Välitilinpäätös

Se on keskiviikko-ilta klo 22.05. Joskus tulee sellainen tunne että on hyvä hetkeksi pysähtyä ja katsoa mihin on tultu ja mihin ollaan menossa. Omalta osaltani se hetki on juuri nyt :!:. Pienenä kertauksena pari asiaa: 38 vuotta kestänyt päivittäinen tupakointi loppui osaltani 31.12.2005 klo 23.50. Samaan aikaan löysin edesmenneen tupakkaverkko org:in ja sieltä saamani tuki oli kyllä ratkaiseva jotta selvisin 3 ensimmäisestä kuukaudesta ja senkin jälkeen "heikkoina hetkinä" aina tiesin mistä sain tukea. :mrgreen: Toinen ratkaiseva seikka oli se, että myös todistettavasti vuosikymmenien tupakointi oli jo jättänyt "puumerkkinsä" minuun.
Nyt asioita miettiessäni olen tullut siihen tulokseen että minulla ei taida juurikaan olla mitään annettavaa niille, jotka tuskastelevat lopettamisen kanssa. Eikö jossain Stumpin netiketissäkin todeta, että on syytä pysyä asiassa ja se ei taida minulta onnistua. Summa summarum, olen joka tapauksessa järjestänyt lähitulevaisuuden asiani sillä tavalla että seuraavat
3 kk:tta olen suurinpiirtein mökillä ja pistän omat "ajatukseni" järjestykseen. Terveiset kaikille savuttomille "tutuille" ja tuntemattomille ja kiitokset vielä kerran avustanne. :cry:
«13456741

Viestejä yhteensä

 • justinejustine treen:lähistö
  editoi toukokuu 2007
  vai tunnet sinä noin ettei ole muille annettavaa :cry: sun juttusi ovat antaneet paljon!naurua ja iloa :-) kuulostaa tuo sun kirjoitus jäähyväisiltä..mut eihän ne jäähyväiset sentään ole?ja hirveän surulliselta :cry: vietä loma ja tule takaisin,jookos? :-) hyvää kesää sulle ja mä ainekin kaipaan kirjoituksiasi :cry:
 • editoi toukokuu 2007
  Huomenta tänne Lattelle :-).
  Tää on ollut viimepäivät kiireinen ulkona ja sisällä. Vai meinaat Latte vetäytyä sinne norppien maailmaan mökkirannalle mietiskelemään syntyjä syviä. Voi että kuinka kuullostaa ihanalta. Kalastella siellä ja soudella tyynellä järvellä hiljaisuudessa, siinä hermo lepää. Oot sinäkin kauan poltellut. Itekkin n. 35v poltellut.
  Ja väite, ettet mukamas oo pystynyt tukea antamaan täällä tai tupakkiverkossa on puppua :shock: :!: Sillä voin omalta osaltani sanoa Koposen poteron olleen pelastus mulle. Siellä oli iloinen meininki :lol:, josta sain helpottavat hörönaurut, nauru pidentää ikääkin :P Nauruterapiaa! Ilo on paras tunne, mitä voi kokea. Sitä vartenhan olemme tänne maailmaan syntyneetkin. (vinkkinä pohdinnalle elämän tarkoituksesta) :mrgreen:
  Toivottavasti siell mökilläsi on asennettu nettivehkeille töpselit, että pääset kertomaan päivän sään tms. :P
  Asiasta vielä, se on makuasia mikä on asiaa, mikä ei ole. Musta mä ainakin puhun vain asiaa :roll:

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi toukokuu 2007
  Kuntoutuksen korvesta täältä huutelee Melisa-täti.
  Latelle toivotan mitä parahinta itsensäkokoamisrupeamaa. Sellainen on joskus ihan tarpeen monelle, harva sen pystyy noin hienosti toteuttamaan. Olen oikeastaan vähän kade :mrgreen: Se, että täällä pitää pysyä asiassa, on varmaan ihan hyvä ohje, mutta konkarit-potero perustettiin nimenomaan meitä varten, jotka tupakka.orgista siirryttiin väli-stumpin kautta tänne. Se oli hieno ele tehdä meille tämä oma "linjasto".

  Jo tällainen pari viikkoinenkin täällä kuntoutuksessa poissa arkiympyröistä antaa suunnattomasti perspektiiviä jatkoon.

