoitteille Melisalle auringonpaistetta ja kukkia ja kevättä ja kaikkea hyvää.

  Tämä tyttö oli pääsiäisen keväthangilla hiihtelemässä, kelit ei ihan suosineet mutta loma teki eetvarttia. Lappi tuoksui ihan huikealta näin savuttomana ja puhtaalla hajuaistilla varustettuna... Nyt on jo ikävä takaisin :|
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.