Oletko soittanut Stumppi- neuvontapuhelimeen?

Minkälaisia (jos minkäänlaisia) kokemuksia Stumppi.fi sivuston käyttäjillä on neuvontapuhelimesta? Tässä ketjussa voi käydä keskustelua sekä antaa palautetta puhelinpalvelun toiminnasta.

Viestejä yhteensä

 • Peter PanPeter Pan Suur-Savon sydänmaa
  editoi tammikuu 2009
  Pääosinhan lopettamismotivaation ja savuttomuuden päättymiseen liittyvät stressitilanteiden aiheuttamien ahdistusten käsittely. Olisi tietenkin kivaa pitää sellainen vaihda vapaalle sapattivuosi, jolloin puhelinsoitolla saisi kaikki ahdistukset hoidetuiksi, palvelu voisi olla ihan kannatettavaakin, aivan täysissä sielunvoimissa tuskin kukaan lopettaneista ensimmäisinä kuukausina on muutenkaan, eikä yhteiskunta saisi täyttä ymmärrystä vailla olevia rankaista olan takaa entistäkin julmemmilla sanktioilla. Tarve keskustella voi siis liittyä näennäesesti normaaliin elämänhallintaan, joskus olen tosin tupakkiakin puhelimitse yrittänyt kavereilta pummia :)

  Toisaalta voi olla tärkeää tiedottaa tupakointiin liittyvistä sairauksista hoitoineen, miten ja minne hakeutua tutkimukseen, millaisia lääkityksiä saatavana etc.

  Nettiosio on ehkä toimivampi, sillä sormet saavat näpyttelystä oivaa sijaispuuhaa kessunkäärimisen sijasta ja toisaalta sama yhteisöllinen ilmapiiri stumpissakin vallitsee kuin aidossakin tupakkaringissä. Heh, puhelimeen sama puuhailu vaatisi äänivalintaviidakkoa, että jos kiinnostaa kuulla horoskooppi, paina nro 1, jos olet kauris, paina 1, jos olet neitsyt, paina 0700 etc... Entäs tekstiviestipalvelu, siinähän sormet saisivat syyhytä myöskin.

  Kilpailuja, palkintoja ja banaaneita, mutta myös päivittäinen galluppi on hauska idea.
 • yokonytyokonyt Pohjois-suomi
  editoi tammikuu 2009
  Olen soittanut neuvontapuhelimeen lokakuussa ja sain hyvän vinkin itselleni. Kuukauden ollut polttamatta, melkein.. :)
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.