Hapen jupinaa

124

Viestejä yhteensä

 • KatjaKatja Helsinki
  editoi heinäkuu 2007
  8) 8) Onnittelut 8) 8) Ja aurinkoista lomaa sinne :):)
 • editoi heinäkuu 2007
  ONNEA JA MUKAVAA LOMAA 8) 8) 8)
 • editoi heinäkuu 2007
  Kiitokset kaikille :-)

  Muuten menee edelleen mainiosti vaan taitavat nuo Champparit vähän vaikuttaa yöuniin :| On tullut jo jonkun aikaa nukuttua melko surkeasti, heräilen "vartin" välein ja unet ovat omituisia ja niitä on paljon :shock: No, eipä tuo mitään, vetäsee sitten päivällä nokkaunet jos tarve vaatii.

  Viime yönä tulikin sitten polteltua tupakkia varmaan ennätysmäärä, unessa tosin :mrgreen: Oli niin todentuntuinen uni, että aamulla kun heräsin harmitti niin, että olin jo valmiiksi nyrkit pystyssä kunnes tajusin sen olleenkin unta. Huh mikä helpotus :roll: Tosin siinä unessakaan ei tupakointi ollut mikään nautinto vaan tupruttelin jotenkin salakähmäisesti ja lisäksi hävetti melko tavalla :oops: Josko alitajuntakin suostuisi pikkuhiljaa käsittämään, että ohi on 8)

 • editoi heinäkuu 2007
  Jaaha! Sitä on sitten kaksi viikkoa pätkähtänyt täyteen ja kolmatta viedään. En ole vetäissyt hönkäystäkään vaikka tupakka tuppaa mielessä pyörimäänkin. Onneksi olen tosiaan lomalla, sillä unet ovat edelleen hakusessa, vieläkin tulee heräiltyä öisin useita kertoja. Päivällä kyllä sitten taas nukuttaisi. Nythän se pikkuhiljaa vasta taistelu alkaa. Alkuviehätys on mennyt menojaan ja nyt ei tunnu oikeastaan miltään, joten kun fyysinen kamppailu alkaa olla paremmalla puolella niin henkisellä puolella riittänee vielä "tapeltavaa" pitemmäksi aikaa. Eli aletaan pikkuhiljaa lähestyä niitä vaarallisia "Kait sitä nyt yhden pikkusikarin vois vetästä!?"-aikoja :(
 • KatjaKatja Helsinki
  editoi heinäkuu 2007
  :lol: :lol: Onnea Hape :):) Ja pikkusikarithan sä jätät kaupan hyllylle eiks jeh?? Tsemppiä sinne :)
 • justinejustine treen:lähistö
  editoi heinäkuu 2007
  hienoo hape :-) ajatuksia tulee vaikka mitä mut mehän ei niihin langeta :roll: tsemppiä,voimaa ja iloa eteenpäin,muista arvostaa savuttomuuttasi :-)
 • editoi heinäkuu 2007
  Kiitos :D

  Nyt pitää mennä laittamaan parvekkeen ovi kiinni. Kuin äskeisen kruunuksi alkoi tupakanhimon seireeni naapuria hyväksi käyttäen levittämään huoneistoon "viettelevää" tupakanhajua!

  Saatanan parveketupakoitsijat :evil:

  nimim. Paraskin puhuja :mrgreen: Nyt sitä vasta huomaa miten on tullut naapurustoa terrorisoitua, hävetys :oops:
 • editoi heinäkuu 2007
  Onnea vaan :roll: ja tosiaan pikku sikarit kuuluu "entiseen elämään" :thumbup:
 • editoi heinäkuu 2007
  Onnitteluja täältäkin!!!!!
 • kitikattikitikatti tampere
  editoi heinäkuu 2007
  :thumbup: :thumbup: :thumbup: 8)
 • editoi heinäkuu 2007
  Hapen jupinaa jupen hapinaa.....
  Onnea nyt tooooosi paljon Hape!!!!!!!!!
 • editoi heinäkuu 2007
  Kiitän syvästi, syytän kivasti :mrgreen: tai jotain!
 • editoi heinäkuu 2007
  Hoo! Yhdistin muuten tuohon tupakoinnin lopettamiseen pari viikkoa sitten myös jonkinlaisen painonhallinta-projektin. Tulin juuri äsken tunnin kävelyrundilta ja silleen (joo, en ole vielä ostanut niitä täälläkin kaivattuja jumppatrikoita :mrgreen: ). Aamulla kun raahauduin puntariin niin näytti 2,3 kiloa kadonneen. Aluksihan tuo näytti melkein viittä, mutta siinä oli sitten tietysti suurin osa nestettä. Eli lähtekööt nyt nikotiinin ynnä muiden myrkkyjen myötä sitten muutama kilokin samaan syssyyn :D

  Eipä muuta kuin tsemppivä kaikillen :thumbup:
 • KatjaKatja Helsinki
  editoi heinäkuu 2007
  :shock: :shock: WAU

