Heinäkuu 2016 lopettajat

Nyt se päätös on tehty. Olen raivoissani itselleni kun olen jatkanut tätä typeryyttä niin kauan!! Varmaan n 20 vuotta ja välillä olen kyllä ollut joitakin kuukausiakin savuitta mutta sitten taas sortunut. Nyt on takana taas kaksi kuukautta savuttelua, sitä ennen olin 3kk ilman mutta jostakin ihmeen syystä taas aloitin uudelleen.

En löytänyt tällaista ketjua jossa olisi heinäkuussa lopettaneita niin ajattelin sellaisen aloittaa. Toivottavasti täällä on muitakin heinäkuussa lopettaneita/lopettavia joilta voisi vertaistukea saada. On tuo nikotiini niin pirullisen viekas, kaikki keinot nyt tarvitaan sen voittamiseen. Olen lueskellut täällä juttuja ja monia onnistujia tuntuu olevan, antaa uskoa että minäkin tuohon kykenen vaikka välillä tuntuu että olen tuomittu loppuelämäkseni tuohon suohon :(.
«13456733

Viestejä yhteensä

 • Tervetuloa mukaan ja tsemppiä. On täällä muitakin heinäkuussa lopettaneita, nyt on vaan jostain tullut tapa, että joka asiasta tehdään uusi otsikko. Näillä hajaotsikoilla on tapana häipyä arkistojen syövereihin.
 • Tervetuloa mukaan minunkin puolestani :) Täältä sivustolta ainakin itse olen saanut vertaistukea tässä omassa lopetusprojektissani. Tänne olen saanut kirjoitella omia tuntemuksia ja ajatuksia kuin myös lukenut muiden tarinoita.
  niinkuin vkokin tuossa kirjoittaa, kyllä niitä heinäkuun lopettajiakin täällä on. Ehkä otsikko tuo heitä tänne ilmoittautumaan.
  Tsemppiä lopetukseen!

  image

 • Kiitos vko ja BC. Pitää lueskella noita ketjuja, varmaan sieltä voisi sopivia löytyäkin. Mukavaa että te konkarit jaksatte kannustaa aloittelijoita. Minun taipaleeni ei tule olemaan helppo, ei varmaan ole muillakaan. Tupakkaa on jatkuvasti ympärillä kun mies polttaa. Aikoi lopettaa kun hinta nousee, mutta toistaiseksi on vielä saanut vanhalla hinnalla niin on voinut jatkaa.. En ole ollenkaan varma että tuo hinnannousu sitten on se riittävä motivoija mutta sehän jää nätäväksi.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Tervetuloa Stumppiin Nanna72 !
  Minulle foorumi oli avainasemassa omassa lopetuksessani. Yksin yrittäminen oli vaikeaa ja lähimmäiset eivät osanneet lopetustani tukea. Näin on monilla.
  Olet tehnyt hyvän päätöksen Nanna. Pysy Stumpissa ja kirjoittele edistymisestäsi ja ajatuksistasi. Monesti kirjoittaminen tänne toimii itseterapiana ja sinnikäs stumppilaisuus ehkä auttaa kärsivällisyydessä silloin, kun tuntuu kurjalta.
  Onko sulla apukeinoja (nikotiinikorvikkeita), oletko harkinnut lääkkeitä vai lopetatko ihan vain ilman mitään?
  Tsemppiä hyvään alkuun!  :)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Kiitos Melisa! Käytössäni ei ole apukeinoja, olen ennenkin lopettanut ilman nikotiinikorvikkeita ja se on onnistunut ihan hyvin. Varalta on kyllä nikotiinitabletteja joihin voin turvautua jos ihan mahdottomalta tuntuu mutta tärkeintähän tässä olisi saavuttaa oikea mielentila. Alkuhan tässä vaikeinta on mutta kokemus on opettanut että 3-4 kk savuttomuuden älkeen tulee minulle se pahin kohta. Olen muutaman kerran jo retkahtanut tuossa kohtaa, mutta jospa nyt pääsisin vihdoinkin kokonaan irti ja aion kyllä hyödyntää tätä stumppia.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Olet oikeassa paikassa. Kyllä sä selviät tästä, sulla tuntuu olevsn hyvä asenne ja stumppi tsemppaa.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Uhhh, nyt ne vaikeudetjo alkoivat. Mieli tekee tepposiaan ja kuiskuttelee että jos vielä yhden polttaisi.. Yritän taistella vastaan ja muistutella itselleni että helpompaa on edessä...
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Aina on se yksi. Sen jälkeen tulee seuraavat. Tee nyt ihan mitä vain muuta kuin poltat. Nooo murhia ja tappoja ei kuiteskaan  :*
  Tsemppiä!
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Päivä illassa ja yllättävän hyvin selvitty. Murhiakaan ei tehty :). Ainakin nyt mieli on pisitiivinen, kyllä mä tästä selviän taas savuttomaan elämään.
 • 1.7.2016 lopetettu,  8v polttanut. 
 • Mä lopetin 3.7. 2016.  Aika hyvin tää on sujunu, mut edellisitä kerroista tiedän et sitten tulee vaikeeta kun on todistanut itselleen et voi olla ilman, ja et kyllä sitä yhden voi aina joskus polttaa...
  En tiedä onko vieroitusoireita vai mitä mut nukuttaa ihan sairaasti, yhdet päikkärit oon jo nukkunu vaikka kello ei oo ees yhtä. Onneks oon lomalla ni se on mahdollista.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi heinäkuu 2016
  Krestiinalle tervetulotoivotukset! Sulla on jo kohta kaksi viikkoa savutonta aikaa. Kuinka sujuu?
  Pallerotervakolla toista viikkoa kasassa kans. Loma on hyvää aikaa lopetella. Kyllähän tupakka virkistääkin keskushermoston kautta. 
  Nuku vaan päikkäreitä, kun on mahdollisuus.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Joo, unettomuus on pahempi vitsaus, se vie loputkin hermot. Siitäkin on kohtalaisesti selvitty, vaikka ei enää ns. hyväksi nukkujaksi tulekaan.
 • Kaksi savutonta päivää takana, olen tyytyväinen. Alku on sujunut kohtuu helposti. Eihän tässä enää tarvikkaan kuin olla loppuelämä savuitta :). (Tosiasiassa tiedän että vielä monta kertaa on tuskat edessä, mutta iloitkaamme tästä hetkestä kun nikotiinipiru on vaiti ja antaa mun nauttia seesteisestä mielentilasta).
 • Täältä myös peukkua ylöspäin uusille lopettajille!

