Palaute

Tähän ketjuun siis palautetta ja kehitysehdotuksia, olkaa hyvä!

-Stumppi työryhmä
«134567

Viestejä yhteensä

 • KatjaKatja Helsinki
  editoi lokakuu 2008
  Minä en tiedä kuka vastaa anonyyminä, kun anonyymejähän tässä ollaan kaikki täällä mutta tässä muutama:
  - "isoveli" 24h/7d paikalla ja reagointi heti jos keskustelu kiihtyy siihen malliin, että mennään henkilökohtaisuuksiin (jos keskustelu ei ole henkilöitä loukkaavaa niin annetaan äristä).
  - Jos viestejä muokataan, siitä pitäisi näkyä joku jälki
  - Mikäli ylläpito tunnistaa trolliksi jonkun, poistaa hänet sivuilta eikä odota, että kirjoittajat tunnistavat ja tulee riitaa.
  - Lisää hymiöitä mm... sydän, tupakka, pesismaila,
  -avatarit käyttöön
  - chat sivu
  - mahdollisuus yksityisviesteihin
  - "Kalenteri", johon jokainen voi kirjata lopetuspäivän ja se näyttäisi aina kun kirjautuu sivuille, kenellä on merkkipäivä. Sieltä voisi myös oman päivänsä poistaa jos tapahtuu hullusti
  - paikallaolijat jokaisen keskustelusivun yläreunassa, ettei tarvitse etusivulle aina hyppiä kun haluaa tietää ketkä ovat paikalla.
  - Läpinäkyvyyttä, aktiivisuutta ja viestejä myös "isoveljen" puolelta

  :D :D Hih,,,, olihan näitä kun vauhtiin pääsi :D Kiitos kun kysytte myös käyttäjien mielipiteitä tätä kautta :):)
 • NyyttiNyytti Länsiranta
  editoi lokakuu 2008


  Niin Suomessa kuin Stumpissakin vallitsee jonkinlainen sananvapaus. Tahallinen ilkeys ja toisten mollaaminen ovat asioita, mitkä eivät ole asiallisia keskustelussa. Savuttomaksi ryhtyminen on vaikeaa jo itsessään. Myös vähättely ja toisen ylenkatsominen ja itseään paremmaksi ja viisaammaksi esittäminen on mielestäni pois suljettavia tekoja.

  Muuten olen samaa mieltä anonyymin kanssa:

  PIKIS TAKAISIN!!!! :lol:
 • NyyttiNyytti Länsiranta
  editoi lokakuu 2008

  Jos kohta tämä on PALAUTEosio, olisi minusta ainakin mukavampaa lukea kommentit nimillä varustettuina, eikä anonymiteetin taakse piiloutuneina hämäräheppujen sanomisina.

  Edellisen sivun pallosilmä kuvastaa hämmästystä, voivatko hymiöt todella hidastaa sivujen aukeamista... Miksi niiden käyttö on sallittu, jos ne aiheuttavat vahinkoa?

  Kysyy :shock:
 • NyyttiNyytti Länsiranta
  editoi lokakuu 2008
  No niin, hohhoijaa... Älkää nyt pillastuko! Kaikki me tässä ja nyt tiedämme, että aamun koittaessa tämä ketju on puhallettu taivaan tuuliin bittiatomeiksi..... Mitään uutta emme saaneet aikaiseksi, eikä meidän varmasti tarvitsekaan. :mrgreen:
 • nipanipa Eteläsavo
  editoi lokakuu 2008
  Sen verran minäkin tätä soppaa sekoitan, että laittakaa tälläiseen viestiketjuun kirjautumispakko, niin pysyisi edes jotenkin hallinnassa tuo vi**uilu. Nuo anonyymit kuten tuo yksikin on mielestään maaliman paras tuntematon, rauhoittuis edes vähän kun ylläpito vois tarttua henkilöön nimimerkin kautta.
 • raiderraider helsinki
  editoi lokakuu 2008
  Samaa mieltä kuin Nipa. Turha v.....lla anonyyminä.
  Eri mieltä asioista voidaan olla myös sulassa sovussa. Useimpien kanssa se toki onnistuu, mutta valitettavasti sekaan mahtuu aina joku häirikkö.
 • PuhdaskeuhkoPuhdaskeuhko Helsinki
  editoi lokakuu 2008
  Tai sitten anonyymeille oma leikkikehä, jossa saavat keskenään piruilla, kun nikotiinintuskat jylläävät. :P :P :P :P :P