  Miks mää en pysty :( :( Tai siis; Miks mää en haluu :( :( Ei oo kiva olla rapakuntonen/ylipainoinen, mut ei jaksa höh höh.... ennen tupakin lopetusta kyl oli kiva käydä salilla ja uimassa ja joskus aikanaan tullu painonvartijoissa pudotettua ihan kiva määrä kilojakin. Nyt vaan makoilen soffalla ja pupellan koko ajan jotai :lol: :lol:

  Tsemppiä sinne kans, Hape on kyl ny hyväs hapes :):)
 • editoi heinäkuu 2007
  Saamari sentään :x Ihmeellinen aamupäivä ollunna, jostain syystä tekee tupakkia mieli niin että korvissa rutisee :evil: Tiedä miten päin tässä olisi. No toisaalta mulla on jo useampana päivänä ollut silleen, että aamupäivällä tekee mieli sauhuja, iltapäivällä selvästi helpottaa ja illat ovat sitten helppoja, suorastaan juhlavia. Vaikka mitäpä tuota valittamaan, joillain tekee mieli tuprutella aamusta iltaan, että hyvähän se on kun pelkillä aamupäivillä selviää :shock:

  Huomenna tulisi kolme viikkoa täyteen. Kolmas viikkohan on usein kuulemma varsin tukala, että katsotaan kuinka paljon tässä on psykologisia tekijöitä mukana? Jos vaikka hinku loppuu kuin seinään kun käännytään neljännelle viikolle :mrgreen: Kun ei olisi koskaan edes lukenut näistä kolmas päiväs, kolmas viikko, kolmas kuukausi jne. jutuista niin ei ymmärtäisi edes kitua :wink:
 • KatjaKatja Helsinki
  editoi heinäkuu 2007
  Tai sitten tulis shokkina niinko mulle, että jälkikäteen vasta ymmärsi miks menin sortumaan just noissa "saumakohdissa" :shock: :shock:

  Ei sen puoleen, olen jo kolmet päivät ja viikot ohittanu mutta siitä huolimatta eilinen ja toissa päivä oli kyllä aika karmeita nikkiksiä vastaan taistellessa :evil:, nyt taas helpottaa ja tästähän se homma etenee :)

  Onnittelut jo etukäteen sinne :):) Tsemppiä :)
 • editoi heinäkuu 2007
  Kiitos 8)

  Hyvä, että pääsit taas voitonpuolelle :D Saattaa kyllä olla, että ihan ilmoillakin on nyt tavallistakin korostuneempi merkitys. Vesisateessa ja hämärässä tympii ja nyt kun aurinko paistaa on jotenkin helpompaa.

  Ehkä se tosiaan on kuitenkin parempi olla etukäteen tietoinen noista lopettamisen "murroskohdista". Ainakin tietää, että ne ovat vain osa paranemista, muutenhan sitä saattaisi pelästyä pahemminkin yllättäen nurkan takaa loikkaavia omituisia tuntemuksia. Nuohan tietysti vaihtelevat lopettajasta riippuen, mutta yleissääntöinä varmaan ihan päteviä.

  PS. Nyt muuten särkee vähän päätäkin. Tämähän on kuin aloitusviikonlopun nikkiksissä konsanaan. Omituisia oireita sitä maa päällään kantaa. No, mieluummin satunnainen päänjomotus harvakseltaan kuin tupakoinnin aikainen "tauoton" kivistys :thumbup:
 • LäppäLäppä Pk-seutu
  editoi heinäkuu 2007
  Heippa Hape! Mulla särki päätä tupakoidessa varsin usein. Ei mitenkään voimakasta särkyä ollut, mutta pientä särkyä. Huomasin, että mitä enemmän poltin, sitä todennäköisemmin särki päätä. Epäilen sen johtuneen verisuonten supistumisesta (? en tosin ole lääkäri :wink: ).

  Eli koita vaan kestää päänsärky, se voi johtua muustakin kuin viekkareista ja uskon, että savuttomana kaikkiaan noita säkyjä ja vaivoja tulee paljon vähemmän.

  Aikaisemmissa lopetusyrityksissä olen ainakin kaksi kertaa sortunut kolmen viikon kohdalla, joten toivotan tsemppiä ja neuvon, että ei kannata sortua ja kannattaa yrittää olla ajattelematta tupakkaa.

  Mulla on nyt ( 1kk 3 vko, 6 pvä) tullut limaa jonkin verran ja eilen oli ekan kerran lopetuksen jälkeen muutama yskärykäisykin. Alkaakohan tervaa yms. irrota? Kerran oli muuten Hengitysliiton ständillä ostoskeskuksessa sellainen pullo, jossa oli se tervamäärä, joka jää tupakoitsijan elimistöön tietyn tupakkimäärän jäljiltä ja näytti aika kammottavalta.

