Vielä ehdit osallistua kilpailuun!

Oletko saavuttanut haaveesi, kun olet päässyt eroon tupakasta? Kerro lyhyt tarinasi ja voit voittaa NBA-pelaajan koripallon nimikirjoituksella.

Ex-smokers juhlii ex-tupakoitsijoiden päivää 26.9. Tämän kunniaksi ex-smokers.eu järjestää kilpailun, jossa voi voittaa kuuluisan NBA-pelaajan nimikirjoituksella varustetun koripallon. Viisi arpomalla valittua voittajaa eri puolelta eurooppaa pääsee myös pelaamaan koripallon NBA-tähden kanssa Ex-tupakoitsijoiden päivän tapahtumaan Brysselissä 26.9.

Osallistu kilpailuun seuraavasti: kirjoita korkeintaan 20 sanalla, miten tupakoinnin lopettamisen ansiosta sinä, kaverisi tai perheesi jäsen pystyi tekemään ja saavuttamaan asioita, mistä olisit aikaisemmin vain uneksinut. Lähetä teksti, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja ikäsi osoitteeseen fi@exsmokers.eu viimeistään 19.9. Paljon onnea kilpailuun!

Voittajat ilmoitetaan perjantaina 20.9

Viestejä yhteensä

  • editoi syyskuu 2013
    Viime viikolla Ex-smokers.eu järjesti NBA-aiheisen kilpailun tupakasta eroon päässeille. Päävoitot NBA-koripallohetkestä menivät Belgiaan, Tsekkiin, Saksaan, Kreikkaan ja Sloveniaan.

    Tänään on kuitenkin Ex-tupakoitsijan päivä ja ex-smokers.eu haluaa juhlia ex-tupakoitsijoita. Tämän kunniaksi jaamme 20 ylimääräistä palkintoa – Ex-smokers-sadeviittaa ja mintturasiaa – 20 suomalaiselle kilpailuun osallistuneelle ex-tupakoitsijalle.

    Voittajia ovat Marianne Rissanen, Risto Korva, Veijo Komulainen, Veikko Haavisto, Maarit Aller, Taina Mertalo, Antero Säkkinen, Raisa Trus, Markku Koskinen, Joonas Jaakkola, Joonas Väyrynen, Petri Kokko, Riikka-Lea Putkuri, Teemu Rautio, Anna Ahola, Riikka Aro, Anne Heinonen, Jenni Pesola, Olli Halonen ja Janne Kallioinen.

    Onnittelut kilpailun voittajille, kaikille kilpailuun osallistujille ja kaikille ex-tupakoitsijoille. Suurin palkinto on uusi parempi elämä, jonka savuttomuus tuo tullessaan. Sen saa jokainen tupakoinnin lopettanut.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.