  image

 • KatjaKatja Helsinki
  editoi lokakuu 2008
  :( Huomaakohan ne mun "kehitysehdotukset" edes tämän kaiken ROSKAN seasta???? :shock:
 • PietiPekkaPietiPekka Haukipudas
  editoi lokakuu 2008
  Lukasin läpi koko palaute-viesti ketjun ja antoisaa luettaava oli. Hyvin rakentavia ehdotuksia :lol:
  Ensimmäisellä sivulla on yks Katjan viesti OK. Kaikki muut täyttä Paskaa (tämä viesti myös mukaan lukien).
  Ylläpidon kannalta on samantekevään onko kirjautuneena tai Anonyyminä sisällä, koska kaikki viesti on yhtälailla jäljitettävissä. Ihan vaan tiedoksi.

  Mutta jottei menisi täysin OffTopic, niin Avattaret olisi kyllä mukava lisä tälle foorumille. Hyvää päivän jatkoo. Happy Halloween.
 • editoi lokakuu 2008
  Viestiketjua muokattu, ketjusta poistettu kaikki anonyymit viestit sekä viestit joissa ei varsinaista palautetta tai kehitysehdotuksia ollut. Kiitos asiallisista viesteistä ja ajatuksista. Palaute-osiosta poistettiin anonymitettimahdollisuus kuten useassa viestissä pyydettiin. Muihin palautteisiin palataan ensi viikolla. Rauhallista ja savutonta viikonloppua kaikille keskustelijoille yhtäpuolisesti.

  -Ylläpito
 • NyyttiNyytti Länsiranta
  editoi lokakuu 2008
  On mukavaa nähdä sisäänkirjautuneita molemmat adminit ja vielä stumppityöryhmäkin.

  Kiitos anonyymiviestien poistamisesta. Asiaa ei mitenkään vie eteenpäin tuollainen suunsoitto.

  Katjan ehdotuksissa kaikki käyttökelpoisia, mikä estää teitä laittamasta töpinäksi??

  Minulle saa vastata myös e-mailiin, molemmat osoitteeni ovat työryhmällä.

  Kiitos,
  Nyytti
 • editoi lokakuu 2008
  Stumpin netiketistä löytyy hyvät ohjeet keskusteluun, noita kun noudattaa niin homma toimii.
  Erinomainen keskustelupalsta.
  Hienoa, että asiattomat viestit poistetaan ja ylläpito puuttuu turhiin, tänne kuulumattomiin viesteihin


  * Viestien kirjoittaminen: Kun olet lähettämässä viestiä, varmista että se on rakentava ja edistää käytävää keskustelua. Varmista, että viestisi liittyy Stumpin aihealueeseen.
  * Sopiva ja epäsopiva kirjoittaminen: Kirjoita selvää ja siistiä yleiskieltä. Kiroilu on rumaa ja usein turhaa, joten vältä sitä kaikilla kielillä. Kirjoita niin, että olisit sen valmis sanomaan myös kasvotusten.
  * Hymiöt: Käytä hymiöitä järkevästi. Liiallinen hymiöiden käyttö saattaa ärsyttää muita keskustelijoita, Hymiöt saattavat myös hidastaa sivujen latautumista. Yksi sopivasti valittu hymiö kertoo aivan saman kuin kymmenen kerta toistettu!
  * Lainaaminen muista viesteistä: Kun lainaat toisen tekstiä, lainaa vain se kohta, jota kommentoit.
  * Lainaaminen Stumpin ulkopuolelta: Lainatessasi tekstiä Stumpin ulkopuolelta on lähde mainittava. Jos haluat kommentoida kokonaisen artikkelin tai internet sivuston tekstiä, älä lainaa koko artikkelia, vaan ilmoita ainoastaan artikkelin tiedot.
  * Henkilökohtaisuudet: Kommentoi vain esitettyjä mielipiteitä, älä mene henkilökohtaisuuksiin.
  * Sisäpiirikeskustelu: Sivustot eivät ole kahdenkeskisiä keskusteluja varten. Vältä myös keskustelua, jonka sisältö on selvää vain tietyn piirin keskuudessa.
  * Oman ketjun nostaminen: Hyvään käyttäytymiseen kuuluu, ettei itse nosta aloittamaansa ketjua jatkuvasti esille.
 • KatjaKatja Helsinki
  editoi marraskuu 2008
  :( Ja taas! Nyt taidan itselleni kuoppaa kaivaa kun nostan kissan pöydälle mutta en pysty pitämään läpeäni kiinni::

