Vaihe 2 - painon pudotus

Eilen tuli 3 kuukautta savuttomuutta täyteen ja sitä tuli koko viikonlopun juhlittua rankasti. Tupakanpolton lopettamisen ensimmäinen tavoite on saavutettu: 3 kuukautta savuttomuutta takana.

Mutta nyt on aika siirtyä tupakoinnin lopettamisessa vaiheeseen kaksi eli painon pudotukseen. Yli 7kg:aa on tullut painoa ja entisestä lopetuskerroista on jäänyt tiputettavaa.. Tunnen itseni jo niin hyvin, että tiedän masentuvani tästä norpan vartalosta ja saan siitä vielä tekosyyn alkaa tupakoimaan. Niinpä tämä norppa aloitti elämäntaparemontin :evil:

Päätin alkaa noudattamaan Mosleyn 5:2 paastodiettiä. Eilen oli ensimmäinen paastopäivä ja se sujui hyvin. Kertaakaan ei tehnyt mieli tupakkaa. Tästä tämä lähtee :lol:
«1

Viestejä yhteensä

 • editoi lokakuu 2013
  Hyvä Lumikki. Minulle tullut aluksi 4kg:ta lisää entiseen jo liikakiloihin. 4kg:ta olen saanut pois Kiloklubin avulla. Kyllä ne kilot karisee niistä on hyviä tuloksiakin olemassa. Täytyy vaan minunkin olla makeiden kans tarkkana. Ruokavalio on kaiken A ja O. Tsemppejä.
 • editoi lokakuu 2013
  Mikä tuo kiloklubi on, mistä täällä paljon puhutaan?

  Pakko myöntää, että paaston jälkeisenä päivänä teki pitkästä aikaa moneen otteeseen mieli tupakkaa. Tänään on mennyt taas normaalisti, että pari kertaa käy mielessä sen suurempia mielitekoja nostamatta. Huomenna on toinen paastopäivä ja olen siihen nyt huolella valmistautunut miettimällä mitä aion syödä ja milloin.

  Tämä on erityisen jännittävää, koska en ole koskaan paastonnut tai ollut minkäänlaisella dietillä. Kaksi edellistä kertaa, kun lopetin tupakoinnin, niin sorruin vain uudestaan tupakoijaksi, kun en pystynyt hyväksymään uutta minääni. Kolme vuotta sitten kilot eivät karisseetkaan pois niin kuin nuorena heti kun alkoi uudestaan tupakoimaan, joten kyllä tässä painon tiputus urakkaa isosti olisi.

 • editoi marraskuu 2013
  Toinen paastopäivä oli eilen. Vähän hitaammin meni kuin ensimmäinen, mutta hyvin siitä selvittiin. Tämä päivä jännitti nyt enemmän, mutta tällä kertaa ei ole paaston jälkeisenä päivänä tehnyt sen kummemin mieli tupakkaa.

  Niin pelottavan helposti lähtenyt tämä käyntiin, että arvelluttaa vähän onko tässä mitään tehoa painon pudotuksen kannalta. No, se selvinnee, kun viikot vierivät. Nyt vasta ensimmäinen viikko menossa. Huokaus.
 • editoi marraskuu 2013
  Pätkäpaastoviikon ensimmäisen viikon tulos on epäkannustava.

  Alku ohje oli, että punnitse itsesi ja mittaa vatsan ympärys paksuimmasta kohdasta. Näin tein. Ja nyt edistymistä voi seurata ottamalla vastaavat mitat viikottain. Tänään oli mittaus hetki: paino oli kyllä pudonnut viikossa 0,8kg, mutta vatsan ympärys oli kasvanut 3cm:ä! Just.

  :(

  Täytyy vain yrittää keskittyä tilanteen positiiviseen puoleen. Olen kohta ollut 100 päivää savuton.
 • editoi marraskuu 2013
  Lumikki, 0,8kg viikossa on loistava suoritus! Ja se vatsanympäryksen mittaus on aika epätarkkaa. Olet varmasti viime viikolla vain vetänyt vatsaa sisään tai mittanauhaa piukalle :wink: . Kyllä se siitä lähtee! Tsemppiä vaan!
 • editoi marraskuu 2013
  Kiitos kannustuksesta.

