Stumpin keskustelufoorumi uudistuu

2

Viestejä yhteensä

 • Luonnoksen voi tallentaa, jos esim. haluaa jatkaa kirjoittamista myöhemmin. Luonnokset löytyy tuolta oikealta kohdasta omat luonnokset.
 • Mistä tulee paikalla olevat ? Vaikka olisin sivuilla ei näy että olisin paikalla
  46 vuotta polttanut

 • Missä sellainen lista yleensä on?
 • Sivun alareunassa
  46 vuotta polttanut

 • No, eipä näy täällä mitään sellaista.
 • Kun olen kirjautuneena tänne, ilmestyy tuohon alapuolelle laatikko, josta näen oman ja muiden kirjautuneena olevien nimimerkit. Vanha oli parempi eli näkyi sekä kirjautuneet käyttäjät että vierailijat, eikä siis tarvinnut kirjautua saadakseen tämän tiedon näkyviin.

  image

 • Ilmestymistä ei näköjään tapahdu kaikille. on kirjautuneena tai ei.

 • The user and all related content has been deleted.

  14.7.2017. klo 12.45
 • Minulle taas ei näkynyt vaarin kirjoitukset. Kiitos Körtsy tuosta maalaus-vinkistä. Sillä onnistuin saamaan tekstin näkyviin.
  Tällä sivustolla on edelleen vikoja vaikka kuinka paljon. Onhan tuokin nyt ihan naurettavaa, että laatikko pitää maalata, jos haluaa jonkun kirjoituksen lukea.

  image

 • vkovko
  editoi maaliskuu 2016

  Nyt läsnäololaatikko näkyy.

  Ja saman tien häipyi.

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Voisitte katsota niis Konkareiden Hep-poterosta sen vanhan ja uudemman tavan, jolla sain onnittelukukkia vuosia saavuttaneille. Jompikumpi olis hyvä saada onnistumaan. Kun kerran jo tässä uudemmassakin versiossa onnistui. Hitsi, vuosikaudet polttamatta oleva stumpin jäsen ei saa nyt kukkia :s
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Valitettavasti näiden vikojen korjaaminen nyt näyttää kestävän. Pahoittelut näistä hankaluuksista! Kaikki ongelmat on nyt raportoitu eteenpäin. Toivottavasti saadaan foorumi pian kuntoon!
 • editoi maaliskuu 2016
  On hieman sellainen tunne, että tekijä yrittää saada piiloon ei toivottuja kohtia ja korjailemalla mutkien kautta parannella  haluttuja asioita. Uskon kyllä, että työryhmä on antanut eteenpäin oikeat tiedot. Parasta olisi kun tekijä hylkäisi entisen käyttöliittymän korjailun ja tekisi kokonaan uuden. Selkeäthän nämä käyttöliittymältä vaaditut ominaisuudet ovat. Onhan tosin kohtia, joissa joutuu olemaan tarkkana. Ketä poimii joukkoon, jolle ilmoitus uudesta viestistä lähtee tms) Mentäisi tämä väliaika tällä mikä nyt on.

 • Mikä tässä nyt mättää? En saa tota banneria näkymään, vaikka joka päivä yritän, arrrrgggggg
  Thh
 • bomita kirjoitti:
  Mikä tässä nyt mättää? En saa tota banneria näkymään, vaikka joka päivä yritän, arrrrgggggg

  Laitatko bomita sähköpostia osoitteeseen stumppi.tyoryhma@hengitysliitto.fi niin tutkitaan asiaa.
 • GhjjgfGhjjgf Helsinki
  editoi maaliskuu 2016
  Kokeilen nyt tuleeko banneri ja profiilikuva kun se oli hieman hukassa....Tämä tuntuu toimivan. Muokkaus toimii se on uutta, ennen en voinut muokata.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Tuossa ylälaidassa on "kuvan url-osoite".
  Mikä tätä osoitetta nyt riivaa, kun siitä ei kukka ilmaannnukaan? Tällä osoittella onnistui  vanhassa Stumpissa
  [url=http://www.tiptopglobe.com/free-smiles-smileys-emoticons-blog-forum-email][img]http://www.tiptopglobe.com/skin/smile/s12449.gif[/img][/url]
  Hetken aikaa tässä uudessa tällä osoitteella :
  <div><a href="http://www.tiptopglobe.com/free-smiles-smileys-emoticons-blog-forum-email" title="More smileys to free download"><img src="http://www.tiptopglobe.com/skin/smile/s12449.gif" width="156" height="52" border="0"></a></div>

  Nyt ei kummallakaan...
  En ole mikään moniosaaja näissä it-hommissa, joten nyt murehdin, kun en pääse kukkasin onnittelemaan. :(  :'(  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • editoi maaliskuu 2016
  Hei Melisa, kukat saa liitettyä postaukseen painamalla tuota asiakirja-ikonia
  editorin työkalupalkista ja laittamalla kohtaan "Kuvan URL-osoite" tuon
  kukkakuvan osoitteen, eli http://www.tiptopglobe.com/skin/smile/s12449.gif
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko

