Lopeta ja voita 2012

Vuosittainen lopeta ja voita kilpailu käynnistyy tänä vuonna 31.5.2012. Ilmoittautuminen alkaa maaliskuun alussa 5.3.2012.

Kilpailuun voivat osallistua yli 18-vuotiaat tupakoijat, jotka ovat lopettaneet tupakoinnin ja nuuskaamisen 1.1. - 31.5.2012 välisenä aikana.

Lisätietoja ja kilpailun säännöt löytyvät sivulta http://www.stumppi.fi/portal/stumppi/menu/lopeta_ja_voita_-kilpailu/.

Kaikki mukaan!

Viestejä yhteensä

 • editoi toukokuu 2012
  Viimeinen ilmoittautumispäivä kilpailuun on huomenna 31.5.2012. Vielä ehtii mukaan!
 • editoi toukokuu 2012
  31.5. päivänäkö pitää stumpata eli olla ilman?

  image

 • editoi toukokuu 2012
  Kuvaus
  Lopeta ja voita – kilpailun tarkoituksena on olla ilman tupakkaa ja/tai nuuskaa koko kilpailujakson ajan, 31.5. - 30.11.2012.

  Noin seisoopi ohje fb-sivulla eli joo,ymmärtäisin että huomenna ei enää sitten osallistujat polta.

  Tsemppiä matkaan kaikille. :thumbup:
 • editoi toukokuu 2012
  Ensin arvotaan mahdolliset voittajat, ja sitten heidät testataan ja haastatellaan. Tässä vaiheessa myös otetaan yhteyttä todistajaan, ei siis kilpailun aikana.

  Jos voittajan tai voittajien on tarvetta matkustella, kilpailun järjestäjä luonnollisesti maksaa kaikki kulut.

  Kilpailun voittajasta tehdään lehdistötiedote sekä laitetaan kuva ja haastattelu kilpailun nettisivuille. Yleensä joku paikallisradio ja / tai paikallislehti haluaa haastatella voittajaa, ei (ikävä kyllä) sen suuremmasta mediahässäkästä ole ainakaan ennen ollut kyse. Voittajan tarina on aina kiinnostava. Kuka on se onnellinen, joka on voittanut palkinnon? Miten hän pääsi eroon tupakasta? Oliko vaikeaa? Mitä teet palkintorahoilla?

  Lopeta ja voita -kilpailussa on viimeinen ilmoittautumispäivä ja ensimmäinen kilpilupäivä sama! Eli käytännössä tietenkin varsinainen täysin tupakaton päivä kaikille on se 1.6. Tässä on ajatuksena se, että osallistujien tarvitsee pitää mielessä vain yksi päivämäärä.

  Hienoa, että olet jo lopettanut tupakoinnin, se jo tekee sinusta voittajan. Tsemppiä jatkoonkin!

  terv. Lopeta ja voita-tiimi

  PS. Laittakaa vaan tänne kyselyjä ja parannusehdotuksia. Haluamme kehittää ja parantaa kilpailua jatkuvasti (resurssiemme puitteissa tietty).
 • editoi kesäkuu 2012
  @tmk, ainakin meikäläinen meinasi olla kisassa mukana. Hieman sadistista tietysti pitää julkinen palkintojenjakotilaisuus jos sattuu nikkikset vielä viiraamaan muutenkin, mutta pitempi kilpailuaika varmaan ennättää helpottaa elimistön jo tasapainoon :)

  Hieman harmittaa noi fb:n puolen kilpailut, mieluusti ulottaisi ne koskemaan myös stumppia, sillä juuri ajattelin pari kuuta sitten pitää ainakin pientä paussia ihan vaan protestiksi siitä, että tietoturvaongelmien vuoksi käyttö mokkulayhteyksillä ja maksimivirussuodattimin kävi yksinkertaisesti ylivoimaisen hitaaksi.

  Tsemppiä kaikille kisaan osallistujille, jokainen stumppaaja on voittaja ilman erillispalkintojakin, mutta ainahan extra kannustaa ja motivoi yrittämään.
 • editoi kesäkuu 2012
  HEI,

  Kiitos huomiosta. Nyt on meille sattunut painovirhe-paholainen. Kilpailu loppuu 30.11.2012. Sen siitä saa, kun muuttaa jo vakiintunutta kilpailuajanjaksoa.