  Eilinen paastopäivä meni vähän niin kuin pieleen. Punnitsin ruuaksi viikonlopulta jäänytttä poroa ja kasviksia. No, ne ei sitten mitenkään sopinut yhteen, päivän ruoka oli aivan hirvee ja yli puolet punnaamastani annoksesta meni roskiin. No, ei se siinä haitannu, mutta heräsin yöllä klo 1:30 karmeeseen nälkään ja melki kaksi tuntia siinä meni hereillä. Oli kyllä tosi kurjaa. Mietin sängyssä hereillä maatessani, että ennen tämmöisessä tilanteessa olisin mennyt tupakalle, mutta tässä sitä nyt vaan ollaan. En kyllä ollu yhtään onnellinen yhtään mistään.

  Tänään on ollut ruokapäivä. Ja harkiten olen yrittänyt syödä, vaikka periaatteessa saa syödä mitä haluaa, mutta kun en millään halus viime paastoponnistelujen valuvan aivan hukkaan, niin sitä on tosi tietonen mitä syö.

  Alkaa hirvittää tuleva torstainen paastopäivä, mutta jos tämä on vain alku vaikeutta. Muutamat ekat viikot on vaoin vaikeita.. Kyllä tää tästä..

  Oli miten oli, niin savuttomuus jatkuu ja pakko kai paastoa on jatkaa. Jos ei paino putoa, niin sekin on voitto, että ei ainakaan nouse enää enempää!
 • editoi marraskuu 2013
  Vois joku nyt minua 100 päivän savuttomuudesta onnitellakin, vaikka muuten ei nämä läskin pudotus jutut niin kiinnostaisikaan. Itsestä tämä kolminumeroinen luku tuntuu tosi isolta, foorumille tullessa katsoin kateellisena muita kolminumeroisia ja nyt olen itse siinä tilanteessa! :lol:
 • vkovko
  editoi marraskuu 2013
  Enkös ole huomannut onnitella, nyt tottakai, satasen onnittelut.
 • ykxoivaykxoiva Pohjois-savo
  editoi marraskuu 2013
  Onnea sadasta päivästä Lumikki74! Kumma juttu,kun illalla mielestäni laitoin toivotuksia Lumikille,nyt en näe sitä juttua missään. Itse ehkä missannut sen jotenkin.
  Onnea ja Tsemppiä jatkoon!
 • editoi marraskuu 2013
  ONNEA, Lumikki!!!!

  Todella hienosti tehty! 100 päivää on jo mahtava suoritus ja vaikeimmat hetket varmasti jo takana päin.

  Kirjoitit kerran, että kunhan kestää nekin hetket, joita "ei kestä", niin selviää...vai miten se nyt olikaan? Sinä taisit osata sen paremmin ilmaista :roll: No, joka tapauksessa, idea on siinä, ettei saa antaa periksi, vaikka kuinka pahalta tuntuu. Kyllä se siitä helpottaa.
  Sun tekstejä on kiva lukea, Lumikki. Jatka vaan samaan tapaan.
  :)
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi marraskuu 2013
  Sataonnittelut Lumikille!
  Miten olet koostanut paastopäiväsi ateriat, mitä syöt ja milloin? Tarttisin ehdottomasti apua omaan painon pudotukseeni.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • editoi marraskuu 2013
  Kiitos onnitteluista :lol:

  Niitä aterioita. Minullahan on nyt vasta toinen viikko eli neljäs paastopäivä menossa. Valitsin paastopäiviksi maanantai ja torstai. Yritän tehdä syömisestä mahdollisimman yksinkertaista. Kaikki paastopäivät on menny tällä samalla kaavalla ja ainakin minulle on sopinut.

  Aamulla useita motteja kahvia. (Näin olen aloittanut päiväni 16-vuotiaasta, kun opin kahvia juomaan.)