  Se, ettei sulla oli ollut mitään annettavaa, ei pidä paikkaansa. Meillä jokaisella on oma paikkamme tässä pelissä. Pelkästään, että meillä on tällainen paikka ja toisemme , pitää meidät kaikki varmaan irti tupakasta.
  Näin uskon.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • editoi toukokuu 2007
  Mustakin Konkarit perustettiin just siks että saa turista muutakin eikä talo uusia jalkoihin...
  hyviä mökkikelejä Lattelle! :P
 • editoi toukokuu 2007
  Kukkuu, täällä ei oo ketään. Onpa autiota. :shock:
  Tuu ny joskus kertoon esim. norppahavaintoja tai muuta ihan vaan muuten :wink:
  Kovasti on meikäläisellä kiirusta näin ennen koulujen päättymistä. Mutta sitten alkaakin jokapväinen pyllistely kasvimaalla rikkoja kitkien ja ihaillen kättensä röitä :mrgreen:
  Mukavia lomia sinne rantalepikon suhinaa kuuntelevalle Nuuskamuiskulle :mrgreen:
 • editoi toukokuu 2007
  :)Kukkuu kukkuu,kaukana kukkuu :!:. Terveisiä täältä itärajan tuntumasta. Kaikki hyvin, mitä nyt itätuuli tuo tullessaan mahorkan tuoksun rajan takaa :D. Minkäs teet. Iso mökkiremontti alkamassa. Kesto n. 4-6 vk. :?: :?:. Elekää ruvetko vaan poltteleen. En miekään ruppee. Palaillaan taas.
 • editoi kesäkuu 2007
  Oho, olin missannut tän Latten ikkarin poteron kesäkiireen keskellä :!: Sä oot Latte munkin mielestä aina puhunut pelkkää asiaa ja ollut hyvin tukeva :shock: muita kärvistelijöitä kohtaa. Terkkuja lepikkoon Elwiiralta :mrgreen:
 • editoi kesäkuu 2007
  Tere, tere täällä TL = Tukeva Latte :D Nyt on niin hassusti että en oo päässyt vielä lähtemään sinne "lepikkoon". Nyt on toi ristiselkä niin hemmetin kipeä että en oikein tiedä mitä sen kanssa tehdä. Ei oo hyvä istua, ei maata ja silleen. Mä vähän mietin mistä se ois kipeäksi tullut ja - heureka- mä hokasin. Jos tän ikäinen seniori hilluu yökerhossa aamuun asti niin kyllä se jossain tuntuu :D. Mut sopiiko et hieman provosoin eli silloinkuin vielä poltin niin ei mulla tällaista vaivaa koskaan ollut :shock:
  No, eniwei, mä hyppään autoon ja lähden köröttelemään kohti lepikkoa. Pystyn mä ainakin grillaamaan ja juomaan olutta :mrgreen:. Katotaan.
 • editoi kesäkuu 2007
  Kauheeta, nukahdin tukevan aterian jälkeen aurinkotuoliin, huh, onneksi heräsin ja avasin tän nettivehkeen. Ethän Latte oo vaan vilustunut?! Tai tehnyt liikkaa äkkinäisiä liikkeitä siellä senioiri tanssuissa. Noidan nuoli voipi iskeä sellaisista, kun liikaa rehkii.
  Mulla oli ehkä kolmas tupakkauni tänään. Vedin oikein nauttien valkosta mallua, eikä kukaan siinä unessa moitetta päälleni langettanut :shock:
  Aika harvoin oon noita t-unia nähnyt.
  Mietittiin tossa vakituisen kanssa syömäpuuhiemme ohella, kuinka erikoisen harvinaista porukkaa ollaan, kun tupakasta eroon päästiin. Montakohan rosenttia tähän kykenee? Joka tietää vois valasta (toi ihan vaan raikun kiusaksi, se ei nääs hiffaa mitä toi valasta tarkottaa :wink: )
  Asiasta kolmanteen, eli terveisiä Elwiiralle sinne.
  ja tietty kaikille muillekkin kylläisille :P
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi kesäkuu 2007
  Siis anne, me ollaan parasta A-luokkaa, sanos. Kun täällä vielä vuosia ja vuosia roikutaan, ei meistä kukaan alakaan polttaa uudelleen- ei kehtaa yksinkertaisesti :twisted:

  Kyllä on kaikenlaisia tutkimuksia tupakasta eroon päässeiden prosenteista, mutta en tiedä kuinka pitkälle ne ulottuu. Jos vain esim. puoli vuotta.. se ei vielä takaa mitään. Valituissa Paloissa oli Zybanista juttu. Alkuperäiseen vieroitusversioon kuului vielä puolen tunnin kävelylenkki päivittäin ja jokapäiväinen raportointi jollekin. Sillä oli hyvät tulokset, jotain yli 90 %, aikaa en muista mutta yli 7000 oli näin vieroitettu. :P
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • editoi kesäkuu 2007
  Joo, noi rosentit on mitä on. Mutta ite oon ainakin satarosenttisesti savuton, ja sehän oikeesti on se tärkein asia itselleen.
  Kannatan roikkumista täällä ikuisesti :twisted:
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi kesäkuu 2007
  Jaahas, me ollaankin samanaikaisessa keskustelussa annen kanssa.... :P Minäkin olen 100 % savuton, en ole edes haikua ottanut. .. mieli olis kyllä jokus tehnyt. Kaksi untakin näin vain... mutta unethan vain käsittelevät jotain sekalaista päässä pyörivää info-ähkyä, joten ei siitä anne kannata välittää. :?
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • editoi kesäkuu 2007
  Tällainen foorumihan tai oikeastaan tietysti sen käyttäminen on tavallaan tuommoista päivittäistä raportointia. Jos nyt ei ihan "ääneen" ole tullut raportoitua tilannettaan päivittäin, niin olen tiedostanut sen, että jos pistän tupakaksi, niin kyllä siitä pitää tehdä tiliä täällä tai sitten niin, että jos olen hahmottanut mielestäni, mikä tupakoinnin lopettamisessa auttaa, niin olen sen tuonut julki. Tutuille ja uusille.

  Meitähän on ihan mukavankokoinen toissa vuonna lopettaneiden porukka, jotka ovat lähes sataprosenttisesti pysyneet polttamatta. Raikkukin näkyi tuossa piipahtaneen esimerkiksi.
 • editoi kesäkuu 2007
  Mä lähtisin siitä että yksilötasolla noi prosentit olis' 0% tai 100% ja sehän riittää :lol: :lol: :lol: :lol:
 • editoi kesäkuu 2007
  Niinhän se on sata-nolla on tupakkia vastaan on ainoa oikea tapa.

  valaita ei tääälläpäin, vain affenii ja kuhii yms. :)

  Tervehys ellumaijalleki, savutonta kesää kaikille se on neljä aama vailla kesälaitumet....