  Wau, onnistui. Kiitos työryhmälle! :)
  En osannut, mut nyt osaan :)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Uusi toive! Että näkyvissä olisi kirjoittamispäivämäärä, myös vanhoissa viesteissä. Tai ainakin jatkossa kaikissa.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Melisa, laitetaan tästä pyyntöä eteenpäin. Samalla toivoisimme, että raportoisitte kaikista tällä hetkellä olemassa olevista ongelmista meille päin. Eli jos jollain selaimella ei asiat toimii niin kuin pitäisi, tai on jotain muuta palautetta, laittakaa viestiä joko suoraan työryhmälle tai tähän ketjuun. Kiitos!

 • editoi huhtikuu 2016
  Eihän se mikään ongelma ole, mutta kaipaan painiketta, jolla voi merkata kaikki uudet luetuksi. Ensin katsoo ne, joita haluaa ja lopuksi merkkaa muut kerralla. Muuten täytyy jokainen uusi viesti avata ja palata takaisin ja sitten taas seuraavalle sama. Jos tätä ei availua -  sulkemista ei tee, on seuraavalla kerralla käydessä punasena toista sivua eikä enää millään selvitä haluaako niistä jonkun lukea. Tämähän ei estä halukkaita lukemasta kaikkia.

  Huomattava osa viestiketjuista on xxxxx lopettaneet tms. Harvemmin niitä luen, vaikka voisihan niissakin olla merkittävää sanomaa. Useimmiten luen vain varsinaisiin teemoihin tulleet viestit. 
 •   Minä jäin vanhasta stumpista kaipaamaan mahdollisuutta lukea yhden ja saman kirjoittajan merkinnät alusta loppuun, siis vain ja ainoastaan sen valitsemani. Nytkin sen voi toki tehdä, mutta kun viiestiketjussa on vain muutama ensmmäinen rivi, joutuu hyppimään koko ajan edestakaisin. En ymmärrä miksi viestit eivät voi kirjoittajan kohdalla olla kkonaisuudessaan, tallellahan ne kuitenkin ovat.
  itselleni oli alussa kaikken merkityksellisintä lukea muutaman konkarin ketjut. Siinä jos missä sai hyvän kuvan siitä, kuinka ajatukset ovat lopettamisen edetessä jalostuneet, kuinka vieroitusoireet ovat helpottuneet ja ylipäätään mitä lopettamisen edetessä on odotettavissa. Noista ketjuista sain itse irti paljon enemmän kuin seuraamalla jotakin aihetta alusta loppuun. Eli olisi hienoa jos tuon ominaisuuden saisi takaisin!
 • Laitan uudestaan huomautuksen, että luettelo palstalle kirjautuneista / vierailijoista ei näy. Selain on Microsoft Edge.
 • Olen ihmetellyt kun paikalla olevana en kuitenkaan näy ? Samoin vaikka tunnus ja salasana on oikein kirjautuessani tulee ilmoitus yritä uudestaan kirjaituminen epäonnistui ja tätä jatkuu ja jatkuu vaikka kirjautumisessa ei virhettä käsittääkseni ole .pääsen kuitenkin kommentoimaan vaikka tämä ilmoitus toista kertoo  :o
  46 vuotta polttanut

 • Kiitos kaikille palautteista! Laitamme näitä huomioita eteenpäin.
 • vko kirjoitti:
  Laitan uudestaan huomautuksen, että luettelo palstalle kirjautuneista / vierailijoista ei näy. Selain on Microsoft Edge.
  vko, saimme ohjeeksi kokeilla sivun päivittämistä, mikäli esimerkiksi tuo luettelo sivulle kirjautuneista ei näy.
 • Jep, se toimii. Tämän kohdan voi pyyhkiä bugilistalta pois.
 • BCBC Helsinki
  Sivulle kirjautuneet näkyvissä silloin kun itsekin kirjaudun, mutta vierailijoita ei näy. Vanhojen sivujen alareunassa näkyi aina sekä kirjautuneet käyttäjät että vierailijat.

  image

 • nemi kirjoitti:
  Olen ihmetellyt kun paikalla olevana en kuitenkaan näy ? Samoin vaikka tunnus ja salasana on oikein kirjautuessani tulee ilmoitus yritä uudestaan kirjaituminen epäonnistui ja tätä jatkuu ja jatkuu vaikka kirjautumisessa ei virhettä käsittääkseni ole .pääsen kuitenkin kommentoimaan vaikka tämä ilmoitus toista kertoo  :o

  Onko sinulla nemi vielä ongelmaa kirjautumisilmoitusten kanssa?
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.