  Klo 11 pienehkö omena (50 kaloria) + iso kupillinen teetä makeutusaineella (0 kaloria)
  Klo 15 purukumi (2 kaloria)
  Klo 19 päivällinen (450 kaloria)
  Mahdollisimman aikaisin nukkumaan.

  Päivälliset on olleet:
  ma: savutettu lohi 120g + jäävuori salaatti kera tomaatin, kurkun ja punasipulin, salaattia saa syödä niin paljon, että ei viitsi syödä niin paljon

  to: kananuudelipussi, sekaan pakasteporkkana 70g, -herne 50g, -kukkakaali muutamia. Oli hyvää!

  ma: poron käristys lihaa ja edellä mainittuja pakaste vihanneksia. Oli aivan hirveetä, eivät sovi yhtään yhteen!

  to: mikrossa tehty kaurapuuro, missä 1dl hiutaleita, 3dl vettä ja ripaus suolaa. Kaksi ruispalasiivua (140 kal) + 3 kevyt balkan siivua (56 kal)

  Ajatuksissa on: hernekeittoa saa syödä myös aika paljon. Sekä kasviskeittoa. Pinaattikeitto + kananmuna. Ajattelin kokeilla useampia ja kirjata niiden kalorit ylös, niin näen mitkä toimii ja niistä sitten kerään helpoimmat ja mieluisimmat jatko jalostukseen.

  Juonut olen vain kalorittomia juomia: kahvi, tee, limsoja light ja zero versioina sekä kalorittomasta mehutiivisteesta tehtyä mehua ruokajuomaksi.

  Saa nähdä saanko pudotettua painoa. Se kai riippuu siitä kuinka paljon mässää ruokapäivinä. Ideahan on, että saa syödä mitä haluaa, mutta luontaisesti pitäisi ruveta tekemään parempia valintoja, että paastopäivän ponnistelut eivät menisi hukkaan. Viikolla toimiikin noin, mutta viikonloput tahtoo mennä mussutellessa kaikenlaista. No ei ainakaan nouse paino enää enempää.

  Paastopäivinä ja varsinkin paastopäivän jälkeisenä päivänä tekee vähän väliä mieli tupakkaa. Tai tulee tunne, että pitäs lähteä tupakalle. Muuten kun ei enää paljon tupakka ole mielessä pyörinyt. Sitä tässä jännitän, enkä turhan ankara aio olla, kun kaikkein tärkeintä on, että millään verukkeella en palaa enää tupakoijaksi.

  Olipa paljon asiaa :lol:
 • henna70henna70 Pori
  editoi marraskuu 2013
  Moikka!
  Isot opnnittelut sadasta päivästä. Upeeta! :lol:
  Pyytelit poikkeemaan ja kertomaan paastopäivien ruuista... Mä olin pätkäpaastolla tosiaan vähän päälle puolivuotta ja itsekuri oli kova, mut nyt sit kuin kostoksi itsekurista ja hallinnasta ei oo tietoakaan. Laitan kopsun kuitenkin muutamasta paatopäivän ruokakirjailuista...

  Maanantai, 02.09.2013500 kcal
  AAMIAINEN(Suositus 20%)240 kcal, 48%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Ruisleipä, perinteinen, (vesi, ruisjauho), ravintokuitua 11 g/100 g [g] -+76 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Oivariini, rasvaa 80% [g] [fav] -+43 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Kurkku, tuore [g] [fav] -+3 kcal
  Näytä tiedotMaitokahvi [rcp] -+117 kcal
  LOUNAS(Suositus 40%)260 kcal, 52%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Raejuusto, laktoositon, valio [g] -+122 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Herne-maissi-paprika, kasvispakaste [g] [fav] -+68 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Katkarapu [g] -+71 kcal
  VÄLIPALA(Suositus 7%)0 kcal, 0%
  PÄIVÄLLINEN(Suositus 26%)0 kcal, 0%
  ILTAPALA(Suositus 7%)0 kcal, 0%