  **** on herättänyt täällä palstalla erinäistä närää ja saanut ihmiset kuumenemaan välillä oikein kunnolla. Tietynlaista kiusaamishenkeä olen aistinut ja lukenutkin. Välillä noussut itselläkin verenpaine ko. nimimerkin kirjoituksiin.
  MUTTA:
  Nyt on parin päivän aikana luettu sekä hänen vastaukset/kommentit, että muiden reagointi niihin ja on sanottava, että jos puolueettomasti lukee niin kyllä on aikamoinen koulukiusaamismentaliteetti vallallaan tällä hetkellä. Siis stumpin porukasta moni ottanut kaikki hänen kirjoitukset silmätikukseen ja piikittelevät minkä ehtivät

  HÄVETKÄÄ!! Aikuiset ihmiset!!

  Tämä ei ole leikkikenttä eikä kiusanteko paikka. Nyt en puolustele mitenkään nimimerkki tupakoimatta aikaisempia viestejä vaan edelleen ne kiukuttavat, mutta tälläinen joukolla ivaaminen on rumaa ja ilkeää!!

  Viestiä muokattu

  -Ylläpito
 • editoi marraskuu 2008
  Ehdotukseni:

  -poistetaan kaikki muut keskustelualueet paitsi "Lopettaneet"
  -kukaan käyttäjä ei voi avata sen alle viestiketjua, ainoastaan ylläpito voi avata tarpeelliseksi katsomansa topikit sinne
  -anomukset topikin avaamisesta tehdään ylläpitoryhmälle joka kokouksessaan hylkää tai hyväksyy avauksen
  -ylläpitoryhmän työ toki helpottuu valtavasti kun seurattavana on vain yksi aihealue ja sen sisällä vain tarkan harkinnan jälkeen avatut topikit, joita toki valvotaan 24/7 periaatteella
  -vain rekisteröityneet ja sähköpostitse varmennetut käyttäjät saavat lukea kirjautumisen jälkeen tuota kyseistä viestiketjua
  -varmennus on tehtävä jokaisen kirjautumisen yhteydessä, jolloin sähköpostiosoite ja sen toimivuus tarkistetaan ylläpidon toimesta

  ---hande---
 • KatjaKatja Helsinki
  editoi marraskuu 2008
  :shock: hande!!

  tuohon ehdotukseen sanon: VASTUSTAN!!
 • editoi marraskuu 2008
  Olempa lukenut tätäkin kaikessa hiljaisuudessa........
  ja miettinyt...paljon
  Ehdotuksia:
  Tämän kaltaisilla sivuilla olisi ehdottoman tärkeää, että muokkaus toiminnosta jäisi merkintä aina kun muokkaus tehdään ns. vi***ilijoita riittää pilvin pimein.
  Toisaalta olisi myös viisasta tarkistaa...että nimimerkin takana olisi oikea henkilö, eikä trolli joita tämänkaltaisilla sivuilla riittää....rankkaa mutta totta....pankkitunnukset on lyömätön keino tunnistaa häiriköt...helppoa toteuttaa..kysyy vaan sitä massia....
  anonyymina kirjoittaminen ehdottomasti kiellettyä...kuka tahansa voi ruikkia anonyymina, mutta jos nimimerkki, kaikki kohdistuu nm. alle.
  Palaute: Loistavat sivut muuten, mutta miksi sallitaan yhden-kahden nimimerkin aiheuttavan eripuraa???? kuka hyötyy näistä häiiriköistä? yp:lle töitä kylläkin, mutta onko kirjoittaminen trollien häiriköimälle palstalle mielekästä?
  Sanontanahan on, yksi mätä omena pilaa koko tynnyrillisen.....kuka hyötyy mädästä omenasta?
  Itseasiassa nm Katja jo mainitsikin.....kuinka valvonta toimii..tämä on yks tärkeimmistä asioista, suositaanko joitain kirjoittajia vai onko kaikki tasa-arvoisia...seuranneena voin sanoa, että täällä joitain kirjoittajia suositaan.