  Minulla toimii hyvänä boostina liikkuminen. Mitä pidempi ja rankempi treeni on takana, sitä vähemmän tekee mieli polttaa ja turmella keuhkojaan.

  Toinen toimiva keino oli (ja on edelleen) laittaa rahaa konkreettisesti sivuun. Laitan joka lauantai 2 kpl 20e seteliä läpinäkyvään purkkiin. Siinä on meikäläisen viikon tupakat rahana.

  Pikkuhiljaa alkaa kirstu täyttymään ja kummasti hymyilyttää aina silloin tällöin.... :)
 • BCBC Helsinki
  editoi heinäkuu 2016
  Noin se on Nanna72. Iloitse, kun on helppoa :) Tosiasia on, että se tupakka houkuttaa vielä monen monta kertaa :( Vaikka lopullinen irtiotto tupakasta on tavoitteena itsellänikin, elelen kuitenkin savuttoman päivän kerrallaan. Kunhan en tänään polta. se on hyvä juttu. Huominen on vasta huomenna.

  image

 • Minä lopetin kesäkuun viimeinen päivä polteltuani n. 30v. enemmän tai vähemmän. Nyt tuntuu olo suht hyvältä, lopettamisapuna Champix, joka kyllä aiheuttaa kasan sivuoireita. Tsemppiä kaikille kanssakärvistelijöille!
  Viimeinen tupakka 29.6.2016
 • Kiitos kannustajille! Totta puhut Ranla tuosta liikunnasta. Kun käy hikilenkillä niin ei todellakaan tee tupakkaa mieli vaan hiljaa itsekseen iloitsee että keuhkot saa pikkuhiljaa paremmin happea. Jotenkin tuo liikuntakin alkaa tuntumaan taas mielekkäämmältä. Mulla kun on tupakoidessa ollut se fiilis että turha tässä edes yrittää kuntoilla kun tupakalla romuttaa kuitenkin kaiken hyvän työn.

  Ja kolme päivää alkaa olla purkissa savuttomana. Olo on todella tyytyväinen että vihdoin sain sen kierteen poikki, olenhan suunnitellut sitä ainakin pari kuukautta mutta en ole aikaisemmin päässyt sanoista tekoihin.
 • Moikka kaikille!

  Mä kanssa oon heinäkuussa lopettanut, vertaistukea ja neuvoja tupakoinnin lopetuksesta olen etsinyt ja onneksi sattumalta stumppi-sivuille löysin. 

  Mä oon myös näinä muutamana päivänä huomannut et liikunnasta on tosi paljon apua kun röökihimo iskee. 
  Ennen lopettamista kirjotin myös paperille mua motivoivia asioita, listan kertaaminen aina muistuttaa mua miksi lopetin tavan ja tupakanhimo hälvenee.

  Raikasta viikonloppua! :) 
 • Hyvä idea Vipe tuo motivaatiota parantava asialista.

  Mulla tänään ollut vaihteeksi vaikea päivä. Heti, kun jotain arjesta poikkeavaa, niin alkaa ajatus kiertymään tupakan ympärille. No, onneksi synttärit ei oo ku kerran vuodessa ja oon aivan varma, että vuoden päästä ei enää tuu mieleen, ett jos juhlan kunniaksi yhden polttaisin.
  Viimeinen tupakka 29.6.2016
 • Tsemppiä Finito! Hienosti oot jo ollut reilu kaksi viikkoa ilman tupakkaa. Joo, ens synttäreillä et ees muista polttamista :) Niin ja paljon onnea! 