  Oma Viikko ?
  9. syyskuuta - 15. syyskuuta, 2013
  Maanantai, 09.09.2013500 kcal
  AAMIAINEN(Suositus 20%)268 kcal, 54%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Ruisleipä, perinteinen, (vesi, ruisjauho), ravintokuitua 11 g/100 g [g] -+83 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Oivariini, rasvaa 80% [g] [fav] -+65 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Kurkku, tuore [g] [fav] -+3 kcal
  Näytä tiedotMaitokahvi [rcp] -+117 kcal
  LOUNAS(Suositus 40%)229 kcal, 46%
  Näytä tiedotBroileri, jauheliha, 6-8 % rasvaa [g] -+166 kcal
  Näytä tiedotVihannessekoitus, findus thai wok [g] [fav] -+63 kcal
  VÄLIPALA(Suositus 7%)3 kcal, 1%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Tee [muki (2 dl)] -+3 kcal
  PÄIVÄLLINEN(Suositus 26%)0 kcal, 0%
  ILTAPALA(Suositus 7%)

  Lauantai, 14.09.2013500 kcal
  AAMIAINEN(Suositus 20%)260 kcal, 52%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Ruisleipä, perinteinen, (vesi, ruisjauho), ravintokuitua 11 g/100 g [g] -+81 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Oivariini, rasvaa 80% [g] [fav] -+58 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Kurkku, tuore [g] [fav] -+4 kcal
  Näytä tiedotMaitokahvi [rcp] -+117 kcal
  LOUNAS(Suositus 40%)120 kcal, 24%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Lihakeitto, saarioinen [prk] -+120 kcal
  VÄLIPALA(Suositus 7%)2 kcal, 0%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Tee [kuppi (1 dl)] -+2 kcal
  PÄIVÄLLINEN(Suositus 26%)117 kcal, 23%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Jogurtti, maustamaton, rainbow [g] -+68 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Ananas, säilyke [g] -+49 kcal
  ILTAPALA(Suositus 7%)0 kcal, 0%

  Maanantai, 12.08.2013499 kcal
  AAMIAINEN(Suositus 20%)304 kcal, 61%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Täysjyväleipä, Real palaleipä, Fazer, ravintokuitua 10g/100g [g] -+148 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Oivariini, rasvaa 80% [g] [fav] -+58 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Kurkku, tuore [g] [fav] -+5 kcal
  Näytä tiedotMaitokahvi [rcp] -+94 kcal
  LOUNAS(Suositus 40%)178 kcal, 36%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Porsaanfilee, ulko-/sisäfilee, rasvaa 4,5 %, marinoimaton [g] -+153 kcal
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Kesäkurpitsa, zucchini [g] [fav] -+25 kcal
  VÄLIPALA(Suositus 7%)0 kcal, 0%
  PÄIVÄLLINEN(Suositus 26%)0 kcal, 0%
  ILTAPALA(Suositus 7%)17 kcal, 3%
  Näytä tiedotVaihda annoskoko Banaani, kuorittu [g] [fav] -+17 kcal

  Noi näyttää varmaan sekavalta, mut toivottavasti niistä on jotain apua tai vinkkiä :-)

  Ei niin heikko etteik? kannattaisi yritt??! Tuo oli mun motto pitk??n... Vihdoinkin 18.6-12 se loppui   :) 
 • editoi marraskuu 2013
  Pitihän sitä tulla välillä kurkkimaan 'tuttujen' kuulumisia ja tulla päivittämään omat kuulumiset. Ihanan savutonta ja raikasta porukkaa täällä.

  Henna, kiitos kun laitoit tekstiä sun paastopäivän toteutumisesta. Näyttää, että monipuolisempi on tuo sinun paastopäivä kuin minun.

