Kilpailu: Kerro meille päihteettömistä tavoista vahvistaa onnellisuutta.

Valtakunnallista Ehkäisevän päihdetyön viikkoa vietetään tänä vuonna 14. kertaa, perinteisesti marraskuussa viikolla 45 (4.-10.11.). Teemaviikon koordinoinnista vastaavat Ehkäisevän päihdetyö EHYT ry ja Suomen Punaisen Ristin päihdetyö.

Ehkäisevän päihdetyön tavoitteena on vähentää päihdehaittoja, lisätä päihteisiin liittyvää tietoutta, edistää päihteettömiä elintapoja ja päihdeongelmista kärsivien kansalaisten oikeuksia. Ehkäisevän päihdetyön teemaviikolla erilaiset tahot viestivät yhdessä ehkäisevän työn merkityksestä terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä ja järjestävät ihmisiä ja mediaa aktivoivia tapahtumia ympäri Suomen.

Tänä vuonna Ehkäisevän päihdetyön viikon teemana on: Onnea vahvistamassa. Sen tarkoituksena on haastaa jokaista pohtimaan millaista on omannäköinen hyvä elämä ja millaisia arkea rikastuttavia ja tukevia sosiaalisia yhteisöjä meillä on ympärillämme.

Stumppi ja Savuton Suomi 2040 lähtevät teemaviikkoon mukaan kysymällä Sinulta, miten onnellisuutta voi vahvistaa ilman viinaa, tupakkaa tai muita päihteitä? Voit lähettää vastauksesi sekä yhteystietosi (nimi ja postiosoite) maanantaihin 11.11 mennessä osoitteeseen stumppi.tyoryhma@hengitysliitto.fi. Laita viestisi aiheeksi ”Onnellisuus”.

Palkitsemme 5 vastausta Ex-smokers- ja Stumppi- tuotepaketeilla.

Viestejä yhteensä

  • editoi tammikuu 2014
    Eikös synti ole yleisen käsityksen mukaan ratkaisuna onnellisuuteen.. Eli siis joko seksi, raha tai työ - tai kaikki edelliset. Mitä voitin?

  • vkovko
    editoi tammikuu 2014
    Olet 2 kuukautta myöhässä.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.