Pyynnöt vapaaehtoiselle bannille täältä.

Työryhmä vastaa:

Vapaaehtoiset Bannit- osio on tarkoitettu ainoastaan niille käyttäjille jotka haluavat sulkea itsensä ulos Stumppi-keskustelufoorumilta, väliaikaisesti tai pysyvästi. Osiota ei ole suunnattu millekään käyttäjäryhmälle, vaan kyseessä on mahdollisuus pyytää itselleen tilapäistä tai pysyvää kieltoa. Osio on monella eri keskustelufoorumilla käytetty sekä hyväksi havaittu. Toimenpide antaa ihmisille mahdollisuuden toteuttaa itsesensuuria vaikkapa tilanteessa, jossa tunteet ryöpsähtävät niin voimakkaasti, että käyttäjä tuntee ettei voi olla vastuussa kirjoituksistaan.

Alue ei kuitenkaan ole tarkoitettu keskustelua varten,pyyntöjä lukuunottamatta kaikki muut viestit poistetaan.

Iloista uuttavuotta kaikille käyttäjille!

-Ylläpito

Viestejä yhteensä

 • Päivitetty tilanne tässä osiossa 29.8.2017.

  (Vanhoja pyyntöjä ei liene tarkoituksenmukaista pitää jatkuvasti näkyvissä.)

  -Ylläpito

 • The user and all related content has been deleted.
 • Hei. Tämän käyttäjä tunnuksen voi poistaa. Kiitos


  Tehdään pyyntösi mukaan.

  -ylläpito

 • Hei. Tämänkin käyttäjätunnuksen voi poistaa. Tupakointi ei kuulu elämääni, enkä tunne tarvetta enää kirjoitteluun täällä. Kiitos. • editoi lokakuu 2020

  Toivotko, että myös kaikki kirjoittamasi viestit poistetaan? Yksi mahdollisuus on, että sisältö ilman kirjoittajatietoa jää näkyviin.
  -Stumppi tiimi

  Muokkaus 26.10.2020 Poistettu käyttäjätunnuksen mukainen rekisteröityminen sisältöineen.

 • editoi lokakuu 2020

  OHJE/PYYNTÖ/PÄIVITYS käyttäjätunnuksen poistoon liittyen 26.10.2020

  JOS PYYDÄT KÄYTTÄJÄTUNNUKSESI (eli Stumppi.fi sivustolle rekisteröitymisen) poistoa, ilmoita myös, haluatko, että keskustelupalstalle mahdollisesti kirjoittamasi viestit poistetaan vai jätetäänkö ne näkyviin ilman kirjoittajatietoa. Kiitos!

  Muut mahdollisuudet asioida ovat 1) lähettää yksityisviesti forumadmin -käyttäjätunnukselle tämän sivuston viestitoiminnon kautta tai 2) lähettää rekisteröitymisen poistopyyntö Stumpin työryhmäsähköpostiosoitteeseen stumppi.tyoryhma(a)hengitysliitto.fi.

  Käyttäjätunnuksen estäminen tilapäisesti

  Katso ketjun alussa vuodelta 2008 peräisin oleva teksti: "Vapaaehtoiset Bannit- osio on tarkoitettu ainoastaan niille käyttäjille jotka haluavat sulkea itsensä ulos Stumppi-keskustelufoorumilta ..."

  Jos joku haluaa mainitun käytön rajoituksen tilapäisesti, käyttäjätunnus on tosiaan mahdollista estää, jolloin kirjoittelu keskustelupalstalla ei ole mahdollista. Käyttöoikeuden palauttamista pitää erikseen pyytää Stumpin työryhmäsähköpostin välityksellä, sillä estoa ei ole mahdollista asettaa etukäteen esim. tietylle aikavälille.

  Autamme parhaamme mukaan heti kun työajan puitteissa on mahdollista ja meillä on tarvittavat yksityiskohdat tiedossa.

  Terveisin Stumppi tiimi

 • Asia selvä, teemme pyyntösi mukaan.

 • On aika jättää tämä foorumi taakse. Kiitos tuesta jota sain lopettamisessa. Tämän käyttäjänimeni saa poistaa. Viestit voi jättää.
  Nikotiinin käytön lopetin 23.7.2022 klo 16.45 kuunneltuani stumppaa tähän kirjan. 1 kk ja 14 päivää tupakoinnin lopettamisesta
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Hyvää jatkoa sinulle nikotiini! Mukava, että olit mukana. Olisit voinut vain jättää käymättäkin, mutta näin nyt sitten.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Pyydetty käyttäjätunnus poistettu.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.