Monikohan on onnistutunut

Viesteissä ja jäsenluettelossa on nimiä vuosien takaa. Kiivaimmin keskustelu käy juuri aloittaneiden kesken, Onnistuuko eikö onnistu. Muutamalla onnekkaalla näyttää oleva jo täynnä vuosi pari tai jopa useampia.

Mahtaako edes stumppi työryhmällä olla "likimain" tietoa kuinka suuri osa täällä vuosien mittaan vierailleista on onnistunut lopettamaan polttamisen. Ei väliä millä keinoin. Onko tämä kaikki kärsimys ja yhä uudelleen yrittäminen lohdullista tietoa.

Viestejä yhteensä

 • editoi maaliskuu 2016
  Stumppi työryhmällä tuskin on minkäänlaista hajuakaan lopettajien määrästä, miten voisikaan ?
  Mullakaan ei omasta lopetuksestani ole oikein tarkkaa muistikuvaa, pähkäilin just onko 7 vai 8 vuotta.
  Tuo tieto kun ei ole millään tavalla olennainen, pääasia että tupakanhimo on pääosin kadonnut.

  "Onko tämä kaikki kärsimys ja yhä uudelleen yrittäminen lohdullista tietoa."

  Ei ole.
  Ei kai kukaan niin masokisti olekaan että lukee päivät pitkät toisten kärsimyksistä ja uudelleen yrittämisistä.
  Aikoinani löysin tältä palstalta hienoja kirjoitelmia riippuvuudesta ja sen mekanismista, mikä sen aiheuttaa ja vinkkejä miten toimia.
  Juuri näistä kirjoituksista viisastuneena tajusin kuinka älytöntä on esimerkiksi käyttää nikotiinipurkkaa tupakoinnista irrottautumiseen
 • Stumppi työryhmällä ei ole tilastotietoa siitä, kuinka moni täällä vierailleista on onnistunut lopettamaan tupakoinnin. Se on tullut vähintäänkin selväksi, että tämä foorumi on ollut monelle merkittävä tuki ja apu lopettamisen aikana. Jotta saisimme Stumpista lisää tietoa, pyydämme teitä vastaamaan pieneen palaute -kyselyyn, jonka juuri avasimme. Tieto on erittäin tärkeää toiminnan kehittämiseksi ja jatkuvuuden turvaamiseksi. Kyselyssä on erillinen kysymys koskien juuri foorumin toimintaa. Kiitos jo etukäteen! Pääset kyselyyn tästä: https://www.webropolsurveys.com/S/D7A84FE91D9E8E72.par
 • editoi helmikuu 2017
  Saakohan likimääräistä arviota montako vuoden aikana aloittaneista tai uudelleen aloittaneista sanoo HEP. Auttaisko tuollainen arvioluku yrittämään HEP vaiheeseen. Sitten sitä jo etenisi helpommin.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.