3 PÄIVÄÄ ILMAN!

Tänään on vaikein päivä.Kaikki lopetukset on aina kestänyt sen 2-3päiväää,niin otan tänään kaikki keinot mukaan eli kirjaidun tänne keskusteluun.Nikotiini purkkaa on,mutta pelkkä ajatuskin sen syömisestä tekee pahaa,ehkä käyn kai ostamassa norm. purkkaa,niinkuin erääs kirjotti.

Viestejä yhteensä

 • editoi toukokuu 2013
  Tervetuloa keskusteluihin! Jaksat vain jatkaa lopettamista niin kyllä se helpottaa :) Itsellä oli neljäs päivä se pahin, mutta sen jälkeen helpotti. Ajatus siitä, etten halua kokea tätä lopettamista uudelleen on itseäni auttanut lopettamisessa :)

  Tsemppiä, kyllä sä onnistut! :)
 • editoi toukokuu 2013
  5 päivää ilman. Jopa Vapun juhlinta meni - ilman. Tämä viikonloppu yllätti. Vettä sataa ja yht'äkkiä iski tyhjiö... EI PÄÄSE EES TUPAKALLE! Mutta luettuani kirjan "Vihdoinkin vapaa tupakasta" niin oon jotakuinkin valmistautunut näihin "tyhjiö"-kokemuksiin. Tämä prosessi kulkee kuin mikätahansa surutyö (omalla tavallaan). Nyt siis olen kohdannut Vapun-ilman ja eka viikonloppu
  menossa - ilman :shock: Mutta kun on jo viisi vaihtelevaa päivää takana niin en halua luovuttaa. Keuhkot ei vikise niin kauheesti ja paskanväriset löntit nousee keuhkoista tasaseen :mrgreen: Tulta päin!!! Tämäkin menee ohi :D Tsemmpiä sinullekin!
 • editoi toukokuu 2013
  Kiitos kannustavista viesteistä.Se on kyllä totta,että nyt kun on näin pitkälle päästy,ei enään uudeelleen halua näitä vaikeempia päiviä kokea.Ja kirjallisuus tupakasta eli sen haitoista voisi olla hyvä.Saakohan niitä kirjastosta?Huomasin tänä aamuna herääväni pirteempänä kun tavallisesti.
 • editoi toukokuu 2013
  1. aamuni tupakoimatta, jauhan nikotiinipurkkaa ... Aamut vaikeimpia koska olen heti herättyäni polttanut tupakan eli mitä nyt tilalle ? Kahvia ei kärsi juoda.

  Mikäli olet onnistunut olemaan jo useita päiviä savuttomana, on se jo suuri askel onnistumiselle :) Kunpa itsekin pystyisin tuohon.
 • editoi toukokuu 2013
  Huomenna tulee 2 viikkoa täyteen ilman tupakkaa. Täytyy sanoa, että on ollut pahojakin hetkiä, mutta huomattavaa - vain hetkiä. Ja vapauttavaa on että jo nyt on tullut tuntikausien unohduksia. Ja on kyllä saanut huomata, miten syvällä sitä on tässäkin riippuvuudessa. Haluan rohkaista kaikkia (myös itseäni) kannattaa jatkaa. Aina heikon hetken voiton jälkeen on taas hitusen vahvempi olo. Ja tietoisuus siitä että "tämä paini" kuuluu asiaan helpottaa. Allen Carr´n kirjaa "Vihdoinkin vapaa tupakasta" saa kirjastosta. Suosittelen!
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.