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Onnea Finito sekä synttäreiden että reilun kahden viikon savuttomuuden johdosta  :)
  Tulet kyllä huomaamaan, ettei sellaisia juhlia olekaan, että lopettanut voisi poltella yhden  "juhlan kunniaksi". Tai siis kannattaisi poltella.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • 5 päivää pärjäilty. Tänään oli läheltä piti tilanne kun lähdin liikkeelle autolla ja miehen tupakat oli autossa. Ehdin jo ajatella että jos yhden ja mun ei tarvi kertoa kenellekkään että sorruin. No en sortunut kuitenkaan mutta piti taistella tovi. Mukavaa että olet mukana Vipe, ollaan aikalailla samoissa päivissä menossa.
 • editoi heinäkuu 2016
  Miten saa tuon polttamatta ruudun tonne alle?
 • editoi heinäkuu 2016
  Jarski1974 kirjoitti:
  Miten saa tuon polttamatta ruudun tonne alle?
  Sivun oikeasta yläreunasta se hammasrattaan näköinen kuvake-->Muokkaa profiilia-->Allekirjoituksen asetus
  ~160 000 savuketta ja lopetus 31.01.2016 --> ilman nikotiinia 01.03.2016
 • Kiitos Vipe ja Melisa eilisestä tsemppauksesta ja onnitteluista. Noinhan se hurahti synttärit ilman henkostakaan ☺ Tänään hyvän mielen lisäksi myös vähemmän tupakan mielitekoja. 

  Millaisia fiiliksiä muilla kanssakärvistelijöillä on tänään?
  Viimeinen tupakka 29.6.2016
 • Mace kirjoitti:
  Jarski1974 kirjoitti:
  Miten saa tuon polttamatta ruudun tonne alle?
  Sivun oikeasta yläreunasta se hammasrattaan näköinen kuvake-->Muokkaa profiilia-->Allekirjoituksen asetus
  Kiitos
 • Huomenta,
  Täti Keltainen ilmoittautuu taas Stumppiin ja päätin asettua taloksi tähän ryhmään, jos vaan tilaa on :) Edellinen lopetusyritykseni kesti puoli vuotta kunnes retkahdin savustamaan itseäni. Retkahdusta kesti sitten lähes kaksi vuotta mutta nyt on taas uusi yritys edessä, toivottavasti se lopullinen. Kaksi kertaa aiemmin olen siis yrittänyt lopettaa tosissani, molemmat kerrat päättyivät samalla tyylillä, ensin alkoholin yhteydessä tupakointi, sitten poltinkin jo seuraavana päivänä edelliseltä illalta jääneet savukkeet ja sitten poltinkin ihan kun en ikinä olisi lopettanutkaan.
  Niin paljon minua on tympinyt tupakanpolttoni pidemmän aikaa että päätin lopettaa nyt lopullisesti. Toivottavasti otin opikseni noista edellisistä kerroista enkä nyt sitten tee samoja virheitä.
  Champixin avulla taas lopetus, ne  toimivat minulla. Kaksi viikkoa olen niitä nyt syönyt ja tänään on ensimmäinen savuton päivä. Yllätyin iloisesti kun sain Kela-korvauksen Champixeista, hyvä puoli tuossa Kela-korvauksessa on se että täytyy käydä myös lääkärin luona keskustelemassa kuurin aikana, tai ainakin näin minulle sanottiin.
  Lähestyn tätä tupakanpolton lopettamista ilon kautta, kuinka paljon se minulle tuokaan iloa kun en polta. Mielitekojen yhteydessä kysyn myös itseltäni mitäköhän iloa se tupakka nyt minulle toisi. Muistan liiankin hyvin sen ketutuksen kun tupakka alkoi pyörittämään taas minua ihan miten halusi. Riippuvuus ei koskaan ole iloinen asia ja sen koitan pitää mielessäni. Narraisin jos sanoisin että ei tee yhtään mieli tupakkaa, totta kai tekee mutta jokainen polttamatta jätetty savuke vie eteenpäin tätä päätöstä. Savutonta kesäpäivää kaikille :)
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Tervetuloa takaisin Täti Keltainen. Olet ns. paluumuuttaja, jotka ovat erittäin tervetulleita takaisin.
  Hyvä asenne sinulla se, että nyt lähestyt lopetusta ilon kautta. :) Itsekin aikoinaan sorruin puolen vuoden kohdalla ja poltinkin sit 3,5 vuotta. Tämän lopetuksen vannoin olevan viimeinen, ja näin uskon käyneenkin.
  Sinullakin lienee tupakkavuosia takana monta?
  Nyt olet oikealla asenteella likkeellä. Pysy ihmeessä kanavalla ja tässä poterossa, kyllä tänne mahtuu.

  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Tsemppiä lähtee myös täältä.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.