Syöpäjärjestöt: Tarinasi äitiydestä ja tupakoinnista

Syöpäjärjestöt keräävät tietoa raskaana olevien ja pienten lasten äitien tupakoinnista.

Oletko raskaana ja tupakoit? Tai oletko pienen lapsen äiti ja poltit raskautesi aikana tai tällä hetkellä? Oletko välillä lopettanut tupakoinnin ja aloittanut uudelleen?

Syöpäjärjestöt keräävät tietoa raskaana olevien ja pienten lasten äitien tupakoinnista. He ovat kiinnostuneita kuulemaan sinun omakohtaisen kokemuksesi raskaudestasi ja äitiydestäsi ja siitä, miten tupakointi siihen liittyy. Voit olla juuri nyt raskaana tai sinulla on pieni lapsi/lapsia.

Syöpäjärjestöt haluavat selvittää, mitä raskaana olevat ja pienten lasten äidit ajattelevat tupakoinnistaan, millaisia elämäntarinoita heillä on ja millaiset tekijät tupakointiin vaikuttavat. Kerättävien tarinoiden avulla halutaan löytää keinoja, joilla raskaana olevia äitejä voidaan auttaa ja tukea tupakoinnin lopettamisessa.

Tutkimukseen osallistutaan nimettömänä, ja tarinoita ei julkaista sellaisenaan. Kirjoituksista käytetään lyhyitä lainauksia tutkimusraportissa, mutta lainauksia ei voida yhdistää tarinan kirjoittajaan.

Juuri sinun kirjoituksesi on tärkeä: teksti voi olla lyhyt tai pitkä, nopeasti kirjoitettu tai pidempään pohdiskeltu. Tyyli on vapaa. Lähetä tarinasi alla olevan linkin kautta 1.9.2013 mennessä.

Halutessasi voit osallistua kolmen Finnkinon leffalippupaketin (5 lippua/paketti) arvontaan. Arvontaan osallistuvien henkilötiedot eivät yhdisty kirjoitettuihin tarinoihin.

www.cancer.fi/tutkimus/
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.