  Viestiä muokattu: kirosanoja muokattu

  -Ylläpito
 • editoi marraskuu 2008
  Tiedä häntä onko tämä oikea paikka antaa palautetta, mutta annan kumminkin...
  Olen seurannut palstaa jo pidempään, vakaana aikomuksenani lopettaa tupakointi (11 pv menossa) sivuilta olen saanut paljon hyvää, sekä käytännön opettamaa että tutkittua, teoriapohjaista tietoa, kaikki tieto tullut tarpeeseen. Kiitos kirjoittajille. Mutta viimeaikoina olen käynyt sivuilla harvemmin, koska täällä ollut paljon aiheenvierestä-kirjoituksia. Se syö uskottavuutta ja mielenkiintoa koko tältä foorumilta. Katja oli oikeassa siitä koulukiusaamis ilmapiiristä. Tällaisen foorumin toivoisi olevan aikuisten ihmisten palsta, missä vaihdetaan kokemuksia sekä saadaan apua ja neuvoja itseä kokeneimmilta lopettajílta, sillä harvoinpa tämä nikotiini- ja siitä vieroitus on penskojen hommaa . Eli valvontaa lisättävä ja asiattomuuksiin puututtava mahdollisimman pian ja varsinkin henkilökohtaisuuksiin menevät kirjoitukset suodatettava pois. Tämä on hyvä ja tarpeellinen palsta, pidetään se sellaisen jatkossakin.
 • editoi marraskuu 2008
  Niimpä, Katja osui oikeaan, valvontaa lisättävä ja pitäisi puuttua asioihin ajoissa... Täältä on ajettu pari hyvää tyyppiä pois juuri noiden asiattomien henkilön / henkilöiden taholta...tarkoituksenaan oli vaan suoranainen v**tuilu ja oman olonsa helpottaminen.

  Viestiä muokattu: kirosanoja muokattu.

  -Ylläpito
 • editoi marraskuu 2008
  Sellaiset havainnot olen tehnyt, että suurimmat sodat ovat useimmiten syntyneet niistä keskustelun ulkopuolisista kommenteista, joilla ei ole mitään lisättävää itse aiheeseen, vaan kertovat mielipiteensä jonkun keskustelijan henkilöstä:

  A: "tapa unpuntu hupu on hyvä"

  B: "hupuntu lupu toimii mulla kyllä paremmin"

  ...sitten jostain kolosta ryömii esiin

  C: "A on kommari, ei hänen höpinöistä tarvitse välittää"

  ...ja sitten esiin ryömii muita C:n äänekkäitä puoluetovereita

  D+E+F... kuorossa: "ei täällä ole pakko olla jos MEidän seura ei kelpaa"


  ...B haluaisi jatkaa keskustelua A:n kanssa, mutta vaikenee. Hän ei kuulu ME:ihin stumppilaisiin, eikä edes halua.
 • editoi marraskuu 2008
  Viestiketjua muokattu, ketjuun kuulumattomat viestit joissa ei ole palautetta, ehdotuksia tai keskustelua kahdesta em. asiasta, poistetaan.

  -Ylläpito
 • editoi marraskuu 2008
  Viimeisimmät aiheet sivu kannattaisi jakaa otsikoihin , siis näihin jo olemassaoleviin: lopettaneet , päätöksen tehneet ym. ja otsikoiden alle 5 viimeisintä viestiä näkyviin.
  Tällä hetkellä tuolta ei löydä asiakeskusteluja ollenkaan.
 • editoi marraskuu 2008

  Tällainen sivusto luonnollisesti muokkautuu näköisekseen.

  Tarkoitus on lopettaa, valistaa, kertoa kokemuksista ja muusta,
  ihmisen olosta, yrityksestä, erehdyksestä, opista, yhteydestä toiseen ihmiseen.
  Tämä sivusto on kuin peili ihan itselleen elämälle ja jokaiselle kirjoittajalle.