  Neljäs viikko on nyt pätkäpaastodieettiä menossa ja alkaa näyttää, että syntiset viikonloppu herkuttelut aiheuttaa sen, että paino ei tällä dieetillä laske. No, sekin on älyttömän positiivista, että painon nousu on loppunut. Edellisistä lopettamiskerroista tiedän, että itsestään ei lopu. Paino nousee ja nousee vaan. Hitsi, kun olisin hoksannut vähän aikaisemmin ottaa pätkäpaaston käyttöön, niin tilanne ei olisi päässyt näin pahaksi.. (niinpä niin, uskoo ken tahtoo :roll: )

  Katsotaan miten jatko. En kuitenkaan halua olla liian ankara, että ei tupakoinnin lopettaminen vaarannu. Tavoitteena on kolme kuukautta pitää tilanne näin, joten tällä nyt mennään.

  Suurimman osan ajasta olen tupakkahimoista vapaa, mutta kyllä aina välillä huomaa ajattelevansa, että nyt olis niiiiin kiva mennä tupakalle. Onneksi mieliteko ei kuitenkaan kestä yli kahta minuuttia kerralla, kun sitten on jo muuta mielessä.

  Savuttomana jatketaan! :lol:
 • editoi marraskuu 2013
  Viides pätkäpaastodieetti viikko menossa ja paino ei ole tipahtanut grammaakaan.. Mutta. Ei ole myöskään koko kuukautena noussut grammaakaan. Keskitytään positiivisiin asioihin. Painon nousu uhkaa savuttomuuden onnistumista, joten on tämä painon nousun hallintaan saanti / pysäytys jo jotakin. Hyvä minä!
 • editoi joulukuu 2013
  Seitsemäs pätkäpaastoviikko alkoi. Paino ei ole pudonnut, mutta ei ole lisääntynytkään. Taidan nyt pitää tilanteen näin. Lasken torjuttuja kiloja ja torjuttuja tupakoita: laskurin mukaan yli 4000 savuketta jäänyt polttamatta. Hurjaa!

  Savuttomuus tuntuu tosi hyvältä, vaikka uusia vanhoja tilanteita tulee jatkuvasti eteen. Ne monesti vähän jännittää. Pelottaa, että alkuajan ahdistus ja tupakan himo iskee päälle niin, että vielä sortuu, vaikka käytännössä on jo kauan kuin tuommoisesta tarvitsi kärsiä. Nyt keskityn joulun odotukseen ja mietin paino asioita ensi vuonna.
 • editoi kesäkuu 2014
  Lumikki74 kirjoitti:
  Seitsemäs pätkäpaastoviikko alkoi. Paino ei ole pudonnut, mutta ei ole lisääntynytkään. Taidan nyt pitää tilanteen näin. Lasken torjuttuja kiloja ja torjuttuja tupakoita: laskurin mukaan yli 4000 savuketta jäänyt polttamatta. Hurjaa!

  Savuttomuus tuntuu tosi hyvältä, vaikka uusia vanhoja tilanteita tulee jatkuvasti eteen. Ne monesti vähän jännittää. Pelottaa, että alkuajan ahdistus ja tupakan himo iskee päälle niin, että vielä sortuu, vaikka käytännössä on jo kauan kuin tuommoisesta tarvitsi kärsiä. Nyt keskityn joulun odotukseen ja mietin paino asioita ensi vuonna.
  kitchen all recipes

  minun lääkäri neuvoi minua, syödä samaan aikaan joka päivä (myös välipaloja). Toki voit tehdä tämän kaiken aikaa, mutta jotkut ihmiset kokevat, että tietää milloin odottaa heidän seuraava ateria tai välipala tekee niistä paljon vähemmän todennäköisesti laiduntamaan. Kehomme arvostaa rytmejä, alkaen vuodenajat vuoroveden, joten miksi ei antaa sitä mitä se kaipaa?
  Tehdä vain yhden aterian. Sen sijaan, että jotain high-cal perheen ja vähäkalorinen itse, saada kaikki samalla terveellisiä sivun. Laihtuminen ja ylläpito on helpompaa, kun jokainen syö sama asia - ja et ole houkutusta maistaa jonkun toisen kalori-tiheä ruokaa.
  Muista, että pienet asiat täsmää. Joten pitää syödä vähän hedelmiä täällä, jotkut kasvikset siellä edelleen tarttumalla 10 minuutin kävelee kokousten välillä. Laihtuminen on matkaa ohjaavat yksilöllisiä tarpeita, joten koukku mikä toimii sinulle - ja tee se!
 • vkovko
  editoi maaliskuu 2014
  Oletko siis myös lopettamassa tupakointia?
 • editoi maaliskuu 2014
  vko kirjoitti:
  Oletko siis myös lopettamassa tupakointia?