  Tsemppiä päivään kaikille :P .
 • editoi heinäkuu 2007
  Joo, kyllä minä ainakin yhdistän sen omituisen päänsärkyilyn ihan selvästi tupakkaan. Tai oliko se särky nyt mitenkään omituista kun pää oli täynnä häkää :x

  Tosiaan nyt pitää kyllä olla erityisen skarppina, ettei repeä. Kävin taas rykäisemässä lenkin, mutta tupakanhinku jäi yhä jäynäämään.

  Tasapaino tuon tupakan ja tupakoinnin ajettelemisen välillä on kyllä joskus vaikea löytää. Toisaalta välttääkseen retkahduksen olisi varmaan terveellistä pohtia omia tuntemuksiaan yms. mutta toisaalta taas liika veivaaminen saattaa, ikävä kyllä, johtaa useimmiten vain olon ja mielialan heikkenemiseen. Pitää varmaan nyt aivan tietoisesti tempaista itsensä irti näistä tämän hetken tupakka-ajatuksista ja elellä ihan kuin ei olisikaan. Jos vaikka ottaisi häkin kainaloon ja veisi kaijat pihalle "ulkoilemaan" :mrgreen: vai lähtisikö shoppailemaan ja törsäämään säästyneitä tupakkarahoja? Ei hemmetti, olen sen verran suomalainen mies, että en shoppaile kuin enintään rauta- tai autokaupassa 8)

  Jypäkkää jatkoa kaikille :thumbup:
 • editoi heinäkuu 2007
  Juu, tosiaan neljättä viikkoa viedään jo kovaa kyytiä ja seuraavaksi pakataan kaksi ukkoa, kaksi papukaijaa ja yksi rottweileri autoon ja lähdetään mökille riehumaan 8) Lähimpään kauppaan on 30 kilometriä ja kaveri on lopettanut käryttelyt jo neljä, vai oliko peräti viisi vuotta sitten, joten sitäkään kautta ei pitäisi tulla paineita. Vähän jännittää, että minkälaisia "dejavuita" sitä taas kohtaakaan kun vuosikymmenien jälkeen tuntee heinän tuoksun ja lammen vesikin muistaakseni haisi, no lammelle :mrgreen: Saa nähdä, että herahtaako tippa silmään kun lapsuuden hajumaailma tulvahtaa sieraimiin :shock:

  Vaikka olenkin viikon pois niin olkaa sitten kunnolla täällä, ettei tarvitse heti tullessaan karehtua :mrgreen:

  Näkemiin vaan ei hyvästi :!:

  -Hape
 • editoi heinäkuu 2007
  Onnea neljästä viikosta ja mukavaa lomaa 8) 8) 8)
 • KatjaKatja Helsinki
  editoi heinäkuu 2007
  Onnea Hape ja sun suunnitelmat kuulostaa toiselta taivaalta :):) Taidanpas tulla kärpäsenä hengailee sinne savuttomiin ympyröihin :) Pidä hauskaa ja tervetuloa takaisin :)
 • editoi heinäkuu 2007
  Katja kirjoitti:
  Onnea Hape ja sun suunnitelmat kuulostaa toiselta taivaalta :):) Taidanpas tulla kärpäsenä hengailee sinne savuttomiin ympyröihin :) Pidä hauskaa ja tervetuloa takaisin :)

  Kannattaa lehahdella paikalle ennemminkin vaikka perhosena! Se rotikka tykkää napsia kärpäsiä kitaansa (hampaat vaan kalahtaa) ja katossa taitaa roikkua vielä kärpäspaperikin :mrgreen:
 • editoi heinäkuu 2007
  Oikein hauskaa savutonta mökkilomaa ! 8) 8) 8)
 • editoi heinäkuu 2007
  meirami kirjoitti:
  Oikein hauskaa savutonta mökkilomaa ! 8) 8) 8)

  Kiitos :D

  Ei siellä savua kuin sauna, grilli ja hermot tuon elikkolauman kanssa :mrgreen:
 • editoi elokuu 2007
  Hellurei kaikille!

  Jaaha, lyhyehkö mökkireissu on sitten lusittu (tottakai piti tulla pois juuri nyt kun oikeat kesäkelit alkoivat, tyypillistä :x) Pääasia kuitenkin on, että eilen kello 12.00 tuli kuukausi täyteen, ja puhtaalla nollalla edelleen :D Tästä hommastahan saattaa jopa ihan oikeasti tulla jotain :shock:

  Toivottavasti teillä muillakin sujuu mukavasti :thumbup:
 • editoi elokuu 2007
  Hape, onnittelut kuukauden merkkipaalusta!!! Siitä se alkaa sujumaan jo helpommin, believe me!!
 • editoi elokuu 2007
  ONNEA HAPE KUUKAUDESTA :thumbup: :thumbup: :thumbup:
 • editoi elokuu 2007
  Onnea Hape!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
 • Rita_2Rita_2 Keski-Suomi
  editoi elokuu 2007
  Onnittelut Hape! Kuukausi on jo paljon.. :D
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.