  Eiks ole ok, että edes on tällainen stumppi.

  Viestiä muokattu. -ylläpito
 • editoi marraskuu 2008
  Admin2 kirjoitti:
  Tähän ketjuun siis palautetta ja kehitysehdotuksia, olkaa hyvä!

  -Stumppi työryhmä

  Oliskos mahdollista saada yksi uusi otsikko: "aikuiset lopettajat". Ja siihen filtteri joka suodattaa kaikenmaailman lapsellisuudet, lällätykset ja irvistelyt pois.
  Osa meistä lopettajista kaipaa asiallista keskustelua ja tiedon vaihtoa samassa tilanteessa olevilen kanssa, osalle tämä on paikka viettää aikaa ja kaveerata muidenkin asioiden tiimoilta. Joten jos molemmille saataisiin omat lokerot niin sopu säilyisi paremmin. Suutarit pysyköön lestissään-idealla, ja sieltä ei sitten huudeltaisi aidan yli :twisted: :twisted:
 • editoi marraskuu 2008
  Hyvä ehdotus !

  Palatakseni vielä tuohon omaan ehdotukseeni ; avaamalla tuon
  Stumppi keskustelualue sivun , jokainen huomaa klikkaamalla , ettei noiden otsikoiden alla , edelleenkin : lopettaneet , päätöksen tehneet , keskustelu ole kovin kiihkeää.

  Siirtämällä otsikot suoraan näkymään ja otsikoiden alle näkyviin esimerkiksi 5 viimeisintä ilmestynyttä viestiä , sivun avautuessa , kirjoittajat löytäisivät mielenkiintoisemmat (itselleen) aiheet helpommin.


  lisäys: Tarkensin hieman ehdotustani

 • NyyttiNyytti Länsiranta
  editoi joulukuu 2008
  Ehdotan, ettei kukaan saa esittää mitään toista suoraan kohdistavaa-kohdistuvaa ilkeämielistä ajatustakaan... Esim: "Ne muut siellä toisella foorumilla puhuvat minusta/meistä pahaa..."

  Sana on jossain oltava vapaa.
 • NyyttiNyytti Länsiranta
  editoi joulukuu 2008
  Jos aloittaneissa keskustelu ei ole KIIHKEÄÄ, kannattaa paneutua siihen ja yrittää saada se kiihkeämmäksi. Jos KONKAREISSA keskustelu on KIIHKEÄMPÄÄ, kannattaa joko kestää se ja osallistua tai keskittyä siihen aloittavien keskustelun KIIHKEYTTÄMISEEN.

  NIIN JA:

  HYVÄÄ JOULUA!!!!.
 • editoi joulukuu 2008
  Mä ehdottaisin että vähempikin kirjoittelu riittäisi , siis jos ei ole mitään tärkeätä asiaa eli kirjoittelee ihan kirjoittelemisen ilosta.

  Nämä kerhotoimintalaiset jaksaa vaan , ei edes joulurauhaa anneta.

  Anteeksi , mutta olettekos te ihan oikeasti AIKUISIA ihmisiä ?
 • editoi joulukuu 2008
  Harras toiveeni olisi ylläpidon puuttuminen rajulla kädellä tälläisiin tyhjänpäiväisiin viesteihin joilla ei ole mitään tarkoitusta , muuta kuin saada nimimerkin nimi etusivun joka viestiketjun kohdalle.
  Ei tunnu järkevältä toiminnalta.

  Lisäys Tarkennus : Tahallisista ärsytysyrityksistä ja vihjauksista tulisi mielestäni kirjoittaja bannata määräajaksi.

  Viestiä muokattu

  -Ylläpito
 • editoi joulukuu 2008
  Jos se on joulutoive ,niin toteutetaan ainkin minun oasalta.
 • rizlarizla Helsinki
  editoi joulukuu 2008
  Jaa ja mun toive olis et tämä yläpito pitäs sanans ja antas tämä tstupi olla kirjottajiens näköne. Ja hajune. Eikä puuttus joutavi asioihi. Jos ei vaa kettä loukata eikä solvata. Niiko tommottis
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.