  kyllä ​​minulla on lähdettävä tupakointi ....
 • vkovko
  editoi maaliskuu 2014
  Se on se tärkein juttu, syömiset hoituu sitten, tervetuloa palstalle.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi maaliskuu 2014
  Missäs Lumikki luuraa???
  Itsekin kokeilen tuota 5:2 pätkäpaastoa, mutta onnistuminen veilä vaikeampaa kuin laihduttaminen vielä työelämässä ollessa. Jääkaapi on liian lähellä. Ja lähes koko päivän. :oops:
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • editoi maaliskuu 2014
  Minulla on täsmälleen sama tilanne kuin sinulla Lumikki. Olen ollut polttamatta nyt nelisen kuukautta ja viimeisen kuukauden ajan koittanut laihduttaa tulleita 7 lisäkiloa. En ole onnistunut. Ensin olin Jutan superdieetillä, mutta paino ei laskenut. Nyt olen karpannut pari viikkoa, mutta paino ei vain laske. Minulla on myös paljon nestettä, en ymmärrä miksi se ei vähene, vaikka karppauksessa nesteiden pitäisi lähteä liikkeelle.

  Tämä on todella turhauttavaa! Tosin luin monestakin paikasta, että tupakoinnin aloitus uudestaan ei laihduta jo tulleita kiloja pois. Itselle uusi aloitus ei ole vaihtoehto. Yksi tuttuni sanoi, että meni pari vuotta ennen kuin aineenvaihdunta alkoi pelata taas kunnolla. Tämä on varmaan yksilöllistä. Itse olen nyt "alistunut" tilanteeseen ja toivon että en vain lihoisi enempää. Olen satsannut liikuntaan ja sillä tavalla saanut senttejä pois. Tsemppiä! Mikä on tilanne?
 • marvesmarves Etelä-Karjala
  editoi maaliskuu 2014
  Jokainen, jolle on tullut useampi kilo lisää, tietää sen aivan varmasti itse, ilman että siitä täytyy huomauttaa. Silti on olemassa niin tyhmiä ihmisiä, jotka muistavat aina sanoa "Sinä olet lihonut". Ärsyttävää :evil: Ja tämäkin ihminen, jonka luona eilen kävin, on itse laiha luikku, eikä koskaan joutunut kiloista kärsimään. Vaikka selitin painonnousun johtuvan tupakoinnin lopetuksesta ja geeneistä myös, ei mene perille, kun ei koskaan ole polttanut. Enhän minä, aikuinen ihminen, moisesta pahastu. Vai pahastunko sittenkin:roll: Luulen, että illalla söin lapsenlapselle varatun karkkipussin ihan kokonaan yksin - mielipahaan :?: Koitetaan siskot ja veljet kestää kuitenkin ilman tupakkaa :wink:
 • editoi maaliskuu 2014
  TT-79 kirjoitti:
  Yksi tuttuni sanoi, että meni pari vuotta ennen kuin aineenvaihdunta alkoi pelata taas kunnolla. Tämä on varmaan yksilöllistä

  Jep :wink:

  Parhaimmillaan oli ulkomuoto kuin sumopainijalla , laskeskelin että noin 40 kiloa tuli lisää.

