Päätös tehty 22.6.07 klo 21.00

Kohta neljä päivää takana ilman tupakkaa ja tähän asti pärjätty 1-3 purkalla päivässä.Takana useita lopetus yrityksiä jotka jossakin vaiheessa epäonnistuneet.Kessuteltua tuli 13 vuotta eli melkein puolet elämästä aski per päivä.Tämän kertainen lopetus alkoi vaan niin yllätäin.Torstaina ravintolassa ja perjantaina krapula ja sitten tuli mitta täyteen.Röökit lensi roskiin ja samalla sai jäädä alkoholikin jota nyt ei kuitenkaan normaalia enempää kulunut mutta päätin panostaa urheiluun.Energisyys on lopetuksen myötä lisääntynyt ja iltaisin ei tahdo uni tulla ja jotenkin on tullut vähän ärhäkkäämmäksi sanomaan oman mielipiteensä :twisted:.Mutta tähän asti kaikki hyvin :P

Viestejä yhteensä

 • kitikattikitikatti tampere
  editoi kesäkuu 2007
  Noniiiiinsitäpitää :mrgreen: Ja oletetut kolme pahinta päivää on jo lusittu :thumbup:
 • editoi kesäkuu 2007
  HEI TOSI HIENOO! Onnea ensimmäisille savuttomille päiville :P. Siitä on hyvä jatkaa :wink:. TSEMPPIÄ!
 • UrholiinaUrholiina Tampere
  editoi kesäkuu 2007
  Niin sitä pitää! Sullahan on sit asiat hyvällä mallilla.. :D Energisyys on mun mielestä parhaita puolia tässä. Ja se ettei mun tarvitsee taluttaa pyörääni sitä ylämäkee kun kotoo lähden.. (ja toisinaan vielä yritin polttaa siinä samalla.. HuhHuh!) :roll:
 • editoi kesäkuu 2007
  Onnea ja tsemppiä päätökselle. Itse tein myös muutama päivä sitten päätöksen. Olemme molemmat alkutiellä :wink: :D
 • KatjaKatja Helsinki
  editoi kesäkuu 2007
  :D :D Täältä myös tsempit :) Pahin on ohin vaikka ei välttämättä ihan helpolla tulevaisuudessakaan pääse. Onnittelut kuitenkin tulevat lentäen hienosta alusta :)
 • LilliumLillium Porin lähistö
  editoi kesäkuu 2007
  Onnittelut hyvästä päätöksestä!!
 • editoi kesäkuu 2007
  Töistä selvitty ja taas yksi päivä terveempänä.Purkkaa ei tänään tarvittu ja muutenkin on sujunut hyvin.Syöminen on karannut käsistä kun ennen pärjäsi töissäkin kahvilla ja pullalla niin nyt maistuu jo aamiainenkin joka ennen oli 2 kahvia+2 tupakkaa :shock:.Näillä mennään ja koitetaan muistaa että ei tää lopettaminen ihan näin helposti aina suju.Joka kerta on "nikkispiru" päässy yllättään mutta nyt ollaan virheistä opittu ja muutenkin viisaampia.Kiitokset kannustuksesta.
 • editoi kesäkuu 2007
  Kyllä se vaan ,niin kuin kirjoihin on kirjoitettu kaikilla menee sa´manlaisesti :evil:Mullakin syöminen karkas käsistä ja sitä kesti noin 3-4 kuukautta ja nyt tuntuu, että olen vasta tasoittunut ja huomattavasti vähentänyt syömisiäni, mikä ei tosiaan ollut enää normaalia, vaan korvasin sillä tupakan :x. Kyllä se siitä tasoittuu :lol:
 • editoi kesäkuu 2007
  Kuudes päivä menossa ja tänään oli kyllä vaikeaa.Ristiriitaisia tunteita tupakoinnista.Hanttiin laitetaan ja toivotaan että huomenna olisi edes hieman helpompaa.
 • editoi kesäkuu 2007
  Neljäs päivä olis menossa ilman röökiä. Ajattelin parina ensimmäisenä päivänä että tämähän menee ihan kepposesti kun ei mitään suurempia oireita ollut. No eilen ja tänään on sitten ollu jo vähän vaikeampaa, sormien ja varpaiden hikoilua ja koko ajan rööki mielessä mut periks ei anneta siltikään. Sähän oot jo pidemmällä, se päivä tulee kyllä ku tää kärvistely helpottaa..
 • KatjaKatja Helsinki
  editoi kesäkuu 2007
  :D :D Poijaat painelee melkein rintarinnan tätä lopettamisen ylämäkeä tällä hetkellä :D :D Täältä vähän tsemppiä teille tulossa. Se kaikki "kärsiminen" on oikeesti sen arvoista. Pitäkää pintanne :):)
 • editoi kesäkuu 2007
  Juu, pojille iisoot tsempit :thumbup:
 • editoi kesäkuu 2007
  Kiitosta vaan kannustuksesta :-) Tänään ollu onneks niin paljon kaikkee tekemistä että on jopa muutama minuutti menny niin ettei ole ajatellu koko asiaa ja muutenkin helpompi päivä ku kaks edellistä.
  Olis pitäny kuulemma tänään lähtee viihteellekin mutta joutu kyllä sanomaan että kiitos ei, pari kertaa on lopetus menny persiilleen pienessä maistissa..
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.