Chatin aukioloajat

Kuten monet varmasti ovat jo huomanneet, Stumppi.fi-sivuilla on avattu reaaliaikainen neuvontapalvelu. Tällä hetkellä aukioloaika on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-12. Tällä kyselyllä kartoitamme, mitkä ajankohdat palvelisivat parhaiten tupakoinnin lopettajia.

Äänestä ja kommentoi! Äänestysaikaa on maaliskuun loppuun. Kommentoijien kesken arvomme viisi kappaletta Stumppi-matkasettejä (sis. puhallettava niskatyyny, silmälaput ja korvatulpat). Kiitos vastauksistanne!

Viestejä yhteensä

 • tiin@tiin@ Keski-Eurooppa
  editoi maaliskuu 2012
  Olen Tmk:n kanssa samaa mieltä. Silloin alkutaipaleella tuli sellaisia hetkiä , jolloin olisin kaivannut tukea juuri "sillä sekunnilla".
  Tähän voisi auttaa myöskin se että avattaisiin meidän käyttäjien oma chat tänne sivustolle. Toinen pointti on nuo yksityisviestit; ne eivät tunnu oikein tavoittavan. Olisko saapuneista yksityisviesteistä mahdollista saada joku "ilmoitus" vaikkapa mailiin tai jotenkin muuten?
 • editoi maaliskuu 2012
  Vähäisestä vastausmäärästä johtuen jatkamme vastausaikaa vielä huhtikuun ajan. Palvelua kehittääksemme toivomme, että mahdollisimman moni vastaa ja kommentoi!
 • editoi maaliskuu 2012
  Heippa stumpinväki

  Chattien maksikäyttäjät ovat yökukkujia,
  ehdotan 22-02.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.