  6 vuotta ja ylikin aikaa lopetuksesta ja olen kesään mennessä samassa painossa kun tupakakoinnin lopettaessani . 4 kiloa tarttis vielä tiputtaa , pees of keik :wink:

  Aineenvaihdunta vaan oli täysin sekaisin , en mussutellut mitään korvike karkkeja tupakan sijaan,
 • marvesmarves Etelä-Karjala
  editoi maaliskuu 2014
  Sain pitkästä aikaa viikonlopuksi tyttären + kuusivuotiaan, jolle olin ostellut ja varaillut kaappiin hyvää. Mutta! Pikkutytöllä oli nyt äiti mukana, ei voinut livetä, oli vain se lauantai karkkipäivä. Jostain syystä hänelle ei pahemmin maistunu herkut edes karkkipäivänä. Tässä ei nyt liene epäselvää, kuka ne KAIKKI sitten söi. Eivätkä ruokaakaan syöneet siinä määrin kuin olin tehnyt. Nyt vielä mietin, mitä noille ruoille teen, kun olen huono heittämään pois. Tiedättekö, en ole uskaltanut tänään syödä vielä mitään, koska kävin aamulla vaaássa :oops: Kaupasta hain nyt suuren määrän vihanneksia ja hedelmiä, jotka, ikävä kyllä alkaa hieman jo kyllästyttää. Googlasin kesäkurpitsareseptiä ym. ONNEKSI ei kukaan ole täällä sanonut laihtuneensa heti kun aloitti polttamisen uudelleen, en siis aloita minäkään, mutta voi :?
 • PateliiniPateliini Lappi
  editoi maaliskuu 2014
  Paljon tsemppiä Marves!!!

  Älähän ole liian ankara itsellesi. Aina on parempi, että ottaa vaikka muutaman lisäkilon ja nauttii hekuista kuin tupakoinnin aloittaminen! Kun tein oman lopettamispäätökseni, niin päätin että kun herkuttelen, niin liikun saman verran(en laske kaloreja, kunhan saan itseni liikkeelle). Se on tuntunut ainakin minua auttavan tällä lopetuskerralla, koska viimeksi lihoin yli 6 kiloa lopettamisen johdosta.

 • Mia67Mia67 Helsinki
  editoi heinäkuu 2014
  Minulle tuli kaksi kiloa tupakoinnin lopettamisen myötä lisää, sain ne tiputettua pois neljä kuukauden kohdalla, mutta siihen se on sitten jäänyt, vaikka liikun suht paljon. Käyn juoksemassa joka toinen päivä, siten, että toiselle viikolle tulee neljä lenkkiä ja toiselle kolme, joten kahteen viikkoon seitsemän kertaa, juoksumatkat ovat 4-10 kilometriä ja kestävät vähintään 40 minuuttia, lisäksi joka päivä hoidan ja lenkitän viittä koiraani. Silti paino ei putoa :( Mutta positiivista silti on se, että farkkukoko on pienentynyt kahdella, joten jossain tuo liikkuminen näkyy..muttei siinä vaa'alla.
 • marvesmarves Etelä-Karjala
  editoi heinäkuu 2014
  Ok, en oo kade, vaan onnittelen aktiivisesta liikunnasta, jota on todella paljon :wink: Ajattele, ei kaikki pysty tuohon, ei jaksa/viitsi. Paljon liikkumallahan paino saattaa pysyä samassa, mutta läskit muuttuu lihaksiksi, ei paha. Kun taas minulla paino nousi 5 kg 4,5 kk:n savuttomuuden aikana, ei tippunut kun välillä poltin. Ja jälleen savuttomana nousee, nousee. Onhan se hyvä, kun kaikki puhuu laskusuhdanteesta, niin itsellä on ainakin noususuhdanne tuon painon puoleen. En osaa/kai haluakaan välttää hyvää ja makeaa :roll: Jaksamista edelleen lenkeillä, kaikille muille myös :-)
 • vkovko
  editoi heinäkuu 2014
  Minulle se olisi mahdotonta, muutaman sadan metrin kävely vähänkin reippaampaan tahtiin jo aihettaa hengenahdistuskohtauksen.
 • editoi lokakuu 2014
  Minulle on tullut 15 päivän savuttomuuden aikana 0,5 kg:tä lisää. Tänään menen kuntosalille ja allasjumppaan ja vesijuoksuun. Ei se mitään vaikka kilot ei karisekkaan,mutta lihaksia tulee tilalle näihin mun läskeihini :wink:
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.