  Palaillaan syssymmällä ja pidetään savuton lippu korkeella.
 • editoi kesäkuu 2007
  Kas, Raikkukin käynyt maisemissa :D
 • editoi kesäkuu 2007
  God evening, sano hra H. ..Latte taitaa lekotella laiturilla lepikon suhinaa ja laineiden liplatusta ponttooneihin kuunnellen ja bongaillen birdejä. Mäkin kattelin, kun tiikeri teki komeita svingejä :wink:
  Onko sulla Latte tapana narrata ahvenia? Tosi rentouttavaa puuhaa.
  Meillä ei vielä oo vene vesilläkään, muttei oo kiiruskaan.
  Raikullekin on tullut merkkipvä - montakohan on jo kuukausia? Ei pysy enää kärryillä kuinka muilla on, mutta omat on tarkasti tiedossa :P
  Muuten eiks valaanpyynti oo kiellettyä? Pitäs olla mun mielestä. Meikäläinen ei nisäkkäitä nimittäin syö, affenii kyllä ja kuhii jos kiinni saisin. Mutta kuhan keittäjä on sitten taas toinen juttu :roll:
 • editoi syyskuu 2007
  Herää Latte jo, ryöt loppu ja pitäs mennä käymään kotona :mrgreen:
  Vielkö meinaat mennä lepikontorpalle ponttoonilaiturille tuumailemaan? Näin nopee se kesä meni :shock:
  Sinullakin oli juhlat enkä hokannut ku vasta nyt; 1 v 9 kk ja 5 pvää tänään Lattella, Onnittelut!!! :wink:
 • editoi syyskuu 2007
  WAU!!! Onnea Latte-konkarille :P :P :P Ootte meille "uusille" kaikki esimerkillisiä konkareita ja sankareita :P :P :P
 • editoi syyskuu 2007
  Onnitteluja konkari-Latelle täältäkin!!!!!
 • KatjaKatja Helsinki
  editoi syyskuu 2007
  Mieee kans::: ONNEA ONNEA ONNEA VAAN!!!! Sää kans sit jo melkiistä juoksuiässä oot ja pääset muitten kaksvuotiaitten kans samaan tarharyhmään, johan tuo niin lähellä on. Mä yritän ekaks päästä edes tarhaan :wink: :wink:
 • editoi syyskuu 2007
  Non nii Latte :!: Sä sit vaan muistat muiden päiviä, etkä olleenkaan omiasi, sitä on kai liikkeellä :mrgreen: Luulen, että hirvikärpäset tartuttaa sitä. Niitä on kauheat määrät metsässä nimittäin, kohta sinne ei uskalla mennä ollenkaan :shock: Onnea Lattelle roppakaupalla, toivoo Elwiira ;)
 • editoi syyskuu 2007
  :roll: Nythän mä en yhtään tiedä miten päin olisin :oops:. Kiitokset vaan näistä "välitilinpäätösonnitteluista". Mä oon ihan otettu 8) 8). Mä lintsasin tänään duunista ja vietin iltapäivän G:n parissa. Tota, yks juttu, jos me aletaan muistelemaan toistemme "juhlapäiviä" ihan päivien tarkkuudella niin mun pitää jäädä röistä pois jotta mun muistikapasiteetti ja aika riittä. Tai pitää palkata hemaiseva sihteeri :mrgreen:. No, eniwei, kaikille tasapuolisesti savuttomia ja rentoja yöunia. --- krrooh,puuuhhh,kroooh.
  (tais äijä nukahtaa)
 • justinejustine treen:lähistö
  editoi syyskuu 2007
  hianoo latte! onnittelut ja rutistukset täältäkin!
 • editoi syyskuu 2007
  Missä sä Latte olit G:ssa? Olin nimittäin erään pääkaupunkiseudun g-radan nurkilla iltapäivän minäkin, en kylläkään siinä kyseisessä puuhassa.
 • editoi syyskuu 2007
  Olin tarkalleen ottaen KGV:n kentällä eli 2 km pohjoiseen Kehä III:lta. Saanks mä kysyä (ei tartte vastata) missäs puuhissa sitä oltiin :?: :?:
 • editoi syyskuu 2007
  Voi ei me sit oltu samalla g-radalla, ajattelin jo, että sä olisit ollut se, jolla oli kauko-ohjattava g-bagi :!: Se oli vinkeä peli, ekaks sitä luuli, etä bagi on karannut mutta kohta tallusteli tyytyväinen omistaja perässä. Olin M-g:ssa työasioissa touhuamassa palaveeria ja vähän sellaista hauskaa ulkopuuhaa. Kiva päivä ja aika moni g-mies oli päättänyt pitää, ihme kyllä vapaapäivän:mrgreen: Sekin on muuten pari km kehä III:sta pohjoiseen, tai 6 ehkä tarkemmin....
 • editoi syyskuu 2007
  Ai siellä sitä oltiin :shock:. Nyt varmaan sinustakin sitten tulee G-nainen. Huu nous. Se on muuten jännä peli se kauko-ohjattu kärry. Esim jos tulee kova jano niin ei kun säätimellä komento ja kärry tuo juomat kiltisti. Ei silti niin kauan kun mun jalat kantaa niin aion kyllä sitä bägiä lykkiä ihan omin jaloin ja käsin. Ei mulla sen kummempaa. t. Latte (G-mies)
 • kitikattikitikatti tampere
  editoi syyskuu 2007
  Onnittelut täältäkin...eikös Jerry Cottonkin ollu G-miäs?
 • editoi syyskuu 2007
  Jee jee Jerry Cotton........ sama mies, agentti isolla A:lla. Ei tiettävästi pelannut G:ia. Huu nous ?
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.