  Tsemppiä kaikille osallistujille!

  t. Lopeta ja voita -tiimi
 • editoi kesäkuu 2012
  Hei, kilpailuun ilmoittautui lähes1600 osallistjaa. Kuusi kilpailijaa on lopettanut kesken, eli on ilmoittanut meille, että on 'sortunut' tupakkaan ja jättää kisan kesken.

  Tsemppiä kaikille!

  Yst.terv. Lopeta ja voita - tiimi
 • editoi kesäkuu 2012
  tmk kirjoitti:
  Ketäs foorumille tai blogiin kirjoittelevia on mukana tämän vuoden kisassa?
  mä ainaskin oon kilpailuun ilmoittautunut ja en vielä ole ''sortunut'' :D
 • OnervaOnerva Valkeakoski
  editoi kesäkuu 2012
  Onnea Antero66 2 kuukauden savuttomuudestasi!

  Ja tsemppiä kilpailuun, joskin paras voitto on taatusti itsellesi tupakoinnista irti pääseminen!

  graphics-prices-990528.gif
 • TommyTommy Espoo
  editoi heinäkuu 2012
  tmk kirjoitti:
  Ketäs foorumille tai blogiin kirjoittelevia on mukana tämän vuoden kisassa?

  Mukana ollaan JOS muistin ilmoittautua! Mielestäni kyllä ilmoittauduin, mutta aivosolu johon ilmoittautumistiedot tallensin on nähtävästi poksahtanut... mystistä. :x
  Viimeiset savut 24.5.2012
 • editoi elokuu 2012
  Ymmärtääkseni kilpailun puolivälilohdutuspalkintoja aletaan parin viikon päästä jakaa. Spekulatiivisesti tietysti kiinnostaa, että jos arvotaan kaikkien osallistujien kesken, eli riittääkö pelkkä osallistuminen. Ja toisaalta, jos nyt voittaa, meneekö siihen mahdollisuus voittaa pääpalkinto. Nim. vielä se yksi mielessä -juuttaan sitkeästi kiusaa :)
 • editoi elokuu 2012
  Kilpailun puolivälipalkinnot arvotaan elokuun lopussa. Palkintojen saamisen edellytyksenä on se, että on ollut täysin ilman tupakkatuotteita kilpailun alusta 31.8.2012 saakka. Mahdolliset voittajat testataan. Voittajien nimet julkistetaan testausten jälkeen.
 • editoi elokuu 2012
  Eli aivan kaikki eivät siten ole mukana... Modernisoidussa lapsuuteni suosikkidetektiivissä Sherlock Holmesissa päähenkilö harrasti passiivista tupakanpolttoa varsin aktiivisella tavalla. Miten herkkiä laitteet ovat, jos kilpailija vaikka tahtomattaan altistuu passiiviselle tupakansavulle. Viime lopettamiseni karitui jouduttuani ahtaaseen tilaan autoon runsaasti polttovan henkilön kanssa, ja ajon aikana itseki totesin, että vähemmällä päänsäryllä pääsee kun vetelee itsekin röökin tai kaksi. Ei silti, autossa tupakointi on yksi mualiman typerimmistä teoista ja pitäisi kieltää lailla, menee sisustus pilalle ja etenkin lapset kärsivät passiiivisesta savusta, joka joissain tutkimuksissa on todettu olevan jopa sääsnnöllisesti keuhkojaan tervaavan harrasteita terveydelle haitallisemmaan, eli ei nyt ainakaan Sherlockin menetelmiin tule sortua. Tosin alkuperäinen veti oppiumia, eli ojasta allikkoon... Tsemppiä kaikille kilpailuun osallistujoille ja ylläpidon sisar hento valkoisille noille. (moderaattori ei tykkää tänään rivinvaihdoista).
 • editoi tammikuu 2013
  :D
 • DemiDemi Espoo
  editoi tammikuu 2013
  Ehkä tämä ei ole oikea foorumi, mutta mistä voi saada "väliaikatietoja" tai jotain tietoa "savuton tammikuu" jutskasta
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.