Stumpin keskustelufoorumi uudistuu

13»

Viestejä yhteensä

 • Edelleen sama ongelma
  46 vuotta polttanut

 • editoi toukokuu 2016


  nemi kirjoitti:
  Edelleen sama ongelma

  Onko käyttämäsi selain edelleen Microsoft Edge? Oletko kokeillut välimuistin tyhjentämistä? Entä oletko kokeillut kirjautua muilla selaimilla, ilmeneekö ongelma silloinkin?  

 • Sisäänkirjautuminen edelleen onnistuu vaikka vaikka ilmoittaakin että se olisi epäonnistunut ja pyytää kirjautumaan uudelleen ? Paikalla lokeroon ei ilmesty nemiä. Windous 10 käytössä langaton jako sisällä I Padiin ja Toshiban läppäriin. Välimuistissa tilaa riittää.
  46 vuotta polttanut

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Mielellään ottaisin lisää värejä teksteihion, en siis taustoihin. Jokunen uusi fonttikin olis kiva. En hallitse niitä koodeja. Kun paljon kirjoittaa, sen täytyy sujua vaivattomasti. Mikään pakkohan näitä ei ole toteuttaa, mut olis kiva  :)
  Kukkakuvat onnistuvat nyt. Kiitos, että neuvoitte miten osoite viedään. Tosin sivusto, josta osoitteen saa helposti, tuo liian isoja kuvia. Yritän etsiä uusia sivustoja.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • mummi64 kirjoitti:
    Minä jäin vanhasta stumpista kaipaamaan mahdollisuutta lukea yhden ja saman kirjoittajan merkinnät alusta loppuun, siis vain ja ainoastaan sen valitsemani. Nytkin sen voi toki tehdä, mutta kun viiestiketjussa on vain muutama ensmmäinen rivi, joutuu hyppimään koko ajan edestakaisin. En ymmärrä miksi viestit eivät voi kirjoittajan kohdalla olla kkonaisuudessaan, tallellahan ne kuitenkin ovat.
  itselleni oli alussa kaikken merkityksellisintä lukea muutaman konkarin ketjut. Siinä jos missä sai hyvän kuvan siitä, kuinka ajatukset ovat lopettamisen edetessä jalostuneet, kuinka vieroitusoireet ovat helpottuneet ja ylipäätään mitä lopettamisen edetessä on odotettavissa. Noista ketjuista sain itse irti paljon enemmän kuin seuraamalla jotakin aihetta alusta loppuun. Eli olisi hienoa jos tuon ominaisuuden saisi takaisin!

  Hei mummi64, nyt tämä pitäisi olla korjattu pyydetyllä tavalla. Parempi myöhään kun ei milloinkaan :)
 • Melisa kirjoitti:
  Uusi toive! Että näkyvissä olisi kirjoittamispäivämäärä, myös vanhoissa viesteissä. Tai ainakin jatkossa kaikissa.

  Tästäkin saimme nyt lisätietoa:

  Oletuksena näkyvillä on päivämääräjärjestelmä, joka ilmaisee mahdollisimman yksinkertaisesti koska se on tehty.
  Sama päivä: Kellon aika, esim: 20:28
  Sama vuosi: Kuukausi, päivä, esim: helmikuu 5
  Eri vuosi: kuukausi, vuosi, esim: helmikuu 2014

  Tarkan ajankohdan (myös vanhoissa viesteissä) saa esille viemällä hiiren päivämäärän päälle.

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  En ihan kaikkia hienouksia vielä löytänyt, mut sen löysin, et kohta oon kirjoittanut 10.000 kommenttia keväästä 2007 lähtien eli tästä edellisestä stumppiuudistuksesta alkaen, jolloin piti siirtymän Tupakka.org:n foorumilta Stumppiin.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Mummi kiittää työryhmää! Nyt on helpompaa!
  kun aloin taas kerran lukemaan nimimerkki Esan 506 viestiä, olisin kuitenkn tahtonut aloittaa vanhmmasta ja edetä kohti uusimpia. Nyt piti ensn ladata ne kaikki ja ryhtyä sitten peruuttelemaan. 
  Viestiketjuissa ja keskusteluissakin on ensin vanhin ja sitten edetään kohti uusimpia viestejä. Olisiko liikaa pyydetty, että näissä henkilökohtaisissakin vanhin olisi ensin?
  mutta kiitos, tämäkn uudistus oli kohti parempaa.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Minäkin vilkuilin vähän Esan tekstejä. Viisaita sanoja hänellä. Huomaan, että ajan edelleen aina välillä "lainavaloilla", mutta Esa on antanut luvan. Kaikkihan nämä totuudet voisivat tietää, jos asiaa ajattelisi vähän syvemmin.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Melisa, taidamme kaikki ajella enemmän tai vähemmän lainavaloilla. Kas kun aika vähän on uutta auringon alla.
  sitä paitsi parempi toistaa viisautta kuin yrittää keksiä pyörää uudelleen. Ajattelee mummi.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.